Forum » Zvok in slika » Panasonic Hišni kino SC-PT550
Panasonic Hišni kino SC-PT550
badeja ::
Pozdravljeni,
prosil, bi vas za pomoč pri moji težavi. Imam namreč hišno kino Panasonic Sisten Hišnega kina SC-PT550, težava pa je v tem, da mi ne podpira vseh formatov zapisa. Vprašal bi vas, če se da kaj naredit, oziroma če obstaje kje kakšen upgrade, da nato zadeva bere vse. Do sedaj sem opazil, da mi ne bere XVID in pa doma narejenih DVD-jev.
Prosim za vašo pomoč in lepe praznike vam želim.
prosil, bi vas za pomoč pri moji težavi. Imam namreč hišno kino Panasonic Sisten Hišnega kina SC-PT550, težava pa je v tem, da mi ne podpira vseh formatov zapisa. Vprašal bi vas, če se da kaj naredit, oziroma če obstaje kje kakšen upgrade, da nato zadeva bere vse. Do sedaj sem opazil, da mi ne bere XVID in pa doma narejenih DVD-jev.
Prosim za vašo pomoč in lepe praznike vam želim.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako dati zvok iz tv na hisni kino??? Prosim za pomocOddelek: Zvok in slika | 5415 (5007) | krepki |
» | katere 5.1 zvocnike oz hišni kino za tv do cca 150 evrov???Oddelek: Zvok in slika | 1007 (838) | bananar006 |
» | 5.1 sourround sound sistemOddelek: Zvok in slika | 2063 (1559) | speljak |
» | [Hi-Fi] - Hišni kino sistemi 3.1, 5.1, 7.1... (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 34724 (17495) | josko674 |
» | DVD LG LH-D6245 predvaja le originalne DVDje?Oddelek: Zvok in slika | 1305 (1208) | Dejancek |