Forum » Problemi človeštva » Izrael mora uničiti Islam, drugače bo Islam uničil Izrael
Izrael mora uničiti Islam, drugače bo Islam uničil Izrael

Okapi ::
Po slo-techu sodeč računalničarji in elektro-kar-pač-že v povprečju niso čisto nič boljši od fdv-jevcev, kar se indoktrinacije tiče.
O.
O.

Daedalus ::
"Sovražni govor" je tako ali tako tvoj termin. In od drugih Strpnikov, ki ga privlečete na plan vsake toliko. Seveda so na tem forumu pozivali k "miroljubni deinštalaciji Izraela", da bo naposled mir na BV.
He he. To mi pravi človek, ki občasno širi bolj al manj prikrite ideje o tem, kako je najboljše Arabce kr ponukat. Al pa kako bi mogli Palestince pustit, da se kuhajo v lastnem soku.
Modernizirani člen 133 YU ustave.
Ki je v naš pravni prostor zašel iz EU. Sej sem ti že napisal... ne se s pravom bosti, ker o tem pač nimaš pojma. In pol take neumnosti pišeš.
Kdor na splošno spremlja podalpske spletne forume, lahko vidi, da je t.i. sovražnega govora proti židom dosti več, kot pa proti arabcem oz. palestincem. Je pa zanimivo, da je sovražni govor proti židom postal vsesplošno sprejemljiv, tako kot je že dolgo časa sprejemljiv sovražni govor proti kristjanom... Največ t.i. sovražnega govora pa pri nas prihaja prav s strani samooklicanih strpnežev, to je levičarjev in če bi dosledno preganjali sovražni govor po forumih, bi najbolj fasali prav levičarji...
Ja, stanje na slo forumih je porazno. Pa ne samo židje, tud čefurji, hrvati, pedri, lezbače in pripadniki političnih prepričanj in vsi ostali, ki ne spadajo v sliko "pridnega, delovnega in trpečega Slovenca". Če nisi levak, komunajzar, si pa belček, domobranček, pa še kaj. Sam vidiš, kako je. Za drug del posta boš pa spet mogo linke iskat.
Je pa na tem forumu kultura in nivo diskusije vseeno višja kot na drugih forumih, pa ne zato, ker bi bili tukaj kaj posebej dobri moderatorji, ampak zato ker je na tem forumu v povprečju več naravoslovcev kot na drugih forumih. Za narovslovce je pa znano, da so manj politično-ideološko indoktrinirani... kot je znano za FDV, FF in ostala družboslovna sranja...
Naravoslovci zgolj živijo v iluziji, kako so zaradi bolj pozitivistično naravnane narave svojega dela nadideološki. Lih isto so indoktrinirani, kot vsi ostali. S tem, da se občasno sklicujejo na svojo kao uber sposobnost argumentiranja in seveda - objektivne resnice

Pa očitno nisem edini, ki mu je jasno, da vojaška sila ne bo rešila težav - link 1, link 2.
Verjamem pa, da bo naše realiste in objektivneže težko prepričat. Ob vsem tem pozitivizmu pa sploh

Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Daedalus ()

Bistri007 ::
djordjevic:
No, ja, edina stvar, ki veže Ahmadinedžada in Chaveza (in njune lokalne fane), so skupne vrednote, ki jih povzame slogan "marg bar Omrika, marg bar Esra'il".
Da slovenska podružnica Amnesty in iz davkoplačevalskega denarja plačana varuhinja človekovih pravic stopita na stran radikalnega islama, in pripomoreta v propagandni vojni proti demokratični državi, ki se brani proti totalitarni ideologiji --- to je višek ideološke zaslepljenosti s sovraštvom do GOP.org
in če bi dosledno preganjali sovražni govor po forumih, bi najbolj fasali prav levičarji...
Guess again. Razne dokončne rešitve (kajpada zapakirane v nujnost stvarnosti reševanja za vas prezapletenih vprašanj) zagovarjajo ljudje bolj konzervativne, er, desne usmerjenosti.
No, ja, edina stvar, ki veže Ahmadinedžada in Chaveza (in njune lokalne fane), so skupne vrednote, ki jih povzame slogan "marg bar Omrika, marg bar Esra'il".
Da slovenska podružnica Amnesty in iz davkoplačevalskega denarja plačana varuhinja človekovih pravic stopita na stran radikalnega islama, in pripomoreta v propagandni vojni proti demokratični državi, ki se brani proti totalitarni ideologiji --- to je višek ideološke zaslepljenosti s sovraštvom do GOP.org
Največja napaka desetletja je bila narejena 4. novembra 2008
Oni so goljufali in Alah je goljufal, Alah je najboljši prevarant. (Koran 3:54)
Citiraj svetega očeta Benedikta XVI. in postani "persona rudis"...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bistri007 ()

