» »

problem grafična 8800 gts

problem grafična 8800 gts

nikola tesla ::

Zdravo
Ta tedn se mi je že 5x kar med delom na pc sklopu monitor (ni signala) nakar je potrebno pc resetirat vendar ne boota pol če samo stikalo na napajalniku sklopš in takoj uklopš in zaženeš začne vent od grafe na max vrtet.Kar pomaga je da pc daš iz štroma za 10s in nato pali.A je mu kdo tak problem.A gre grafa u ...
Hvala

dzinks63 ::

Najprej preveri napajalnik, sposodi si drugega brezhibnega (min 550W) in testiraj. Lahko pa tudi matična počasi jemlje konec. Seveda preveri tudi grafično, daj jo v drug brezhiben računalnik in testiraj.

A se da kako napajalnik zmirt kolk da

Boroot ::

jaz bi reko da se ti grafična pregreva. glede na to da če je preveč segreta avtomatsko ko resetiraš računalnik zalaufa na full obrate da bi se ohladila(logično). Moj nasvet je da si potegnes dol en programcek (everest al pa sandra) in malo temperature preveriš. dvomim da je napajalnik. ko napajalnik crkne ponavadi crkne a nede. lahko pa ga povohaš če smrdi al pa poslušaš če morda spoušča neenakomerne zvoke kot so sp , sp , sp , sp , sp ,sp :))

S mal pogledu tem. v nvidia monitor in se giblje okol 54-60°C.No ta vikend sm spihu napajalnik in dons mi je pvič po dveh dnevih ripnu.tudi pc zgleda da zablokira kr se je kar naenkrat spremenilo delovanje(se je nahitro umiru in nč mleu).Gre pa za LC 550w napajalnik ki je 4 leta star.A so mele te grafične kak probleme pri delovanju(sirijsko napako)

Zgodovina sprememb…

Riff ::

pri moji geforce 8800gts tud ko prižgem računalnik ventilator zalafa na full ampak ko se pojavi slika se ga sploh ne sliši, moja grafična ima pri odprti kišti 49°C v idle, pri obremenitvi pa mal čez 60°C, ko pridem naprimer iz CoD MW3 tako da mislim da se ti grafična ne pregreva, drugače pa so te nvidia 8x000 seris znane po tem da ko crkne ali začne risat artifakte po zaslonu jo lahko popraviš s peko v pečici, jaz sem svojo že 2X zapekel in dela bp saj 1leto ali pa še mal več

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Težava za grafično kartico

Oddelek: Pomoč in nasveti
133029 (2572) BorutK-73
»

Računalnik crknu. (Psu, Motherboard,?)

232951 (2479) Seljak
»

Display driver has stopped...

474473 (3868) stricky
»

Zamrznitev iger pri Radeonih HD4850 / 4870 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Strojna oprema
39129403 (13283) erzy
»

Problem pri zagonu/zmrzovanje

401280 (1080) solatko

Več podobnih tem