» »

Nekaj čudnega na nočnem nebu.....

Nekaj čudnega na nočnem nebu.....

ttommy ::

Ali kdo ve,če so kakšni nočni preleti s kakšnim helikopterjem na območju od Mislinje proti jugovzhodu..?
Videl sem namreč zelo nizko nad gozdom (zelo daleč,ampak se je dobro videlo da nekaj leti) zelo močno oranžno piko-najprej sem pomislil,da je zvezda,ampak je vse močneje svetilo in se premikalo(za letalo je bilo odločno prenizko,zvoka pa tudi nobenega),potem sem videl,da se premika višje,svetloba pa bledi.Ko sem opazoval,sem se trudil,da je ne bi izgubil iz vida,ampak v roku 10ih sekund nisem videl čisto nič več...
Se komu sanja kaj je to?
Gamer
  • spremenilo: ttommy ()

Tomi ::

Vsi pordečeli: kje se v vaših odgovorih vidi konstruktivnost?
metrodusa.blogspot.com

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tomi ()

Tilen ::

Janševi so se dogovarjali, da bodo ponoči peljali Zidarja na drugo skrivno lokacijo. Kaj bolj podrobno pa ne smem povedat, ker se gre za resno zadevo. Bi pa tole glede na resnost oziroma ostrost moderiranja sodilo celo v PČ. Podatkov imamo toliko, da bi glede tega predmeta lahko uporabil besedo, kot že nekdo brisan pred mano - najvrjetneje se gre za UFO! Saj ne da v te zadeve dejansko vrjamem ampak glede na podane informacije kaj druga ne more bit!
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Tudi sam sem pomislil na UFO,ampak najprej je treba pomisliti,če je kaj znanega....Sicer pa to nisem prvič videl ob taki pozni nočni uri..
Gamer

M@73Y ::

Hm... mene pa so že trikrat v dveh mesecih zbudile tele močne oranžne, rdeče pike. Ker imam nezasenčeno okno, spim proti oknu, okno je usmerjeno proti jugu, sem se vsakokkrat zbudil, in VAŽNO @ttomy danes ponoči ob 23:50 ker sem potem pogledu na uro, in si zapisu ker e ot bilo že trikrat, me je zbudila taka svetloba. Hm, res skeri, ker najprej sem sanjal da sem kao v cerkvi, pa se dušim, pa me en za noge vleče, pol pa lih preden "krepnem" pa se zbudim in prvo kar zagledam, zagledam utripajočo rdečo lučko kot pike. res scary ka se mi je to že 3krat zej nardil.
Mogoče ma pa vojska kakšne psiho avione, pa deluje negativno na človeka....

RE: lokacija
Škofja Loka
..jump into psytrance tunnel..

Zgodovina sprememb…

• spremenil: M@73Y ()

zee ::

Pristajajoca letala?
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

možno, da so letala, saj imamo cca. 30 km zračne linije Brnik, samo jaz nkoli nisem videl tudi podnevi tako nizko letala, ali helihopterja. Pa tud zanimivo, ni bilo nič zvoka, ker tuki v mestu, kadar grejo policaji s helihopterjem, to bobni kot da bi NATO šel čez. Nevem nism pa pogleu skoz okno, ker se mi ni dalo ustat, bom pa naslednjič pogledu, (if).

;-) ::

Probite met digitalca zravn pa posnemite da še ostali vidmo.

kupola ::

Tvoj opis ustreza MVP.

http://www.vesolje.net/preleti/

Pritisni tipko potrdi. Boš dobil tabelico naslednjih preletov.
Danes ob 17.51 bo prav lepo viden.

Sporoči če je to to.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kupola ()

Ne,ne,ne-to niti slučajno ni MVP-pred kakima dvema letoma sem jaz odprl to temo glede MVP,kako dobro se lahko vidi,ampak MVP leti ravno in ne spreminja smeri in kolikor sem jaz videl,je zelo visoko.Slikati tudi ne bi imelo smisla,ker bi se videlo(če bi se sploh kaj videlo),kot zvezda.Saj sem tudi sam prvo pomislil,da je zvezda,ampak se je premikalo.
Je še kdo kdaj kaj videl?
Gamer

shinko ::

kaj pa če si videl satelit? zgleda kot premikajoča se zvezda, saj odbija sončevo svetlobo, plus tega pa kroži v orbiti in nima motorjev torej je neslišen.

Kaj pa moji pojavi? ima kdo kakšno mnenje, kaj bi to bilo?

@shinko-mar nisi prebral kako sem videl:zelo nizko,čisto nad obzorjem in letelo tudi ni v liniji kot letijo sateliti.Pa ob tej uri tudi mislim da ni možno da bi odbijalo sončno svetlobo,pa tudi če bi jo,jaz tega ne bi mogel videt,ker sem gledal proti jugovzodu.
M@73Y : zanimivo,kar ti doživljaš,piši kaj več o tem....
Gamer

Avenger ::

Vremenski balon.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

hamax ::

Mali zeleni! Kaj ce bit druzga?

jype ::

Jah, dokler ne ugotoviš kaj je, je zagotovo NLP.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

Matev ::

mednarodna vesoljska postaja

opis je natančno ustrezen

... sem včeraj gledal zadevo

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Svetlobno onesnaženje??? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
16810135 (2668) vostok_1
»

Prelet hitre svetle pike na nebu

Oddelek: Znanost in tehnologija
121826 (1557) Bellatrix
»

Nocoj meteorski roj Geminidov

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
405970 (4261) tx-z
»

Vedno več čudnih svetlečih pojavov na nebu? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
556758 (5050) Matev

NLP 30.06.2009 nad Slovenijo? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
938474 (6050) Gandalfar

Več podobnih tem