USS Liberty ::
Mladi Forum SD zahteva odpoklic našega veleposlanika v Izraelu...
Na srečo je naš zunanji minister Žbogar, kot mi je znano, razumen človek in se takšna norost v katero nas sili ultra levica, ne bo zgodila... Slovenija zaenkrat na srečo še ni Iran ali pa Chavezova Venezuela, ki zunanjo politiko usklajujeta z bratskim in prijeteljskim Hamasom...
Je bil pa prav zanimiv današnji protest proti "holokavstu" v Gazi sredi Ljubljane... Ene par tipov je na posnetkih je zgledalo, kot da so direktno iz kakšne islamske madrese vleteli v Ljubljano... Zraven pa seveda lokalni "mirovniki" in pa seveda FDV ultra levičar "dr." Kurnik. Me prav zanima, kakšne grafite so kracali po Ljubljani, in če so širili nestrpnost.
Na srečo je naš zunanji minister Žbogar, kot mi je znano, razumen človek in se takšna norost v katero nas sili ultra levica, ne bo zgodila... Slovenija zaenkrat na srečo še ni Iran ali pa Chavezova Venezuela, ki zunanjo politiko usklajujeta z bratskim in prijeteljskim Hamasom...
Je bil pa prav zanimiv današnji protest proti "holokavstu" v Gazi sredi Ljubljane... Ene par tipov je na posnetkih je zgledalo, kot da so direktno iz kakšne islamske madrese vleteli v Ljubljano... Zraven pa seveda lokalni "mirovniki" in pa seveda FDV ultra levičar "dr." Kurnik. Me prav zanima, kakšne grafite so kracali po Ljubljani, in če so širili nestrpnost.
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29
Zgodovina sprememb…
- spremenil: USS Liberty ()

Andrej Kurnik in Igor Lukšič, ki je podpredsednik SD, sta si zelo blizu...
Samo me prav zanima, kako bi anarhisti shajali pod šarijo.
Samo me prav zanima, kako bi anarhisti shajali pod šarijo.

Azrael ::
@Nimitz
Tako trapasto obnašanje v teh krajih ni nič neobičajnega. Kar spomi se kakšne slavospeve so v začetku 90. pisali tistim manekenom, ki so kao gladovno štrajkali cel teden v rudnikih Trepče.
Vidno z avijona, da zgodba ne klapa, ampak slovenceljni so masovno nasedli. Me prav zanima ali bodo tudi sedaj s kakšno peticijo težili folku, kot takrat.
Tako trapasto obnašanje v teh krajih ni nič neobičajnega. Kar spomi se kakšne slavospeve so v začetku 90. pisali tistim manekenom, ki so kao gladovno štrajkali cel teden v rudnikih Trepče.
Vidno z avijona, da zgodba ne klapa, ampak slovenceljni so masovno nasedli. Me prav zanima ali bodo tudi sedaj s kakšno peticijo težili folku, kot takrat.
Nekoč je bil Slo-tech.

Mene bolj zanima, zakaj ste tu nekateri tako obsedeni s to šarijo? Verjetno zato, ker je niti prav ne poznate, niti dobro ne razumete.
O.
O.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Okapi ()

MadMicka ::
Ampak mimo nečesa ne moremo in ne smemo: To, da Ahmadinedžad, Chavez in drugi ne spoštujejo in ne uveljavljajo demokratičnih standardov, to je narobe. To, da pa predsednik demokratične države ZDA tepta temeljne demokratične standarde (zapor brez odredbe sodišča, prisluškovanja brez odredbe sodišča) to je tudi narobe. In oboje je treba spremeniti brez uporabe orožja. Te preproste resnice nekateri ne zapopadejo in ne zapopadejo. Bo trajalo 100 let, da se v Iranu uveljavijo temeljne človekove pravice in temeljni demokratični standardi? Nič hudega. Bolje to, kot še en Irak, Afganistan, Gaza in druge vojaške polomije.

