Forum » Loža » wtf sosed.si...
wtf sosed.si...
333333 ::
Mah brezveze! mislim da bi se bolj morali usmeriti v uporabne nasvete za n00by uporabnike kar je tudi vasa ciljna skupina strank, oz ce bi si vzeli zgled po vasem orginalu GEEK SQAD bi to bilo tako. Ali z drugimi besedami izkoriscanje oddaje za promocijo akcij brez uporabnih informacij je zguba casa in denarja, folk je ze prepoln tega. Bolj pameten pristop je recimo razlozit razliko med plazmo in lcd.. ali kaj podobnega dosti bolj pritegne gledalca kot to "spet ena akcija pa prodajajo neki" No kakorkoli ze to je samo moje skromno mnenje vec pa si lahko pogledate spodaj.
Links:
http://www.geeksquad.com/
Links:
http://www.geeksquad.com/
Spiritual
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 333333 ()
Če še slučajno kdo ne pozna tega modela... si lahko malo več pogledate tukaj kaj je cilj soseda v EU.
Spiritual
poweroff ::
sosed_nina, ste že kaj razmišljali o podpori za Linux? Lahko si pomagate z mojo knjigo Linux na namizju.
sudo poweroff
Poldi112 ::
Poldi ne delaj kretena iz sebe. Ne bom se šel kle vodenje podjetja maš druge teme za to.
Hej, ali razloži, ali pa kindly stfu.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Tody ::
Če tudi so storitveno podjetje imajo vseeno dobavitelje. Ja? Programska oprema se ne prikaže čudežno pri njih, rezervni deli za računalnike tudi ne, vse to je treba v naprej naročiti in plačati. Ponavadi imajo podjetja odlog plačila itd itd.
Torej če ti nisi nobenmu nič dolžan, veliko ljudi je pa tebi dolžnih še vedno lahko prodpadeš in še vedno imaš lahko minus. Če zgradiš poslovno zgradbo je to investicija in komot imaš lahko veeeliko dobička, toda na koncu prikažeš da ga nimaš ker investicija deluje kot negativna postavka. Pozitivna ničla ni bilo mišljeno da majo podjetniki točno 0 na računu ampak je lahko odmik koliko velik je pa odvisno tudi od poslovanja. Če podjetje redno plačuje plače, prispevke dobavitelje potem ni tako hudo če prikaže minus ane? Zato se gleda količnike obračanja zalog, denarne cikle itd itd.
Torej če ti nisi nobenmu nič dolžan, veliko ljudi je pa tebi dolžnih še vedno lahko prodpadeš in še vedno imaš lahko minus. Če zgradiš poslovno zgradbo je to investicija in komot imaš lahko veeeliko dobička, toda na koncu prikažeš da ga nimaš ker investicija deluje kot negativna postavka. Pozitivna ničla ni bilo mišljeno da majo podjetniki točno 0 na računu ampak je lahko odmik koliko velik je pa odvisno tudi od poslovanja. Če podjetje redno plačuje plače, prispevke dobavitelje potem ni tako hudo če prikaže minus ane? Zato se gleda količnike obračanja zalog, denarne cikle itd itd.
fosil ::
Ti ne ločiš med dobičkonosnostjo in likvidnostjo.
Sicer je pa zanimivo, da se sosed širi v nemčijo, ob tem pa niti slovenije nimajo pokrite cele, ampak samo ljubljano.
Očitno jim posel v sloveniji ne gre najbolje.
Sicer je pa zanimivo, da se sosed širi v nemčijo, ob tem pa niti slovenije nimajo pokrite cele, ampak samo ljubljano.
Očitno jim posel v sloveniji ne gre najbolje.
Tako je!
Fosil, kako si pa to razbral?
Slučajno sem mel priložnost govoriti z direktorjem Soseda in je rekel da jim niti ni v interesu pokrit cele Slovenije. Se ne splača zaradi raznoraznih hišnih mojstrov po vaseh.
Slučajno sem mel priložnost govoriti z direktorjem Soseda in je rekel da jim niti ni v interesu pokrit cele Slovenije. Se ne splača zaradi raznoraznih hišnih mojstrov po vaseh.
LeQuack ::
Tisti Geek Squad pomoje sploh ne moreš primerjati s sosedi. Tisto je cela multinacionalna mreža in dejansko strokovnjaki šraufajo in popravljajo, namesto da pošlješ na servis pošlješ ke in ti zrihtajo. Torej dejansko bi bila boljša primerjava z našimi servisi, ki tudi niso vredni tega imena.
