Forum » Na cesti » Kje v tujini kupiti avtoradio
Kje v tujini kupiti avtoradio
Dethbot ::
hey!
Zanimalo bi me kje kupujete avto-akustiko v tujini ?
Vem, da je neka trgovina v Avstriji neki podobnega kot(Majdič)
No lepo bi vas prosu, če kdo pove kje je kakšna pametna trgovina lahko je tudi v Italiji.
Še toliko bolje bi bilo, če ima internet stran in si prej pogleda cenik:)
Hvala za vse odgovore v naprej !!!
Dethbot
Zanimalo bi me kje kupujete avto-akustiko v tujini ?
Vem, da je neka trgovina v Avstriji neki podobnega kot(Majdič)
No lepo bi vas prosu, če kdo pove kje je kakšna pametna trgovina lahko je tudi v Italiji.
Še toliko bolje bi bilo, če ima internet stran in si prej pogleda cenik:)
Hvala za vse odgovore v naprej !!!
Dethbot
- premaknil: Gandalfar ()
strle12 ::
Ja zakaj bi pa uvažal radije če pa jih je v sloveniji preveč.
Povej kerga rabs pa ti povem kaj se da dobit po slov. trgovinah ali pa pri gen, uvoznikih
Povej kerga rabs pa ti povem kaj se da dobit po slov. trgovinah ali pa pri gen, uvoznikih
Dethbot ::
Uvozil bi ga ker je ceneje v tujini plus, da dobiš davek nazaj in to pri 70 tisočakih dobiš 14 k nazaj.
Samo zato mi gre.
Imel bi pa KenWood KDC M-6021G.
V Italiji pride 65 tisoč pa minus davek je to 52 tisoč.
No upam, da razumeš kaj hočem povedat
Samo zato mi gre.
Imel bi pa KenWood KDC M-6021G.
V Italiji pride 65 tisoč pa minus davek je to 52 tisoč.
No upam, da razumeš kaj hočem povedat
msmiha ::
MediaMarket
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
crt ::
V Trstu imaš trgovino Audiomatrix. JVC (ne vem modela, nek nov), ki špila MP3-je je bil 280 euro z IVO. Poglej na ta naslov za njihovo spletno stran. En prodajalec zna tudi slovensko - vprašaj po Massimu.
lep pozdrav Črt
lep pozdrav Črt
Zgodovina sprememb…
- spremenil: crt ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trgovini pc-giga.si in mediamarket.si (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 19951 (8477) | oblonger |
» | Pestra izbira računalniške opreme v Lj-ok. (Kje?)Oddelek: Kaj kupiti | 3242 (2525) | Han_Sol |
» | Trgovine v Avstriji ( Celovc, Beljak)Oddelek: Kaj kupiti | 4603 (4137) | maximum |
» | Cene strojne opreme v Sloveniji sedaj in v EUOddelek: Loža | 5936 (4881) | Caligula |
» | Garancija za komponente v AvstrijiOddelek: Pomoč in nasveti | 1362 (1194) | YouR MaMa |