Forum » Zvok in slika » Philips 37PFL7603
Philips 37PFL7603
Matjaz79 ::
Pozdravljeni,
odločam se za nakup omenjenega Philips LCD TV (ker ima po mojem skromnem mnenju dokaj dobre karakteristike in Ambilight, ki naj bi pripomogel da oči naj ne bi toliko trpele, pa še "fancy" je). Ker vem da je tukaj na forumu dovolj uporabnikov, ki se spoznajo na različne LCD-je me zanima kakšen se vam zdi omenjeni Philipsov LCD oz. ali bi mi v tem cenovnem razredu (v internetni trgovini BB stane 942€) priporočali morda kakšen drug LCD TV istega ali drugega proizvajalca??
Še link: http://www.consumer.philips.com/consume...
lp
odločam se za nakup omenjenega Philips LCD TV (ker ima po mojem skromnem mnenju dokaj dobre karakteristike in Ambilight, ki naj bi pripomogel da oči naj ne bi toliko trpele, pa še "fancy" je). Ker vem da je tukaj na forumu dovolj uporabnikov, ki se spoznajo na različne LCD-je me zanima kakšen se vam zdi omenjeni Philipsov LCD oz. ali bi mi v tem cenovnem razredu (v internetni trgovini BB stane 942€) priporočali morda kakšen drug LCD TV istega ali drugega proizvajalca??
Še link: http://www.consumer.philips.com/consume...
lp
Samsung UE49KS7002, Yamaha RX-V463, Infinity Beta HCS
- spremenil: Matjaz79 ()
RuN ::
Jaz imam 42PFL7603 in sem zelo zadovoljen z njim. Super stvar. Ambilight je izredno dobrodošel, saj se oči ne utrujajo če dlje časa gledaš. Prav super stvar, tako da ti priporočam da vzem Philipsa.
Kolikor sem gledal LCD-je po trgovinah so se mi Philips-i zdeli kar kakovostni in tudi cenovno dostopni. Ampak ko pa sem gledal za model 37PFL7603D po internetu pa nisem našel nič kaj ocen oz. kritik.
Ima kdo izkušnje z nakupom LCD-jev pri Electronic4you (včasih Majdič)?????
Ima kdo izkušnje z nakupom LCD-jev pri Electronic4you (včasih Majdič)?????
Sem ga kupil 2 meseca nazaj v BB in sem zelo zadovoljen z njim. Kolikor sem uspel prebrati je za klasičen tv signal eden izmed boljših tv-jev. Tudi gledanje dvd-jev na njem je super saj je zelo lepa slika. Nisem pa še uspel preveri na njem film v HD zapisu.
Za mene je bil vreden nakupa!
Za mene je bil vreden nakupa!
Feren ::
mi lahko kdo razloži te nastavitve? Imam pa H različico, torej 37PFL7603H. Na Telemachu so mi povedali naj v nastavitvah nastavim na Finska, kaj moram to nastaviti? Baje sploh ne dobivam HD signala, oz. slika se obnaša tako kott če bi gledal anologno TV. Ve kdo za to?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Feren ()
Alexius Heristalski ::
Pri nekaterih državah se digitalni tuner izklopi, zato moraš nastaviti na tisto, kjer je vklopljen. Če so rekli Finsko, pa Finsko.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
pa veš kje se to nastavi? Če grem: TV meni / namestitev / namestitev kanala imam samo zahodna evropa, vzhodna evropa. vel. brit. in pa francija. Finske ni na seznamu, ali pa ne iščem prav? Slovenijo so potemtakem izključili, čudno to
Zgodovina sprememb…
Alexius Heristalski ::
E, tega pa ne vem. Posvetuj se z navodili ali stricem Googlom.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Si probal posodobit Firmware?
Ravnokar včeraj prišel novi :)
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbi...
Ravnokar včeraj prišel novi :)
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbi...
Kje si našel ta upgrade? Jaz ga ne najdem na Philips strani, daj mi prosim link da vidim kje se nahaja. Našel sem le tega: 37pfl7603d_10_fus_eng.zip in tudi tega imam nameščenega. Tvoj predlog mi TV sploh ne zazna oz. obnaša se kot da na ni nič na USB ključku.
torej?
torej?
Zgodovina sprememb…
Ne ne, ni to ta link. Sedaj si postal tega: 37pfl7603d_10_fus_eng.zip, tega imam pa že nameščenega in sprememb v sliki nisem opazil, še vedno se mi zdi da je slika enaka.
V prejšnjem postu pa si dal link: 37pfl7603h_10_fus_eng.zip, zato mi je pa čudno, ker tega nikjer nisem zasledil in tudi tega mi TV ne zazna.
torej, kje si snel?
