» »

Izrael mora uničiti Islam, drugače bo Islam uničil Izrael

Izrael mora uničiti Islam, drugače bo Islam uničil Izrael

««
29 / 29
»
»»

TESKAn ::

Darwin, intelligent design ima veliko več smisla kot evolucija na osnovi naključja.

Kakšen je smisel življenja?
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

DarwiN ::

Darwin, intelligent design ima veliko več smisla kot evolucija na osnovi naključja. Evolucija, ki jo vodi Inteligenca, je čisto skladna z Genezo


Nič nima večjega smisla kot evolucija, menda bom vedel ko sem pa avtor teorije. ;)
Evolucija je podprta z milijoni dokazov, medtem ko ID nima nobenega temelja, le špekulacije in ugibanja... Če začneš verjeti v te jajce, potem se ne moreš ustaviti pri IDju ali kreacionizmu, enako verjetnost ima namreč možnost da vsi živimo v računalniku, v simulaciji , ali pa matrix možnost kjer vsi spimo itd itd. Zelo "bolana" zadeva za človeški um in produkt je lahko samo zatiranje, stagnacija in razna grozodejstva, ker posamezniki na svoj način odreagirajo.

Evolucija ki jo vodi inteligenca ja, heh, tole je moderna religija oziroma religija lukenj... Na vse kar znanost ne zna odgovoriti oziroma je danes nemogoče dokazati, hitro na pomoč priskoči religija s svojo domišljijo . Možno je ja, ampak vpeljevati neko inteligenco te pripelje edino do vprašanja kako je pa ta inteligenca nastala, nikamor drugam.. Ko pa to začneš opravičevati s tem da je ta inteligenca kao nad časom, večna in vsemogočna, potem si pa v tistem trenutku prestopil vse meje razuma in te ne reši več noben argument... Takrat je čas za aliene, big foote, chupakabre, junikorne, duhove, leprekone itd itd..

Lahko tudi sam rešiš kviz... in poročaš

Eh, rešujem 5 minut, nato pa mi odgovori da sem liberalen, kar sem itak odgovoril pri zadnjem vprašanju lol..

Ja, republikanci, demokrati, stvari se spreminjajo in ravno zato sem potenciral le zadnja tri desetletja.. Republikanci kao znajo dobit volitve zato ker znajo kontrolirat verske ignorante, fanatike katerih je ogromno. Poznajo tiste magične besede katere se je treba zlagati pred kamero ali pa vanje celo resnično verjeti. Vendar tokrat jim niti sam Bog ni mogel pomagati, če si spremljal volitve si videl kako nizko so padli, sploh pa so že izhodišče imeli slabo.

Posamezniki pa tudi ne štejejo, ker so vseh vrst in vsepovsod, mati Tereza je bila tudi samo ena. Lincoln je bil pa zelo liberalen, versko zelo zaseben, toleranten do vseh in vzpodbujal je ločevanje cerkve od države, torej vse kot se šika.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Odin ::

LINK - to da izraelski Arabci, niso groznja Izraelu je le mnenje levicarskega Washington Posta. A v Izraelu politiki mislijo drugace:

Israeli foreign minister Tzipi Livni - a member of the "centrist" Kadima Party -- also implied that she preferred the transfer of what Arabs call the Palestinians of 1948 to areas under the jurisdiction of the Palestinian Authority.


No pa da vidimo kaksno bo Netanyahuvo mnenje.

DarwiN ::

KLIK

A confidential EU report accuses the Israeli government of using settlement expansion, house demolitions, discriminatory housing policies and the West Bank barrier as a way of "actively pursuing the illegal annexation" of East Jerusalem.
The document says Israel has accelerated its plans for East Jerusalem.



Kakšno presenečenje, še dobro da je Clintonova rušenje Palestinskih domov označila za "unhelpful" , in ta EU obtožba bo dogajanja najbrž v trenutku spreobrnila na bolj humana pota..

yeah right.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

poweroff ::

A confidential EU report - to nekateri govorimo javno že dlje časa.
sudo poweroff
««
29 / 29
»
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izrael uspešno ubranil svoj narod pred terorističnim konvojem (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
23346251 (41334) Gregor P
»

Terorizem izraelske vojske (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
626872 (4525) poweroff
»

Izraelsko-arabska vojna se bije tudi na medmrežju (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Varnost
11613605 (10124) Pšenični
»

Šaron na smrtni postelji? (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
936636 (5108) Dr Evil

Več podobnih tem