» »

Garancija za komponente v Avstriji

Garancija za komponente v Avstriji

Pizzicato ::

A ima kdo kakšne izkušnje pri uveljavljanju garancije za komponente, kupljene v Avstriji? Pokvaril se mi je HD IBM ATA100, star cca 1 mesec, kupljen v MediaMarktu v Grazu...;((
Bogo

OZZY ::

Nesi nazaj in ni hudič, da ti ga ne bi zamenjali, če boš uveljavljal garancijo. Seveda, če maš še račun.

kljukec ::

Men je crknu CD-RW po enem tednu, kupil sem ga pa glih v Gradcu v Media Marktu, pa nisem mogel uveljavljati garancije, pravzaprav so mi rekli naj ga pošljem oz. nesem na neki servis ki pa je bil v Celovcu, vendar so me opozorili da verjetno ne bom imel sreče, tako da pozneje sploh nisem šel v Celovec ampak sem ga kr nesu tu na servis, pa na srečo ni bilo nič kej večjega tk da zdej laufa!!!
8-O

Rott-von-weiler ::

Mislim da je garancija na ibm diske v austrij 1 leto vsaj birg ma tak al pa je to samo za nas auslendere pri nas je garancija za ibm 3 leta pa ne vrjamem da ti ga bojo zamenjali kar tako saj že pri nas čakaš dva do tri dni vsaj jaz mam take izkušnje:O

---------------------------------------------
Piši kao što govoriš:O

matevzm ::

Za MediaMarket ne vem, za Giga-CCS pa takole: po 9 mesecih so se usuli w2k, Maxtorjev diag je rekel da je disk z napako, mail na Maxtor, ti pravijo, menjati bo treba, posljite. Recem to v trgovini, pa prodajalec zacne... "Ja ne vem...... ce imam takele na zalogi, moment". "Evo ga". V resnici ni bil isti, je bil ATA100, a kaj hocemo.. :))
Birg: pekac ne dela. A res? Ja, CDjev ne prepozna. Dam tudi printout, kar se pad da o tem zdiagnosticirati. Ok, se obrne in mi da novega. Tako na lepe ucke. Seagate, se je usul po 1 mesecu. Tale disk pravi SeaTools da je Self Test zanic. Ok, kle mas novega, lepo se imej.
V bistvu po mojih izkusnjah so mi celo prevec na easy zamenjali. Pricakoval bi, da bodo vsaj zeleli videti kaksen dokaz, pri diskih tudi trznili niso.

sasox ::

pol v koncni fazi pride isto kot bi pri nas kupu (gorivo, cas,...) pa se servis oz. trgovino mas pred nosom :D

Pizzicato ::

Sej res. Naslednjič kupim pri nas, pa čeprav bo zadeva cca 25% dražja.0:)
Bogo

RoMar ::

kolega je nabavu HP writter v media markt-u pa ga je priklopil, pa nic. Dostavu ga ja na Hp servis v ljubljani, kjer so mu ob predlozitvi racuna menjali writter za drugega ki je delal in se dela. Vsekakor pa se tudi po mojem mnenju ne splaca kupovat pri jodlarjih, tudi ce so cene neki nizje

Rott-von-weiler ::

V tujini v teh tavlkih trgovinah se sploh ne splača kupit to ti je isto ko da bi pri nas v interšparu kupo disk pol pa naj ti ga tam na sadje in zelenjava menjajo .
Nedaleč od mediamarkta v grazu maš birga pa je mogoče 200ats dražje ali bolj poceni menja pa takoj tak je vsaj mojmu frendu ki mu je ram nekaj šteko:O

--------------------------------
Piši kao što govoriš

YouR MaMa ::

kolega je kupo rekorderja v media marktu (v grazu) ... rekorder ni delal .. ga je drugi dan neso nazaj ... zahteval sefa .. mu opisal problem .. pa je dobo novega brez problema ..


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup v Avstriji

Oddelek: Kaj kupiti
273309 (2198) djordjevic
»

Avstrija, štacuna z avtoradiji.

Oddelek: Kaj kupiti
61573 (1476) billy
»

Celovec?

Oddelek: Loža
101180 (1047) Tr0n
»

fotoaparat iz avstrije

Oddelek: Kaj kupiti
141528 (1227) Matty
»

Radeon in Slovenija?

Oddelek: Kaj kupiti
281709 (1122) Tic

Več podobnih tem