???
Ve kdo, kje se nastavi na finski kanal, saj verjetno nimam sam tega modela LCDja
V prejšnjem postu pa si dal link: 37pfl7603h_10_fus_eng.zip, zato mi je pa čudno, ker tega nikjer nisem zasledil in tudi tega mi TV ne zazna.
torej, kje si snel?
???
Ve kdo, kje se nastavi na finski kanal, saj verjetno nimam sam tega modela LCDja
Zgodovina sprememb…
Pol pa to: http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbi...
Glede nastavitev pa poglej v navodila na strani 33 (oddelek 6-1)
Drugače pa pojdi na Menu -> TV Menu -> Installation -> Channel Installation -> Automatic Installation -> Start now - - > tukaj pol izbiraš državo - -> nadaljuješ z izbiro ali DVB-C ali DVB-T -> Start
Mislim, da bi blo to to :)
Glede nastavitev pa poglej v navodila na strani 33 (oddelek 6-1)
Drugače pa pojdi na Menu -> TV Menu -> Installation -> Channel Installation -> Automatic Installation -> Start now - - > tukaj pol izbiraš državo - -> nadaljuješ z izbiro ali DVB-C ali DVB-T -> Start
Mislim, da bi blo to to :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: RuN ()
Tako je, našel sem Finsko in nastavil na Kabel. Hvala, deluje. Se da kako pohitriti preklapljanje med kanali, sedaj po nastavitvah se preklapljajo počasneje, je to normalno? Se da kako pohitriti? Torej glede firmware update-a si izbral državo Slovakia, pa je to prav? Iz katere države sploh snet update, Slovenije ni na seznamu. Ta Slovaški mi ne deluje, sem zapisal že zadnjič.
Zgodovina sprememb…
File katerega sem snel 37pfl7603d_10_fus_eng.zip,
po namestitvi na TVju pa piše:
Različica: Q582E-0.64.76.0
Opomba o izvedbi: Release for TV520 R1:
Q582E-0.64.76.0
Generation date:
2009-03-25 1:20:33 PM
Je to zadnji, sem sploh primernega namestil? Kje sploh DL firmware, pod katero državo?
RuN, torej ...
po namestitvi na TVju pa piše:
Različica: Q582E-0.64.76.0
Opomba o izvedbi: Release for TV520 R1:
Q582E-0.64.76.0
Generation date:
2009-03-25 1:20:33 PM
Je to zadnji, sem sploh primernega namestil? Kje sploh DL firmware, pod katero državo?
RuN, torej ...
Zgodovina sprememb…
jan80 ::
Imam Philips 3403, razočaran!!!!!!!!!!!!!!!
Z daljincem ga ne morem več upravljati, star 3 tedne, zadnje dni slabše lovil, danes več ne dela, ko poskušam na drugem TV dela daljinec normalno, torej je problem v LCD-ju. Se to kje nastavi, je kaka funkcija ali servis?
Z daljincem ga ne morem več upravljati, star 3 tedne, zadnje dni slabše lovil, danes več ne dela, ko poskušam na drugem TV dela daljinec normalno, torej je problem v LCD-ju. Se to kje nastavi, je kaka funkcija ali servis?
tabla ::
Tole glede DVB-C in DVB-T nimaš opcije pri serijah D, DVB-C imajo le serije H.
@RuN
Se da kako pohitriti preklapljanje med kanali, sedaj po nastavitvah se preklapljajo počasneje, je to normalno? Se da kako pohitriti? Torej glede firmware update-a si izbral državo Slovakia, pa je to prav? Iz katere države sploh snet update, Slovenije ni na seznamu
Se da kako pohitriti preklapljanje med kanali, sedaj po nastavitvah se preklapljajo počasneje, je to normalno? Se da kako pohitriti? Torej glede firmware update-a si izbral državo Slovakia, pa je to prav? Iz katere države sploh snet update, Slovenije ni na seznamu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup Sharp LC42DH77E iz .si ali .co.uk , Kako prejeti paket (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 8491 (6531) | Keyser Soze |
» | Nov Philips-ov LCD TVOddelek: Zvok in slika | 6499 (3666) | klemen91 |
» | PROBLEM PRI VKLOPU Philips 42PFL7603DOddelek: Zvok in slika | 6783 (6621) | hodu63 |
» | Sony KDL 37 v4500 vs Philips 37 PFL 7603d/10Oddelek: Zvok in slika | 2644 (1417) | Feren |
» | DVB-TOddelek: Zvok in slika | 2925 (2336) | daltonix |