Sosed se mi zdi bolj usmerjen v slovenskega nerazgledanca, ki rabi pomoč, ker ne ve kako desno kliknit z miško. Tudi sicer me ne preseneča da se širijo drugam, Slovenija in nasploh balkan semi ne zdi pravo tržišče za projekte tipa GeekSquad, razlogov je nemalo, tisto kar je že Tody omenil, premajhen trg, škrtost Slovencev, manjvrednotenje računalniških storitev in še kaj. Mogoče čez kakih 50 let.
Sosed se mi zdi bolj usmerjen v slovenskega nerazgledanca, ki rabi pomoč, ker ne ve kako desno kliknit z miško. Tudi sicer me ne preseneča da se širijo drugam, Slovenija in nasploh balkan semi ne zdi pravo tržišče za projekte tipa GeekSquad, razlogov je nemalo, tisto kar je že Tody omenil, premajhen trg, škrtost Slovencev, manjvrednotenje računalniških storitev in še kaj. Mogoče čez kakih 50 let.
Quack !
fosil ::
Zadeve se dejansko ne da primerjat z Geek Squad. Oni so podružnica trgovskega velikana Best Buy (neke vrste ameriški Big Bang), ki ima več kot 1000 trgovin in so njihov hišni servis in verjetno tudi pooblaščen servis za marsikatero znamko ki jih prodajajo v teh trgovinah. Torej imajo posel zagotovljen.
Tako je!
nina_sosed ::
No, pa je prišla ven tudi epizoda 2 na SOSED TV!
http://bit.ly/sosedtv
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nina_sosed ()
Furbo ::
Mene pa prav nič ne preseneča, da se selijo iz Slovenije ven.
Ko prebiram komentarje butcev tukaj, ki nimajo pojma o poslu, pa nabijajo o njihovih cenah, jim lahko samo čestitam za pogum.
Ko prebiram komentarje butcev tukaj, ki nimajo pojma o poslu, pa nabijajo o njihovih cenah, jim lahko samo čestitam za pogum.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Uff ni fajn drezat v hekerje in hater slo techovce. Mislim da bodo zdaj se bolj hekali ce pa ne bodo uspesni pa bodo ddosali ko norci :)
Kaj vec pa zvecer.
Kaj vec pa zvecer.
Spiritual
CaqKa ::
jao jao. dajta malo na PRu delat. slo-tech leglo sosed haterjev? pa delanje norca iz mr.black? jao jao. ne nem več gledal niti do konca ker to pa je zdaj na tak nizkem nivoju komentiranje postov na slotechu da ni res...
na nek osebni nivo se spuščat?
kar se tiče dolžine, ko je ena rekla da bi blo tri minute... jah sej bi blo kul, samo tolk bluzita nekih brezveznih stvari, pa v ozadju delata še nekaj. muziko vklapljanje od zadaj, iskanje po netu v live kje so komentarji.. mislim to bi lahko blo pripravljeno.
ta oddaja je na dosti slabšem nivoju kot prejšnja.
malo si poglejta pri jonasu kak se zadeva naredi po domače pa vseeno kratko, zanimivo in informativno.
http://www.youtube.com/user/burekexperts
na nek osebni nivo se spuščat?
kar se tiče dolžine, ko je ena rekla da bi blo tri minute... jah sej bi blo kul, samo tolk bluzita nekih brezveznih stvari, pa v ozadju delata še nekaj. muziko vklapljanje od zadaj, iskanje po netu v live kje so komentarji.. mislim to bi lahko blo pripravljeno.
ta oddaja je na dosti slabšem nivoju kot prejšnja.
malo si poglejta pri jonasu kak se zadeva naredi po domače pa vseeno kratko, zanimivo in informativno.
http://www.youtube.com/user/burekexperts
Sem se kar nasmejal ob ogledu posnetka. Leglo "haterjev"
Ampak resno kaj je sploh namen oddaje, žalit morebitne stranke? Men je prav vseeno za Sosed in kaj delajo, če jim uspeva posel še toliko bolje, kot je bilo že rečeno v tem našem prostoru je težko kaj pametnega speljati, to je dežela nakupovalnih centrov in avtocest.
Zakaj se sploh obremenjujejo z mnenji na forumu? Iz mnenj naj izvlečejo konstruktivna in te tudi upoštevajo, ostalo se ignorira, tako se vodi neko objektivno oddajo.
