Forum » Zvok in slika » Nakup Sharp LC42DH77E iz .si ali .co.uk , Kako prejeti paket
Nakup Sharp LC42DH77E iz .si ali .co.uk , Kako prejeti paket
kretnichar ::
'Naj' bi se uporabljali drugačni algoritmi v procesorju....
vsaj tako mi je razložil nekdo ki je bil 2 dni nazaj na philipsovem izobraževanju
vsaj tako mi je razložil nekdo ki je bil 2 dni nazaj na philipsovem izobraževanju
Dobil ga bom za 1060€ . zanima me kateri stenski nosilec predlagate, in predvsem, KOLIKO cm mora biti oddaljen tv od stene, da bi ambilight prišel do efekta?
Okapi ::
Pri meni so luči ambilighta 16-17 cm od stene in se mi zdi, da je optimalo. S tem, da če ga boš imel na nosilcu, bodo bližje.
O.
O.
hvala za nasvet.... čeprav se mi 16 cm zdi dosti,...vendar ti si tisti ki to ima, in jaz ne morem pametovati o tem... bomo vidli kak bo celotna zadeva sploh zgledala, mam pa celo steno v beli barvi ...
javim ko dobim tega philipsa ( nekje maja...).
javim ko dobim tega philipsa ( nekje maja...).
Lepo izgleda ta 37"ka.
Btw, malo sem gledal sliko, in se nisem mogo odločit ali maš 2 ali 3 kanalni ambilight? Glede na razliko osvetljenosti na sredini zgoraj, bi reko da maš samo dvo kanalnega , right?
ambilight spectra 3, so pa samo na serijah 9,pa še to ne na vseh, right?
Lp,Dani
Btw, malo sem gledal sliko, in se nisem mogo odločit ali maš 2 ali 3 kanalni ambilight? Glede na razliko osvetljenosti na sredini zgoraj, bi reko da maš samo dvo kanalnega , right?
ambilight spectra 3, so pa samo na serijah 9,pa še to ne na vseh, right?
Lp,Dani
Iz enih dobrih treh metrov in pol.
Sama slika je odlična, pogrešam pa, in to precej, sliko v sliki (da bi lahko imel istočasno na zaslonu tv in pc), pa DVB-C bi mi tudi prav prišel, pa ga nima. Ampak kaj hočemo, nihče ni popoln. Bila je zelo ugodna ponudba in sedaj ga pač imam
O.
Sama slika je odlična, pogrešam pa, in to precej, sliko v sliki (da bi lahko imel istočasno na zaslonu tv in pc), pa DVB-C bi mi tudi prav prišel, pa ga nima. Ampak kaj hočemo, nihče ni popoln. Bila je zelo ugodna ponudba in sedaj ga pač imam
O.
prav tako si bom kupil tudi to blu ray zadevco http://www.mimovrste.com/artikel/111004... , vendar bom za njo odštel dosti manj kot je cena na mimovrste.
ALi ve kdo če ta zadevca predvaja divx?
ALi ve kdo če ta zadevca predvaja divx?
Keyser Soze ::
Se pardoniram ker odpiram tegale mrliča, ampak vsebuje podatke, ki jih potrebujem, samo na žalost ne v takšni obliki kot sem upal.
Namreč, trenutno imam opravka s Philipsom 42PFL7603H/10. Vse lepo in prav, vendar nikakor ne morem usposobit oz. dobit digitalnega TV signala preko sobne antene (center Ljubljane).
Kolikor sem bral po tej temi je problem v DVB-Cju. Ampak, hudič je ker v vseh specifikacijah na netu za ta model najdeš podatek o DVB-T (celo podpira MPEG4). Kaj je sedaj res?
vgrajeni DVB-C al DVB-T dekoder? Situacija namreč kaže na DVB-C.
Namreč, trenutno imam opravka s Philipsom 42PFL7603H/10. Vse lepo in prav, vendar nikakor ne morem usposobit oz. dobit digitalnega TV signala preko sobne antene (center Ljubljane).
Kolikor sem bral po tej temi je problem v DVB-Cju. Ampak, hudič je ker v vseh specifikacijah na netu za ta model najdeš podatek o DVB-T (celo podpira MPEG4). Kaj je sedaj res?
vgrajeni DVB-C al DVB-T dekoder? Situacija namreč kaže na DVB-C.
OM, F, G!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov Philips-ov LCD TVOddelek: Zvok in slika | 6561 (3728) | klemen91 |
» | ALI Philips 42pfl7603h ALI 42pfl7403dOddelek: Zvok in slika | 3657 (2411) | Okapi |
» | kateri lcd tv mpeg4 sprejemnik kupiti?Oddelek: Zvok in slika | 3405 (2827) | vinetu |
» | Philips 37PFL7603Oddelek: Zvok in slika | 3660 (2684) | Feren |
» | PHILIPS 47PFL7603 DVB-T problemOddelek: Zvok in slika | 4981 (4005) | billzkid |