so masovno nasedli.
Kosovski Albanci so na koncu svoje dosegli. Nasedla je EU, ZDA ...
Sicer so bile pa komedija tudi Kacinove tiskovke julija '91, pa nič ne slišim, da bi se zavedni desničarji kaj pritoževali, da jim je nasedlo pol sveta.
O.

poweroff ::
Nekateri desničarji so danes hudo "strpni" do Izraela. Ista opcija je pa pred leti stala na drugi strani kot zavezniki in komunisti. Slednji so se borili proti nacizmu, ki je zaplinjal Jude.
sudo poweroff

Luka Percic ::
Matthai ima prav. Antikomunisti smo v resnici nacisti, tako kot je on v resnici hamasovec.
Ter strelja rakete na Izrael, ter se zavzema za njegov izbris.
Ter strelja rakete na Izrael, ter se zavzema za njegov izbris.

djordjevic ::
Po prispevkih nekaterih v tej temi je Lukova (nedvomno zajedljivo mišljena) opazka nevarno blizu resnici, vsaj prvi del druge povedi, to je.
No grave is deep enough to keep us in chains.

Antikomunisti smo v resnici
Polovica antikomunistov vas je premladih, da bi sploh vedeli, kaj je komunizem, druga polovica ste pa, kot Janša, v časih komunizma najbolj vneto mahali z rdečimi zastavicami na paradi.
O.

Zraven pa seveda lokalni "mirovniki" in pa seveda FDV ultra levičar "dr." Kurnik.
Kurnik ima veljaven akademski naziv. Tako da lahko nehaš takole bednimi poskusi diskreditacijami. Kritiziraj vsebino.
Polovica antikomunistov vas je premladih, da bi sploh vedeli, kaj je komunizem, druga polovica ste pa, kot Janša, v časih komunizma najbolj vneto mahali z rdečimi zastavicami na paradi.
Seveda. Janša že ve, zakaj zdaj jamra, da se dogaja lustracija

Mene bolj zanima, zakaj ste tu nekateri tako obsedeni s to šarijo?
Zato, ker delajo isto napako, kot je je v onih podanih linkih zgoraj priznal Miliband (pa verjamem, da si jih noben od druge strani tu ni prebral). Na kratko - musliman = skrajnež = terorist = zagovornik šarije. Ne vidijo preko tega in kot taki dlje od takih sklepov niso sposobni pridet. Al pa majo čisto odkrite agende, kot Bistri. Ki veselo odpira teme, katerih glavna teza je uničenje celotne religije. Zakaj? Ker musliman = skrajnež = terorist = zagovornik šarije.
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]

Pozabil si nekaj ključnega.
musliman = skrajnež = terorist = zagovornik šarije = islamofašist
In vemo, kaj predlaga Bistri za slednje, ne?
musliman = skrajnež = terorist = zagovornik šarije = islamofašist
In vemo, kaj predlaga Bistri za slednje, ne?