Kar se tiče same predstavitve bo tudi treba delat na tem, veliko je vmesnih "aaam" pa "ummm" in podobno. Potem je tu še očitno kar mešanica ene par jezikov, malo slovenščine, malo srbo-hrvaščine, malo angleščine in še nekaj internetnega slenga. Najbolje se je držati enega jezika, kajti na prvi pogled bi si človek mislil, da je to bolj resna oddaja, saj sta oba oblečena poslovno. Ženski del se mora malo sprostit, več smejat, mogoče bolj drzna frizura, kak globlji dekolte in podobno. To se pač prodaja, če hočem gledati ljudi mrkih pogledov, ki se non-stop pritožujejo imam tega dosti okoli sebe.
Ampak resno kaj je sploh namen oddaje, žalit morebitne stranke? Men je prav vseeno za Sosed in kaj delajo, če jim uspeva posel še toliko bolje, kot je bilo že rečeno v tem našem prostoru je težko kaj pametnega speljati, to je dežela nakupovalnih centrov in avtocest.
Zakaj se sploh obremenjujejo z mnenji na forumu? Iz mnenj naj izvlečejo konstruktivna in te tudi upoštevajo, ostalo se ignorira, tako se vodi neko objektivno oddajo.
Kar se tiče same predstavitve bo tudi treba delat na tem, veliko je vmesnih "aaam" pa "ummm" in podobno. Potem je tu še očitno kar mešanica ene par jezikov, malo slovenščine, malo srbo-hrvaščine, malo angleščine in še nekaj internetnega slenga. Najbolje se je držati enega jezika, kajti na prvi pogled bi si človek mislil, da je to bolj resna oddaja, saj sta oba oblečena poslovno. Ženski del se mora malo sprostit, več smejat, mogoče bolj drzna frizura, kak globlji dekolte in podobno. To se pač prodaja, če hočem gledati ljudi mrkih pogledov, ki se non-stop pritožujejo imam tega dosti okoli sebe.
Quack !
NorK ::
Dobim čokolado.
Se pa strinjam z LeQuackom. Dodal bi še, da se bolje pripravite. O Big dealu bi se lahko bolj pozanimali in ga bolje predstavili. Plus - oddaja bi lahko bila krajša.
Se pa strinjam z LeQuackom. Dodal bi še, da se bolje pripravite. O Big dealu bi se lahko bolj pozanimali in ga bolje predstavili. Plus - oddaja bi lahko bila krajša.
Pa še nekaj bi dodal, ozadje je odločno pretemno, zgleda kot kakšna oddaja o črni magiji, satanskih sektah ali pa morda Dannyeve zvezde. Ozadje naj bo svetlih barv, lahko raznobarvno, lahko tudi animirano, nekako s slogu barv, ki so v samem logotipu. Logotip je vsekakor treba vpeljati nekam, sedaj je samo tisti znak v desnem zgornjem kotu, ki pa je bolj znak TV programa.
Quack !
Gost ::
Slo-tech haterji in ne-haterji? Haha, odlična. Večina haterjev je seveda domačih serviserjev, ki ne razumejo poslovanja in vodenja podjetja leta 2010.
Resno fascinanten je tak pristop predstavitve podjetja, čeprav je še precej amaterski. Dajte morda enkrat v prihodnosti kakšen show case iz terena narediti (kaj delate, kako delate itd. itd).
Resno fascinanten je tak pristop predstavitve podjetja, čeprav je še precej amaterski. Dajte morda enkrat v prihodnosti kakšen show case iz terena narediti (kaj delate, kako delate itd. itd).
poweroff ::
Gledal sem nekje do 12 minute, pa se ukvarjate praktično samo s Slo-Techom.
To je precej napačen pristop - da se pretirano ukvarjaš s svojimi kritiki. S tem kažeš, da si malenkosten. Veliko bolje bi bilo, da reagirate stoično - vi ste pač na pravi poti, kritiki naj pa le lajajo. S tem, ko se pretirano ukvarjate s kritikami, dajete vtis, da so pomembne.
A mislite, da se Apple takole odziva na svoje kritike?
To je precej napačen pristop - da se pretirano ukvarjaš s svojimi kritiki. S tem kažeš, da si malenkosten. Veliko bolje bi bilo, da reagirate stoično - vi ste pač na pravi poti, kritiki naj pa le lajajo. S tem, ko se pretirano ukvarjate s kritikami, dajete vtis, da so pomembne.
A mislite, da se Apple takole odziva na svoje kritike?
sudo poweroff
Good Guy ::
IMO retardirana oddaja, al kakorkoli temu vi rečete
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
Poldi112 ::
Ja, tudi jaz sem pogledal praktično samo zato, ker naj bi se šlo o slo-tech komentarjih, in mi ni čisto jasno, komu je to namenjeno? Koga to sploh zanima?
