» »

Zovk - problem

Zovk - problem

Heksan ::

Imam zunanjo zvočno kartico Trust SC-5500p. Vse mi je lepo delalo, potem pa so mi na servisu dali v prensonika nov disk. Zopet sem priključil zvočno, inštaliral driverje, take kot sem jih imel prej, vendar mi od 5.1 delata samo dva zvočnika. Ko sem v nastavitvah kliknil na preizkus mi tudi vseh 6 zaigra samo na 2. Poizkusil sem že vse, edino zvočne nisem še druge kupil. Mogoče kdo ve kje je porblem?
Hvala in LP!
  • spremenil: Heksan ()

dawwidde ::

idi na nadzorno tam ko maš zvok pa poišči notri ko te vpraša kak bi rat da ti zvočniki delajo pa tam kao daš 5.1

shark_nm ::

No bom probal kar tukej proint vprašanje da ne bo spet novga topica treba. Samo zanima me, zakaj pri nekaterih filmih je najprej glasba naglas pol pa včasih ko začnejo govort kr dost tiše pa spet naglas. Ali je to film tako narejen, ali bi si moram sam na z 5500 levele narihtat? Uporabljam pa power dvd in imam Agrippo dts

shinko ::

Pomoje da je DVD slabe kvalitete. Zadnič sem kupil nek dvd za par € in sem prepričan da je to krivo za zvok. Namreč govorjenje se sliše zelo tiho, medtem ko pa streljanje je pa preveč glasno.

LP

ja točno o tem govorim. Sej pol sem mal prilagodil, sem dal surround bolj potih pa center na ful... Ko prou debilno izbade v fimu. Najprej flavte na muč pol pa potih neki govori :)

m0LN4r ::

Sposodim si temo:
Imam težavo in sicer mi zvok poka. Ko poslušam glasbo al gledam filmček dela vmes pr pr pr. Zvočniki niso, ker sem priključil druge pa dela enako. Meni se močno zdi ker je disk. Probal sem tak, da sem odprl samo winamp in nič drugo pa ko dela pr pr sveti tista led lučka na kompu točno ko nardi pr pr. Ko pa je disk ful ob da lučka sveti cel čas po pa ne dela pr pr.
A je možno da je disk? al neka nastaviteh z diskom ko idla?
Aja gre se za prenosnik, disk pa je now od Western Digitala 500GB. Kupil mesec pa pol nazaj. A naj še kaj stestiram? Windowse sem že formatiral to ni.
Prosim za pomoč nujno, ker je hudoo.
Lp, m0LN4r
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Meni zvočniki poknejo, kadar se nam peč prižge:). To zaradi napetosti. Lahko tudi, da ti to poka zaradi kakega stika ali slabega stika kake ozemljitve. Mogoče je na disku slab stik z ozemljitvijo ali pa na zvočni. Težko ti kaj povem ker se na prenosnike bore malo spoznam in ne vem kako funkcionira pri njih.

To mi prej ni delalo razen če sem mel everesta vklopljeno. Zdaj pa nimam nič na pcju pa mi to dela hmmm. To je že tumač fo me
Trade Republic 38MVDVXM

zanimivo, maloprej sem še enkrat formatiral laptop in zdaj ne prcka :D bom pa spremljal čist vsak program, ki ga namestim in bo vplival na to
Trade Republic 38MVDVXM

heh.... potem so te driverji zafrkavali.

Tr0n ::

Problem mas, ker je zvok, ne zovk.

Ne Tron nima ona problemov s tem, ampak nekdo ki je temo že prej ustvaril. Je pa lepo, da si sposodi temo in ne postavlja nove teme za brazveze.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zvočniki Logitech Z-5500 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Kaj kupiti
33049807 (18301) Matej_K
»

katero zvočno kartico (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14018675 (11011) sash69
»

Audigy 2 ZS, Presketanje na obroke (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
635400 (4397) hyphh
»

Problem: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

Oddelek: Operacijski sistemi
151581 (1581) DOOM_er
»

Logitech Z-680

Oddelek: Zvok in slika
312837 (1567) glinik

Več podobnih tem