Forum » Zvok in slika » Kamera super 8 na pc!
Kamera super 8 na pc!
-mojster- ::
Pozdravljeni!
Imam staro kamero super 8 (ni digitalna), rad pa bi večino teh posnetkov spravil na pc.
Zanima me če je to sploh možno??
Kamera ima namreč dva izhoda av out ter s video out!
Če to ni možno me pa zanima ali bi se dalo preko tvja shranit zvok in sliko(teh posnetkov) na pc?
Hvala za morebitne odgovore!
Imam staro kamero super 8 (ni digitalna), rad pa bi večino teh posnetkov spravil na pc.
Zanima me če je to sploh možno??
Kamera ima namreč dva izhoda av out ter s video out!
Če to ni možno me pa zanima ali bi se dalo preko tvja shranit zvok in sliko(teh posnetkov) na pc?
Hvala za morebitne odgovore!
-mojster- ::
Priklopiš jo na analogen TV tuner in lahko zajameš z recimo Pinnacle Studiom.
A to naredim tako da priklopim kamero z rca kabli na tv , pol pa iz tvja preko vga kabla na pc, pol pa s pomočjo tega programa Pinnacle studio nekako posnamem na pc?
dzinks63 ::
Lahko pa zajameš video tudi direkt z grafično kartico, če ima VIVO priključek. Zvok pa povežeš z zvočno na mikrofon vhod. Rabiš le en softverski program za import videa.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako stare kasete digitalizirati? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 16748 (10916) | BorutK-73 |
» | [uradna tema] Pinnacle (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 20176 (7722) | dire |
» | Katero TV kartico kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10185 (7994) | edublin |
» | TV tunerji (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7413 (5480) | Tiash |
» | Problemi z DV kamero Panasonic NV-GS15Oddelek: Zvok in slika | 1770 (1623) | ponky |