Where all think alike, no one thinks very much.
PINki ::
Hah, kdo se bo oglasil v studiu?
PS: še več epizod, rad se nasmejim, ko to gledam :)
PS: še več epizod, rad se nasmejim, ko to gledam :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PINki ()
Tilen ::
Jaz bi predlagal ukinitev SosedTV, ker se mi zdi, da ste se s tem še bolj osmešili.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
element ::
Se strinjam s Tilnom. Po dveh minutah sem zapru. Zelo neprofesionalna izvedba, brez rdeče niti, oddaja je sama sebi namen. Komu naj bi blo to namenjeno? Na kritike bi lahko odgovorili tudi sem v enem organiziranem odgovoru, če se že čutite dolžni odzvati. To skropucalo vam zagotovo ne more bit v ponos.
PARTyZAN ::
Ne, to je kul, če te kdo vpraša o kvaliteti njihovih storitev. Samo na tale njihov SosedTV jih napotiš in jim je jasno :))
urli ::
Precej pod nivojem. Ste prebrali moj komentar pa ga očitno niste čisto nič upoštevali. A izrazi kot so "wake the fuck up, What the fuck SOSED, 40. letni retard" sodijo v nek video, ki naj bi bil na nivoju? V čem je sploh smisel tega videa? Povečati število strank? S takšnim videom si boste pridobili simpatije tistih, ki (po moje) zagotovo niso vaše sedanje ali bodoče stranke. Še vedno je veliko preveč srbščine (poruke, uvrede, svaki...), da angleščine ne omenjam. Pa naj šef ne bo spet užaljen, nekateri pač teh izrazov ne razumejo in če so ciljna skupina slovenci jih nagovarjajte v slovenščini (ali video pač ustrezno podnaslovite). Da vaših prošenj sploh ne omenjam. Vi pogosto računate za mnoge povsem trivialne rešitve (opomba - pa s tem ni nič narobe, da si (spet) ne boste kaj narobe razlagali) v videu pa sprašujete kakšno naj bo ozadje, kako naj se obnašate, kako komunicirati itd.? Za to obstajajo podjetja in strokovnjaki, ki vam bodo proti plačilu z veseljem pomagali. Pa še prejeli boste kvalitetne nasvete in mnenja (pa mogoče se boste še naučili profesionalnega pristopa)...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: urli ()
gokky ::
+1
Vsekakor bi Sosedovcem priporočil obisk kakega predavanja ali delavnice na temo predstavitev. Že eee eee eee na začrtku je bil precej moteč. Kot da Petar ne bi bil sploh in čisto nič pripravljen.
Vsekakor bi Sosedovcem priporočil obisk kakega predavanja ali delavnice na temo predstavitev. Že eee eee eee na začrtku je bil precej moteč. Kot da Petar ne bi bil sploh in čisto nič pripravljen.
Wox ::
Sem mislil, da so resna firma. Po tem videu pa so se predstavili kot neka firma, ki peče kruh ali hleb. Štajersko srbski čevapi. Podn.
Commodore 64
bluefish ::
Na hitro poslušal drugo epizodo in vidim, da "oddaja" nima nikakršnega koncepta.
V prvem delu smo večinoma poslušali neko splošno nakladanje, v drugem pa povsem otročje odgovarjanje na kritike, česar si domnevno resna firma ne bi smela privoščiti.
Skratka, bo potrebnega še veliko dela, če mislite ta projekt izpeljati tako kot se spodobi.
V prvem delu smo večinoma poslušali neko splošno nakladanje, v drugem pa povsem otročje odgovarjanje na kritike, česar si domnevno resna firma ne bi smela privoščiti.
Skratka, bo potrebnega še veliko dela, če mislite ta projekt izpeljati tako kot se spodobi.
particle ::
men je sosed.si zakon. Ko mi pride kakšen sosed/znanec (ne prijatelj) z težavami z pcjem, mu enostavno odprem njihov cenik, rečem da naredim za pol cene, in še zmerom mastno zaslužim!
Bananovec ::
nina_sosed je izjavil:
No, pa je prišla ven tudi epizoda 2 na SOSED TV!
Ma saj 1x bo boljše. Kot so že drugi povedali, je komentiranje na komentiranje BEDARIJA. Saj je dobro, da se trudite.
Probajte čimveč dobrega izcimiti iz naših in vaših bedarij.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
Regards, Apple
st0jko ::
Močno pod nivo ste se spustili pri komentiranju komentarjev iz sloteka.. Tudi slovenščino bi se lahko nekdo, ki že več let živi v Sloveniji(predvidevam), naučil. Da tehnične izvedbe sploh ne komentiram. Gledanje v nepravo kamer, zvočni učinki, montaža...
eh... Iz te moke itak ne bo kruha...
eh... Iz te moke itak ne bo kruha...
keks?