Kako zlobo torej predlaga Bistri??? Svobodo govora? Svobodo vesti? Enakopravnost ljudi ne glede na narodnost, raso in spol? Zavzemati se za svobodo ljudi pod tiranijo?
Tega pod šarijo nimaš. Islam = šarija, razen polovično uspelega eksperimenta Atatürka. Kako to, da imaš države z 99%+ muslimanskega prebivalstva? A je islam res tako prepričljiv?
Sicer pa, kaj pravi turški islamistični premier:
Islam je islam. In najbrž bo pravi islam tak, kot ga upoštevajo v Meki - tam kamor noga nevernika sploh ne sme stopiti. In tak, kot je v praksi v deželah, kjer razumejo jezik Mohameda.
Meni so spodaj naštete stvari gnusne. In selijo se v Evropo, na žalost - samo poglejte porast anti-semitskega nasilja...
Tega pod šarijo nimaš. Islam = šarija, razen polovično uspelega eksperimenta Atatürka. Kako to, da imaš države z 99%+ muslimanskega prebivalstva? A je islam res tako prepričljiv?
Sicer pa, kaj pravi turški islamistični premier:
PM Erdogan: The Term “Moderate Islam” Is Ugly And Offensive; There Is No Moderate Islam; Islam Is Islam
Speaking at Kanal D TV’s Arena program, PM Erdogan commented on the term “moderate Islam”, often used in the West to describe AKP and said, ‘These descriptions are very ugly, it is offensive and an insult to our religion. There is no moderate or immoderate Islam. Islam is Islam and that’s it.”
Source: Milliyet, Turkey, August 21, 2007
Islam je islam. In najbrž bo pravi islam tak, kot ga upoštevajo v Meki - tam kamor noga nevernika sploh ne sme stopiti. In tak, kot je v praksi v deželah, kjer razumejo jezik Mohameda.
Meni so spodaj naštete stvari gnusne. In selijo se v Evropo, na žalost - samo poglejte porast anti-semitskega nasilja...
Christian Bookstore Owner Was Tortured Before His Death
By AARON KLEIN, Special to the Sun | October 11, 2007
http://www.nysun.com/foreign/christian-...
The owner of a Christian bookstore in the Gaza Strip who was found dead this weekend was publicly beaten by Islamic gunmen accusing him of spreading Christianity, witnesses and Palestinian Arab security officials said.
The body of Rami Ayyad, director of Gaza's only Christian bookstore, was found Sunday riddled with gunshot and stab wounds. He had been abducted the night before as he closed his shop, a local Christian group said.
Gaza-based Islamic groups had accused Ayyad, a Baptist, of engaging in missionary activity. His bookstore was firebombed in April, and since then Ayyad had told relatives he was receiving death threats from Islamists.
The day before his abduction, Ayyad said he was being followed by a car with no license plates.
Witnesses and security officials associated with Hamas's so-called Executive Force told The New York Sun that Ayyad was publicly beaten a few blocks from his store before being shot to death.
The witnesses said they saw three armed men, two of them wearing masks, beat Ayyad repeatedly with clubs and the butts of their guns while accusing him of attempting to spread Christianity in Gaza. The witnesses said that after the three men beat Ayyad, they all shot him.
Hamas security sources said Ayyad's body showed signs of torture. He leaves a pregnant wife and two young children. No group has taken responsibility for the attack.
Sheik Abu Saqer, the leader of an Islamic outreach movement that said recently it formed a military wing to enforce Muslim law in Gaza, Jihadia Salafiya, told the Sun that though his group "didn't carry out the Ayyad attack," all Christians engaging in missionary activity in Gaza would be "dealt with harshly."
Sheik Saqer's group was accused of firebombing Ayyad's bookstore in April. Jihadia Salafiya also is suspected of firebombing of Internet cafes and an attack in May on a U.N. school in Gaza after it allowed boys and girls to participate in the same sporting event.
In June, Hamas seized control of Gaza from Fatah ( the party of the Palestinian Authority president, Mahmoud Abbas ) amid widespread fears that hard-line Islamic rule would be imposed in the territory and life for Christians there would deteriorate.
About 3,000 Christians live in Gaza, which has a population of more than 1 million.
Now that Hamas is in power, Sheik Saqer said, Christians can continue to live safely in Gaza only if they accept Islamic law, including a ban on alcohol and on women appearing in public without proper head coverings.
Since June, "the situation has changed 180 degrees in Gaza," he said. "Jihadia Salafiya and other Islamic movements will ensure Christian schools and institutions show publicly what they are teaching to be sure they are not carrying out missionary activity. No more alcohol on the streets. All women, including non-Muslims, need to understand they must be covered at all times while in public."
"Also, the activities of Internet cafes, pool halls, and bars must be stopped," he added. "If it goes on, we'll attack these things very harshly."
Sheik Saqer said Gaza Christian community's leadership was "proselytizing and trying to convert Muslims with funding from American evangelicals."
"This missionary activity is endangering the entire Christian community in Gaza," he said. There is "no need" for Christians in Gaza to maintain a large number of institutions in the territory, he added. Hamas "must work to impose an Islamic rule or it will lose the authority it has and the will of the people."
The head of Hamas in Gaza and a former Palestinian Arab foreign minister, Mahmoud al-Zahar, responded to fears that the group could impose hard-line Islamic rule by saying: "I hardly understand the point of view of the West concerning these issues. The West brought all this freedom to its people, but it is that freedom that has brought about the death of morality in the West. It's what led to phenomena like homosexuality, homelessness and AIDS."

