» »

Sony Bravia KDL-32U4000; par vprašanj...

Sony Bravia KDL-32U4000; par vprašanj...

Nextor ::

Kupil sem Sony Bravia KDL-32U4000 in me zanima, če se kako da dodati slovenski jezik? Namreč izmed dvajsetih različnih jezikov ne vsebuje prav slovenskega. 8-O Mene sicer to kaj preveč ne moti, moti pa fotra. TV najde tudi kar nekaj digitalnih kanalov, iz med teh so tudi POP TV, Kanal A, SLO1, SLO2, ampak pri teh se čuje samo zvok piše pa kao, da ni videa... a je to zato ker v sloveniji še za enkrat oddajamo samo digitalni zvok?!

? 8-O

USS Liberty ::

Slovenskega jezika ne moreš dodati...

Pri digitalnih kanalih pa zato ne vidiš slike, ker Sony serija U podpira samo Mpeg 2 DVB-T standard, v Sloveniji pa oddajajo digitalne programe v Mpeg 4 DVB-T standardu... Mpeg 4 standard podpirajo Sonyjevi boljši modeli televizorjev, to je serija X, W, Z in E
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

kixs ::

Mislim, da jezik ne bos mogel spremeniti.

Kar se tice digitalne TV, pa pri nas, ce se ne motim, oddajajo video v MPEG-4 formatu. Tvoj TV pa podpira samo MPEG-2.

lp

Ok za jezik itak sploh ni panike, samo se pa skoraj ziher, da v štacuni pred tvjem, na tablici pisalo mp4 dekoder :/ a to ni to? Zraven sem tudi dobil neko kartico pocket dv3, čemu to služi? Naročil sem tudi amis trojček, a bo to laufalo na tem tvju?

EDIT:
zdaj sem ugotovoil, da je polek standardne oznaze KDL-32Z4000 dodan še "k" se pravi Sony Bravia KDL-32U4000k, ampak nikjer na netu ne najdem nič o tem? Mi lahko kdo razjasni v čem je razlika?

Hvala!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Nextor ()

? 8-O

v soboto namreč poteče 8 dnevni rok od nakupa, zato bi lepo prosil, če bi mi kdo odgovoril!

bili_39 ::

Tisto kartico vstavi v režo (verjetno ob strani TVja).

Tole kartico imaš, a ne?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bili_39 ()

Točno to! Sem vtakno v TV in zadeva laufa :), ampak je možno, da je signal za slovenske programe tako šibak? Namreč od par drugih avstrijskih dobim signal na polno :|

EDIT:
pa še to... naročil sem AMiS trojček (TV, telefon, net), bo to normalno lafualo na tem TV-ju????

LOL? 8-O

LOL? 8-O

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Nextor ()

Alexius Heristalski ::

EDIT:
pa še to... naročil sem AMiS trojček (TV, telefon, net), bo to normalno lafualo na tem TV-ju????

Bo, le zakaj ne bi?
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

kmetek ::

? 8-O

v soboto namreč poteče 8 dnevni rok od nakupa, zato bi lepo prosil, če bi mi kdo odgovoril!

IN????????

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sony Bravia ne najde digitalnih slovenskih programov

Oddelek: Zvok in slika
62316 (2106) Vikking
»

LCD TV (MPEG-4)

Oddelek: Zvok in slika
204354 (2118) Alexius Heristalski