Forum » Omrežja in internet » težave s uTorrent-om
težave s uTorrent-om
matejkor ::
se opravičujem če je tema že ustvarjena, če je mi pnaj prosim kdo poda link
če pa ni
iimam sledečo težavo:
ko dam downloadat eno ali več stvari mi hitrost prenosa konastantno skače od 100 ali manj kB/s do 1800-2000kB/s od majnše hitrosti do večje pa ppreide v parih sekundah nato pa ostane na nižji za 15-20s in zoped do višje nato spet hitro dol
kaj bi bilo lahko narobe
sm tudi že poskusil s požarnim zidom sm izklopil in tudi antivirusni program in njegov požarni zid
če pa ni
iimam sledečo težavo:
ko dam downloadat eno ali več stvari mi hitrost prenosa konastantno skače od 100 ali manj kB/s do 1800-2000kB/s od majnše hitrosti do večje pa ppreide v parih sekundah nato pa ostane na nižji za 15-20s in zoped do višje nato spet hitro dol
kaj bi bilo lahko narobe
sm tudi že poskusil s požarnim zidom sm izklopil in tudi antivirusni program in njegov požarni zid
- zaklenil: Gandalfar ()
Jst ::
Mogoče ti zafila upload, in ko se to zgodi, ti pade tudi download.
Drugo, kar mi pride na misel, je pa disk trashing. Povečaj disk cache.
Drugo, kar mi pride na misel, je pa disk trashing. Povečaj disk cache.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
bluefish ::
Čisto mimogrede. Imej vklopljen le en firewall, ker zaradi dveh ne boš nič bolj varen.
scorpio28 ::
Meni je to v sql tudi delalo, ker v prenosniku nimam kaj preveč hitrega diska, pa zato ni utegnil tolikokrat na različnih mestih dostopati do diska.. rešil sem tako, da sem malo zmanjšal omejitev hitrosti prenosa in pa število povezav z soležniki.
Pesimist ::
Bedarija. Vsak disk mora sfolgat 20Mbit. Ce ti spodaj kaze kake % za DHT, mislim da pise disk overload. Te samo povecaj disk chache size iz defaultnih 32 na nekaj vec. Dokler pac ne neha, jaz kr 320MB ruknem ker mam odvecni ram. :P
To je edino kaj mi pride na misel.
Uploada nemores zafilat tak, da bi ti download dropno, sej ma download prioriteto. Prej bos download zafilat pa ti bo upload dropno.
To je edino kaj mi pride na misel.
Uploada nemores zafilat tak, da bi ti download dropno, sej ma download prioriteto. Prej bos download zafilat pa ti bo upload dropno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
Čisto mimogrede. Imej vklopljen le en firewall, ker zaradi dveh ne boš nič bolj varen.
sej je uklopnen sam en ker avtomatsko mi antivirusen izklop dega od win.
tm odspodi mi pa piše DHT:276 nodes
sej na lime wire dela lepo 1800-2000kB/s pol k zalavsa pa ne pada sunkovito pa narašča sam je problem pr lime wire s tem k pr uTorrentu torrenti ostanejo in pol to dadoteko pobirajo sam uni k so na partis.si prjavleni pr lime wire lohk pa usak ane
a mi lohk se poveste kje nej povečam disk chache size
Zgodovina sprememb…
- spremenil: matejkor ()
Pesimist ::
Options-> Preferences > Advanced-> Disk Cache > override automatich cache size and specify manual size. Daj pac 320MB za zacetek pa probaj seenkrat. To lahko znizas potem verjetno kamot na kakih 64Mb ali se majn. Ampak prvo probaj ce odpravi problem.
tu se mas sicer vec opcij, ampak meni ni blo treba drugoa konfigurirat. Samo ce pravis da nisi nikdar vido disk overload zraven DHTja je tudi malo cudno.
tu se mas sicer vec opcij, ampak meni ni blo treba drugoa konfigurirat. Samo ce pravis da nisi nikdar vido disk overload zraven DHTja je tudi malo cudno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
evo sm dal 320MB je blo bol
sam pomoje tiči tuki težava tut v netu k sm brezžično povezan gor pa zato mogoče kej skače bom probu še žično pa bi pol mogl delat lepo
sam pomoje tiči tuki težava tut v netu k sm brezžično povezan gor pa zato mogoče kej skače bom probu še žično pa bi pol mogl delat lepo
evo težava je bila odkrita
brezžična vezav zdej na žični dela konstantno 2400MB/s
še vseeno hvala lepa za lep odziv na mojo težavo
brezžična vezav zdej na žični dela konstantno 2400MB/s
še vseeno hvala lepa za lep odziv na mojo težavo
Revenant ::
kot nalašč primerna tema. mam siolovo optiko 20/20, v utorrentu imam nastavljeno x/20. upload dela kot nor, a vseeno skače. problem je bolj dovnload. ta je ponavad okol 200, 300, 400 kBps, pa tudi skače.. od enga mega do zgolj 10 kilobajtov. evo fotkič za boljšo interakcijo s problemam
Bolje golob v roki kot kurac na strehi.
Jst ::
... in pol se bunimo zakaj vedno hujše zaščite vgrajujejo v špile...
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
Revenant ::
okej, da bo tema imela smisel. težava je bila v write/read disk trashing. Manual override cache size na 256 zadevo postavi na svoje noge. Sedaj zgleda nekako tako.
Potencialni pizdatelji pozornost preusmerite na graf. Nenazadnje bi prekrite vrstice imele drugačen efekt, rezultat pa je v končnem enak - en špil, ena ura.
Potencialni pizdatelji pozornost preusmerite na graf. Nenazadnje bi prekrite vrstice imele drugačen efekt, rezultat pa je v končnem enak - en špil, ena ura.
Bolje golob v roki kot kurac na strehi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Revenant ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Omrežja in internet | 487520 (37656) | Rias Gremory |
» | povezava 100/10Oddelek: Omrežja in internet | 2970 (2278) | Pesimist |
» | uTorrent in TelemachOddelek: Programska oprema | 5578 (4685) | poweroff |
» | kako odstraniti viruse z AvastomOddelek: Pomoč in nasveti | 2475 (2263) | Pimoz |
» | Kateri P2P vam najbolj vleče?Oddelek: Omrežja in internet | 2175 (1558) | Fury |