Luka Percic ::
Polovica antikomunistov vas je premladih, da bi sploh vedeli, kaj je komunizem
Jasno. Le stari prdci vejo absolutno resnico. Sej so se v jarkih boril, to je pa ja referenca!
Kdor ni doživel komunizma so Mu pa vidne posledice
Povsod vlada vzdušje socilnega sovražtva (zavisti).
Zato vemo da je bilo grozno. Drugače bi živeli v družbi vspodbujanja sposobnih, sproščenih.

krneki0001 ::
Now that Hamas is in power, Sheik Saqer said, Christians can continue to live safely in Gaza only if they accept Islamic law, including a ban on alcohol and on women appearing in public without proper head coverings.
Since June, "the situation has changed 180 degrees in Gaza," he said. "Jihadia Salafiya and other Islamic movements will ensure Christian schools and institutions show publicly what they are teaching to be sure they are not carrying out missionary activity. No more alcohol on the streets. All women, including non-Muslims, need to understand they must be covered at all times while in public."
"Also, the activities of Internet cafes, pool halls, and bars must be stopped," he added. "If it goes on, we'll attack these things very harshly."
Yessssssssssss, svoboda za ljudi, NOT!!!
Ja ,ja, islam je za preveč taleve ena lepa religija, za ostale, ki pa znajo razmišljat, pa je to samo še ena oblika totalitarizma, ki ga je treba izkoreninit.

MadMicka ::
Dejte povedat, a tisti, ki menite, da je potrebno "islamsko grožnjo" odstraniti z vojaško silo, ali ste pred padcem železne zavese zagovarjali "osvoboditev" Vzhoda in Kitajske z vojaško silo?

Ne, tisti smo v socializmu prav dobro živeli, zdej živimo pa še bolje. Na splošno je pa bolje ker ne hodijo več policaji na dom, če napišem grafit SLOVENIJA MOJA DRŽAVA, kot sem ga leta 1986 v enem izmed ljubljanskih podhodov. Takrat sem bil "protivdržavni elemenat" in sem imel kr nekaj problemov zarad tega. Pa všeč mi je ker lahko narišem mohameda z jointom v gobcu, pa janšo s kurcem na nosu in podobno, pa mi noben ne teži. Tega pod islamom nebi mogel, pa pod komunizmom tudi ne. U bistvu bi lahko, ampak bi me v islamski državi kamnejal do smrti, še prej pa vsaj pol leta mučili v zaporu, pod komunisti bi pa zginu kje u sibiriji al pa še prej (že na poti tja).
in zato mi je bolj všeč, da izrael tolče muslije, kot da ti tolčejo nas.
Pa ne maram židov, da ne bo kdo mislu, da jih podpiram.
in zato mi je bolj všeč, da izrael tolče muslije, kot da ti tolčejo nas.
Pa ne maram židov, da ne bo kdo mislu, da jih podpiram.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: krneki0001 ()

Brane2 ::
Z drugimi besedami, ko gre za druge cigane v drugih temah, pizdiš čez neučinkovitost policije, ko gre pa zate, praviš, da brez te neučinkovitosti ne bi mogel živeti ?
On the journey of life, I chose the psycho path.

grafit narisat na steno ali pa z groziti z umorom, če mi ne da nekdo denarja najbrž nima pomena tukej, zate tako očitno, ane?
Zame je pa velika razlika izražat moje mnenje nekje na steni ali pa krasti, pretepati, izsiljevati druge ljudi.
Zame je pa velika razlika izražat moje mnenje nekje na steni ali pa krasti, pretepati, izsiljevati druge ljudi.

Se pravi, rabiš policijo, ki je ravno toliko neučinkovita, da se podi za cigani, ti pa se ji zdiš premajhna riba.
Samo ugotavljam, da je "raj nove dobe" zate tudi prekletstvo. Kako ga vidiš, je odvisno od situacije.
Samo ugotavljam, da je "raj nove dobe" zate tudi prekletstvo. Kako ga vidiš, je odvisno od situacije.

Sploh pa, koliko stane čiščenje grafita s fasade - je res tako veliko ceneje od izsiljenih 100€ recimo ?

izražat moje mnenje nekje na steni
Dokler je tvoje mnenje in tuja stena. Če bi bili vlogi zamenjani ...
O.

Sploh pa, koliko stane čiščenje grafita s fasade - je res tako veliko ceneje od izsiljenih 100€ recimo ?
Ja če pišeš grafite po fasadah, te najbrž drago pride. Tam ko sem jih jaz risal, mi je bilo dovoljeno in ni bilo nobene fasade, ki bi jo s tem uničil.
Mi ni do tega, da bi sosedom bajte porisal.

mojsterleo ::
Nazaj na topic:
Izrael razglasil enostransko ustavitev ognja
samo propagandna poteza, da preuredijo svoje sile. nato bodo spet udarili.

