» »

NS 6 in grozen izgled

NS 6 in grozen izgled

matevzm ::

No, tole sporocilo pisem v Netscapeu 6. Na voljo imam okence, v katerega gredo tri besede. Smileyi so ne vem zakaj na sivi podlagi, in razlicne velikosti.

Gumbki Forum, Download imajo cudne okvircke, gumba glasuj in rezultati sta na razlicni visini... A ni bilo obljubljeno, da bo krasno delalo v sestici in da je grd izgled v 4.7 posledica slabe podpore ultra hudih novih standardov?

Saj je res, da je NSja zadnje case samo 15% (statistika tujega overclockerskega sitea), a ne vem, ce je to dobro opravicilo.

Aja, pa dajte tele threade popraviti, da se bo res pokazal tisti ki hoces in da bo reply delal tudi ce si vmes pogledal drugo sporocilo. Sicer je tudi to po svoje lepo, da uporabnike navajate na red, da nimajo odprtih vec kot enega okna, pa da ne kukajo postrani, ko srfajo, ampak da se osredotocijo na eno stran, da ne bodo pisali neumnosti.. :P

Mogoce ce bi jim se omejili cas ogleda strani, ce ne znajo strani prebrati v pol minute nimajo kaj poceti tu. Kar dodas rerfresh-redirect na Disneya, pa naj se tam ucijo abecede z Goofyjem...:))

Sorry, mi ravno traparije hodijo po glavi, poanta je, da ni lepo siliti uporabnika v neke nove tehnologije, se vtikati v njegovo izbiro browserja (nihce ne zahteva, da podpirate Mosaica..) in njegov nacin surfanja. Je nadlezno po nekaj dneh.

  • spremenil: matevzm ()

Primoz ::

Z NS6 še vedno pol stvari ni podprtih. Po novem tistim, ki sovražijo IE priporočamo Opero, kjer stvar preizkušeno dela.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

OrlyTM ::

Pa dejte nehat morit s tem NS ... če pol stvari v njem ne dela ... zakaj ne bi enostvno uporabljal IE ... tut če sux po vaše ... sam dela pa vse za razliko od NS !!

lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>

JLP ::

Mozilla/NS6 se zlo dobr držita standardov.
Problem je samo to da se izdelovalci strani teh standardov ne držijo in uporabljajo razne stavri, ki delujejo le v IE drugje pa ne.
Drgač so pa tud u IE 5.0 ikonce na desn stran na siv podlag.
Live long and prosper!

Primoz ::

Naša stran skoraj popolnoma prileze čez validator. Kar je še napak bodo popravljene v kratkem. Torej: če validator pravi da je stran po standardu, potem ns60 kakšnega od teh standardov ne podpira (jest tud lahko naredim browser, ki se popolnoma drži standarda html10. Vprašanje je, če je to smiselno.)
:D
There can be no real freedom without the freedom to fail.

edmund ::

Ja, sem tudi gledal v validatorju, pa kar seka. Mogoče bi bilo fino menjat še CSS oznake za določene classe. Nažalost sem prekasno opazil, da CSS1 ne podpira imen, ki se začenjajo s številkami... (8pt_left recimo...).

Kar se pa tiče Netscapa, pa lahko povem le to: Če ne zna prikazat slike z attributom border=0 brez okvirja, potem je z njim nekaj hudo narobe, ker je to osnovna komanda HTMLja že od 2.0... Kaj jaz morem, če silijo stran od standarda (ki je po w3c.org pač tak kot je) in MS vključi nekaj več stvari (ki jih večina dodajo v naslednji stnadard), s katerimi se pač pri Netscapu ne strinjajo in zato pač narediju skropucalo kot program pač je...
Aja, pa da nebo samo vse MSju v dobro - Netscape je davnega časa vdelal podporo za BLINK tag, pri katerem pač bliskajo črke - MS pa ga še sedaj nima, pa ga po čudesu noben ne pogreša...
[28-Jun-2003 15:55:08] Body temperature above normal (error type 215)
[28-Jun-2003 15:55:08] No brain activity (error type 265)

Primoz ::

mogoče si opazil, da SEM menjal oznake (left8pt)....:D
There can be no real freedom without the freedom to fail.

edmund ::

Hem, ups! ;)
Pol pa se itaq skor na ene 99.7% prileže na validator.
[28-Jun-2003 15:55:08] Body temperature above normal (error type 215)
[28-Jun-2003 15:55:08] No brain activity (error type 265)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[Prelivanje žolča] IE Vs. vsi ostali (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema
725359 (5167) snow
»

Microsoft opozarja na Internet Explorer 7 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
617977 (6099) njok
»

Internet Explorer 7 le za XP (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
12010881 (7950) Road Runner
»

izgled strani v IE6 in Firefox (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
565149 (4360) gregy
»

NS 4.x suxx

Oddelek: Slo-Tech
71511 (1396) Primoz

Več podobnih tem