Forum » Konzole » X-box 360 (kaj kupiti)
X-box 360 (kaj kupiti)
KosAn ::
Glejte to je moj problem in bi bil zelo vesel, če ga lahko odgovorite...
1.Nimam pojma katerega naj kupim
-V čem so prednosti, prosim ne mi dajat linkov ker potem še manj razumem
2.Jaz bi mu dal chip noter (pozna kdo koga, ki naredi to poceni in kvalitetno, ali vsaj kvalitetno ?)
3.Ali je HDMI kabel nujen ?
-Malo sem gledal naokoli in nisem prepričan če je nujen. Ker moj TV itak nima tega vtiča
4.Kaj sploh dobiš v teh paketih
5.Če ima 360-tka usb vtiče ali bi lahko igrco prenesel na USB in potem dal na disk ?
-Imam 8g velik ključ in kot sem videl je dovolj velik
RES, RES bi bil hvaležen...
1.Nimam pojma katerega naj kupim
-V čem so prednosti, prosim ne mi dajat linkov ker potem še manj razumem
2.Jaz bi mu dal chip noter (pozna kdo koga, ki naredi to poceni in kvalitetno, ali vsaj kvalitetno ?)
3.Ali je HDMI kabel nujen ?
-Malo sem gledal naokoli in nisem prepričan če je nujen. Ker moj TV itak nima tega vtiča
4.Kaj sploh dobiš v teh paketih
5.Če ima 360-tka usb vtiče ali bi lahko igrco prenesel na USB in potem dal na disk ?
-Imam 8g velik ključ in kot sem videl je dovolj velik
RES, RES bi bil hvaležen...
bzp ::
K sm lih dobre vole:
1. Premium.
2. Kupuj originale, saj ni treba preigrati 99% vseh iger.
3. Ne, še toliko bolj NE če sploh nimaš HDMI vhoda na TV.
4. Xbox, par kablov, en gamepad, nekaj papirjev.
5. Pojma nimam, se mi pa sliši kot brezvezno kompliciranje in najbrž obsojeno na nedelovanje.
1. Premium.
2. Kupuj originale, saj ni treba preigrati 99% vseh iger.
3. Ne, še toliko bolj NE če sploh nimaš HDMI vhoda na TV.
4. Xbox, par kablov, en gamepad, nekaj papirjev.
5. Pojma nimam, se mi pa sliši kot brezvezno kompliciranje in najbrž obsojeno na nedelovanje.
T(he) Boss ::
Mene pa nekaj druga zanima. Ima verzija Arcade kakšne omejitve ali lahko na njega zmontiras disk iz katerega drugega xboxa?
jonynho ::
Najbolj priporočam Premium verzijo katera itaq zdaj vsebuje 60GB diska...prešnji dasshboard ni imel opcije da bi dajal igre na disk ampak ta novi je zdaj špica le pomankljivost tega je da moraš meti vedno igro noter ko jo hočeš igrati z diska...
Jaz ti priporočam če hočeš igrati preko spleta da kopuješ izredno orginale in toplo ti priporočam da potem konzole ne modificiraš kot je fleshanje pogona za igranje kopij iger ter menjava trdega diska(120GB)....
Pa še kaj bi se našlo da te banajo na xbox livu....
Jaz osebno imam trenutno konzolo premium katera nima hdmi izhoda saj je letnik 06, vse novejše konzole že vsebujejo ta izhod....
Zakaj arcade verzija ni priporočljiva?...če hočeš delati vse to kar sem prej omenil potem moraš nabavit disk kateri pa pride skoraj tolko kot celi xbox...
Imam pa še verzijo Elite z tudi 120GB diska le da na tem igram samo orginale oz. igra jih brat jz tako ali tako ne igram preko live-a....
Premium verzijo sem modificiral: 20GB disk sem premontiral in noter vstavil 120GB(preverjeno deluje), fleshal pogon z najnovejšim FW....
Na konzole slovenija dajem tu pa tam prispevke za modificiranje konzole....lahko si pogledaš
lp
Jaz ti priporočam če hočeš igrati preko spleta da kopuješ izredno orginale in toplo ti priporočam da potem konzole ne modificiraš kot je fleshanje pogona za igranje kopij iger ter menjava trdega diska(120GB)....
Pa še kaj bi se našlo da te banajo na xbox livu....
Jaz osebno imam trenutno konzolo premium katera nima hdmi izhoda saj je letnik 06, vse novejše konzole že vsebujejo ta izhod....
Zakaj arcade verzija ni priporočljiva?...če hočeš delati vse to kar sem prej omenil potem moraš nabavit disk kateri pa pride skoraj tolko kot celi xbox...
Imam pa še verzijo Elite z tudi 120GB diska le da na tem igram samo orginale oz. igra jih brat jz tako ali tako ne igram preko live-a....
Premium verzijo sem modificiral: 20GB disk sem premontiral in noter vstavil 120GB(preverjeno deluje), fleshal pogon z najnovejšim FW....
Na konzole slovenija dajem tu pa tam prispevke za modificiranje konzole....lahko si pogledaš
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Xbox 360] Nasveti za nakup (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 10665 (8029) | GLAVNI |
» | XboX 360 Premium ali XboxX 360 Elite? (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 8353 (6833) | Dr_Andy |
» | Xbox 360 premium nasveti (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 7826 (5528) | brecoboy |
⊘ | Vse o Xbox 360 (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Konzole | 118891 (60401) | Mavrik |
» | Nakup Xboxa 360Oddelek: Konzole | 3074 (2049) | fosil |