Matako ::
Ja če pišeš grafite po fasadah, te najbrž drago pride. Tam ko sem jih jaz risal, mi je bilo dovoljeno in ni bilo nobene fasade, ki bi jo s tem uničil.
Mi ni do tega, da bi sosedom bajte porisal.
Kakšen n00b! Grafite se riše na skrivaj po prvovrstih površinah - to da te policija ne dobi na delu so pa itak osnove!
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()

Half-Saint ::
Bistri007, zanimiv članek iz NY Sun. Pro-palestinci bodo itak rekli, da to nič ni res in da je to navadna židovska propaganda. Ampak bmk po pravici povedano...
Kar se mene tiče, nisem za izkoreninjenje kogarkoli. Islam je le še en velik dokaz, da vera nima kaj početi v politiki! Vera naj bo stvar posameznika, ne pa državne ureditve..
In še to, po mojem prihaja do največjih trenj med priseljenimi muslimani (isto velja za kitajce) in domačim prebivalstvom predvsem zato, ker se nočejo asimilirati v držubo temveč furajo isto politiko kot bi jo sredi puščave. To pa pač ne gre...
Kar se mene tiče, nisem za izkoreninjenje kogarkoli. Islam je le še en velik dokaz, da vera nima kaj početi v politiki! Vera naj bo stvar posameznika, ne pa državne ureditve..
In še to, po mojem prihaja do največjih trenj med priseljenimi muslimani (isto velja za kitajce) in domačim prebivalstvom predvsem zato, ker se nočejo asimilirati v držubo temveč furajo isto politiko kot bi jo sredi puščave. To pa pač ne gre...

Bitri, ničjasno - in kako točno bojo vojaške operacije pripomogle k temu, da bo Hamas bolj prijazen? Kvečjemu dajejo še dodatno legitimacijo in možnosti indoktriniranja. Jaz bi na mestu Izraela rajši podpiral nemilitantne politične sile tam in poskrbel, da bojo taki lahko uveljavljali suverenost na tem področju. Tud najbolj osovraženim voditeljem ni problem vsaj začasno združit prebivalstva, če je na sceni neposredno sovražnik od zunaj.
Tako nekak. Velja za vse religije isto.
In ker države, v katerih so naseljeni, raje gledajo stran, kot pa da bi se konkretno spopadle s konkretnimi problemi. Kot je recimo "izvoz" v Nemčiji rojenih turških deklet nazaj v "rodno" Turčijo in tam prodaja najboljšemu ponudniku. Dokler take stvari dopuščaš, se bojo pač dogajale. Tud FotrTurk ni milo prosil ljudi, da ga poslušajo. Dokler dopuščaš, da se škodljive prakse širijo naokoli, se pač bojo. Je pa spet res, da se je treba v vsakem primeru držat lastne pravne ureditve, ne pa iskat bližnjic.
Tako nekak. Velja za vse religije isto.
In ker države, v katerih so naseljeni, raje gledajo stran, kot pa da bi se konkretno spopadle s konkretnimi problemi. Kot je recimo "izvoz" v Nemčiji rojenih turških deklet nazaj v "rodno" Turčijo in tam prodaja najboljšemu ponudniku. Dokler take stvari dopuščaš, se bojo pač dogajale. Tud FotrTurk ni milo prosil ljudi, da ga poslušajo. Dokler dopuščaš, da se škodljive prakse širijo naokoli, se pač bojo. Je pa spet res, da se je treba v vsakem primeru držat lastne pravne ureditve, ne pa iskat bližnjic.
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]

edge540 ::
Bitri, ničjasno - in kako točno bojo vojaške operacije pripomogle k temu, da bo Hamas bolj prijazen?
Kdo pa hoče prijazen Hamas? Ideja je da se jih pobije!

Ideja je tudi, da se pobije izraelske nasilneže.
Da se mi ne bo solzica potočila za parimi bedaki, katerih življenski cilj je poklat čim več nedolžnih civilistov.
Kaj so naredili Izraelci za svet? Mnogo, v razvoju so prvi ali med prvimi na mnogo področjih.
Kaj delajo Palestinci? Samo sranje, potem pa se jočejo ko jih fašejo od nasprotnika, ki mu niso niti na daleč konkurenčni. Njihove ozemeljske zahteve ne bodo nikoli izpolnjene, s tem bi se lahko sprijaznili in gradili na tem.
Ampak ne, jim vera ne dovoli kaj takega. Jih bodo pač še naprej kosile Izraelske bombe. Lep primer naravne selekcije, kjer bo na koncu preživel pametnejši.

Dobro, da niso partizani med 2. sv. vojno tako razmišljali ...

Ja seveda ne, bili so odrešeniki, aneda?
Pobijali svoje, kradli in pobijali tiste, ki nso 200% bili zanje, delali škodo sami sebi in državi, ki so jo na koncu zavzeli...
NOB je bil Alo Alo v katerem jih je zaradi teh banditov fasalo kup, ki s tem s*anjem niso hoteli imeti nič. Dražgoše, talci, Radovna, samo par primerov z moje bližnje okolice.
Pobijali svoje, kradli in pobijali tiste, ki nso 200% bili zanje, delali škodo sami sebi in državi, ki so jo na koncu zavzeli...
NOB je bil Alo Alo v katerem jih je zaradi teh banditov fasalo kup, ki s tem s*anjem niso hoteli imeti nič. Dražgoše, talci, Radovna, samo par primerov z moje bližnje okolice.
Nekoč je bil Slo-tech.

Mhm, partizani so krivi za VSO gorje med 2. sv. vojno. Whatever makes you sleep at night ...

Kaj so naredili Izraelci za svet? Mnogo, v razvoju so prvi ali med prvimi na mnogo področjih.vprasanje je, kaj tocno bi izraelci naredili brez ameriskega denarja. verjetno nic. v srednjem veku pa itak vemo, koliko dobrega so naredili - toliko namrec, da so bili izgnani iz skoraj cele evrope.
Kaj delajo Palestinci? Samo sranje, potem pa se jočejo ko jih fašejo od nasprotnika, ki mu niso niti na daleč konkurenčni. Njihove ozemeljske zahteve ne bodo nikoli izpolnjene, s tem bi se lahko sprijaznili in gradili na tem.
kar se tice palestincev, verjetno ti ne pricakujes, da bo okupiran in dnevno bombardiran narod kar iz nic produciral ducate malih einsteinov? sicer pa imajo kar nekaj talentiranih ljudi, zelo znan je npr. knjizevnik in filozof edward said (umrl 2003)-

Ne vse slabo pa niso on krivi, Katinski gozd in torperdiranje Wilhelm Gustloff, npr so skuhali Rusi, tumbanje Hamburga in Dresdna Angleži, postopek proti kapitanu USS Indianapolis in iztradanje več kot milijona vojnih ujetnikov, Američani. Jasno tudi sile osi niso nedolžne.
Ampak od NOB, Slovenci kot nacija nismo odnesli nič kaj posebno dobrega, samo krvavo državljanska vojna, velike izgube ozemlja (Koroška, Trst, Istra), enoumje z vsemi posledicami.
Ampak od NOB, Slovenci kot nacija nismo odnesli nič kaj posebno dobrega, samo krvavo državljanska vojna, velike izgube ozemlja (Koroška, Trst, Istra), enoumje z vsemi posledicami.
Nekoč je bil Slo-tech.

>kaj tocno bi izraelci naredili brez ameriskega denarja.
Denar ne smrdi in je zaro, da se porabi. Če iz tega denarja dobiš potem več, je to dobro, če ga zaluftaš, si loser. Kdo je na ME loser ni problem ugotoviti, denarja so oboji dobili dovolj.
V Izraelu so iz puščave naredili zeleno oazo, okoliški "sosedje" pa še vedno žrejo pesek in z zavistjo račrtujejo, kako bodo Izrael spet spremenili v njim ljubo puščavo.
Denar ne smrdi in je zaro, da se porabi. Če iz tega denarja dobiš potem več, je to dobro, če ga zaluftaš, si loser. Kdo je na ME loser ni problem ugotoviti, denarja so oboji dobili dovolj.
V Izraelu so iz puščave naredili zeleno oazo, okoliški "sosedje" pa še vedno žrejo pesek in z zavistjo račrtujejo, kako bodo Izrael spet spremenili v njim ljubo puščavo.
Nekoč je bil Slo-tech.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Azrael ()

Kdo je na ME loser ni problem ugotoviti, denarja so oboji dobili dovolj.a ni to zabavno? palestinci dobivajo denar, da obnavljajo svoje porusene objekte, izraelci pa dobivajo denar zato, da jih ponovno rusijo.

Jasno tudi sile osi niso nedolžne.Ti pogledaš, kaj napišeš, preden pritisneš pošlji, ali je to vse pač v skladu z 'novodobnim pogledom' na zgodovino?

vprasanje je, kaj tocno bi izraelci naredili brez ameriskega denarja. verjetno nic. v srednjem veku pa itak vemo, koliko dobrega so naredili - toliko namrec, da so bili izgnani iz skoraj cele evrope
Ah, daj no daj, "ameriški denar". Treba je imeti poslovni načrt in sposobnost ga izpeljati do konca. Investitorji pa tako ali tako iščejo obetavne in donosne projekte. Tudi banka ti da denar za dober projekt. Kako so se lahko Kitajci tako dvignili v zadnjih 30 letih z ameriškim denarjem, pa niso ravno prijatelji z Američani?
Če pa ne znaš drugega kot recitirat Koran in biti nasilen nad manjšinami in drugače mislečimi - kdo bo šel v to investirat? Saj v Gazi so Izraelci pustili rastlinjake:
Don't risk terminal frustration trying to tell those determined anti-Israel marchers in Madrid and Berlin and elsewhere about, for example, the consortium of wealthy, liberal Jews who tossed millions of dollars into a kitty to buy the big money-making greenhouses from the Jewish settlers as they were leaving Gaza in 2005 and give them as a good-will offering to the Palestinian people. Those well-intentioned Jews fantasized Palestinians continuing the profitable sale of really superior vegetables and flowers in the markets of Europe.
Instead, Palestinian mobs smashed and ransacked the greenhouses stealing the copper and aluminum tubing and leaving worthless wreckage where a successful native industry had so recently flourished.
http://www.newsmax.com/farber/israel_ha...
Izraelci so donirali milijone, da so odkupili rastlinjake od judovskih naseljencev v Gazi. In potem so jih Palestinci olupili za baker in aluminij, nekaj podobnega kar počnejo naši cigani...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bistri007 ()

a ni to zabavno? palestinci dobivajo denar, da obnavljajo svoje porusene objekte
Mogoče dobivajo denar v ta namen, porabijo ga pa za orožje, da lahko dalje strelajo rakete na Izrael. Pol pa se bunijo da so lačni. Jebiga, če je glava nora celo telo trpi.

jype ::
MojsterLeo> v srednjem veku pa itak vemo, koliko dobrega so naredili - toliko namrec, da so bili izgnani iz skoraj cele evrope.
Ne seri. Židje z antisemitizmom nimajo prav dosti opraviti. Uspešni so, ker so sistematični.
Raptor001> Mogoče dobivajo denar v ta namen, porabijo ga pa za orožje, da lahko dalje strelajo rakete na Izrael. Pol pa se bunijo da so lačni. Jebiga, če je glava nora celo telo trpi.
To ne drži, da (ta) denar porabijo za orožje.
Ne seri. Židje z antisemitizmom nimajo prav dosti opraviti. Uspešni so, ker so sistematični.
Raptor001> Mogoče dobivajo denar v ta namen, porabijo ga pa za orožje, da lahko dalje strelajo rakete na Izrael. Pol pa se bunijo da so lačni. Jebiga, če je glava nora celo telo trpi.
To ne drži, da (ta) denar porabijo za orožje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()

Mogoče dobivajo denar v ta namen, porabijo ga pa za orožje, da lahko dalje strelajo rakete na Izrael. Pol pa se bunijo da so lačni. Jebiga, če je glava nora celo telo trpi.eh. vecina orozja, ki ga uporabljajo palestinci, je itak homebrew varjanta (ce odmislimo hezbollah, ki mislim da operira tudi s katjusami in omejeno kolicino rpg-29). vse kar rabis je nekaj znanja in materiala, en ror in smodnik. da bi to stalo milijone $... dvomim.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izrael uspešno ubranil svoj narod pred terorističnim konvojem (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 51153 (46236) | Gregor P |
» | Terorizem izraelske vojske (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 7506 (5159) | poweroff |
» | Izraelsko-arabska vojna se bije tudi na medmrežju (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Varnost | 14911 (11430) | Pšenični |
» | Šaron na smrtni postelji? (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 7342 (5814) | Dr Evil |