Fantje in dekleta, spet je tu nova oddaja, v kateri tokrat predstavljamo podjetji Fflick in slovenski StartUp Flowr. Če imate kakšne dobre ideje ali bi želeli predstaviti svoje podjetje, pišite na nina.breznik@sosed.si.
http://bit.ly/aDWMfF
Vprašajte, predlagajte, komentirajte! Skupaj spreminjamo Slo startup sceno:)
LPN
http://bit.ly/aDWMfF
Vprašajte, predlagajte, komentirajte! Skupaj spreminjamo Slo startup sceno:)
LPN
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nina_sosed ()
Gladi ::
Torej, najbolj me moti to, da kvazi uspešen direktor Petar, ne zna govoriti slovensko po nevem kolko letih?Nismo več v Jugoslaviji, "velika" Srbija je tudi propadla, torej srbščina ni uradni jezik v RS.
Drugo je kvaliteta videa, katastrofa, za današnji čas. Da ne omenim ne zmožnost komuniciranja med sabo, ozadje je zelo zanimivo, črno.
Sosed iz Balkana d.o.o
ps. Mogoče bi morali svoje oglaševanje spremeniti v ne spamarski fest, ampak malo bolj dobra_uporabniška_izkušnja.
Drugo je kvaliteta videa, katastrofa, za današnji čas. Da ne omenim ne zmožnost komuniciranja med sabo, ozadje je zelo zanimivo, črno.
Sosed iz Balkana d.o.o
ps. Mogoče bi morali svoje oglaševanje spremeniti v ne spamarski fest, ampak malo bolj dobra_uporabniška_izkušnja.
Ziga Dolhar ::
Nina: a so v novi oddaji omenjeni slo-tech hejterji? Če ne, se mi sploh ne splača/ljubi it gledat ...
https://dolhar.si/
nekikr ::
Zdaj sem si prvič pogledat 5 minut tega (dlje ne zdržim)...in ne gre mi v glavo, kako lahko nekdo kaj takega predstavi kot "feature". Če bi stranka, preden pokliče Soseda, pogledala tale Sanja_Grohar_TV_Tuba quality "prispevek" bi si sigurno premislila. In ja, velika jugoslavija je propadla, Slovenci imajo pa radi, če jim stvari razlagaš po slovensko. Tole je res pod vsako kritiko tako vsebinsko, kvalitetno, zvokovno, predstavljeno. Grem stavit, da če bi se vidva "štajerska čevapa" spravila na tak način oglaševat zastonj elektriko, da bi ideja propadla - premalo zainteresiranih ;)
Okapi ::
Svašta majka rodi, bi rekli dol Evo, pogledal prvih 5 minut, in mi ni jasno nič. Tole je nekaj, kar ne bi prišlo skozi niti kot srednješolski projekt pri medijski vzgoji. Namen???? Edini, ki ga vidim, je, da je to plačan piar za ono firmo, ki jo omenjata. Izvedba????? Mrtvaško ozadje, zatikanje, lovljenje ... Če je nekaj v živo, to ne pomeni, da se ne smeš pripravit. Če hočeš improvizirati, moraš to znat početi. Spontanost je nekaj, nepripravljenost in neznanje pa nekaj drugega.
Skratka, kot bi rekli gor, something only a mother could love.
O.
Skratka, kot bi rekli gor, something only a mother could love.
O.
baker ::
wtf kera ideja da bi on govoru v Srbščini in bojo lahko razumel Slovenci in Srbi?? Pa kako ga bojo razumel Slovenci, ki ne znajo srbsko?? Se prav je dost če razumeš pol oddaje jao :D
Bananovec ::
Včasih si mislim, da še Slovenci sami ne znamo slovensko. Jaz bi oddajo oz. whatewa že je, tako ali tako razumel. Verjetno zato, ker sem štajerc in ker govorim svega i svašta ter hkrati nič. Recimo z Mariborčani oz. Ljubljančani ponavadi govorim po njihovo oz. kar se da slovensko. Samo zato, da me lažje razumejo.
Recimo na začetku me je motila ta prleška izgovorjava besede sosed (sosEd). Pravilno bi verjetno moralo biti sOsed.
Zelo lepo bi bilo, če nebi govorili v kakih narečjih (ja Nina, v mislih imam predvsem TEBE), ampak pravilno SLOVENSKo kot se piše v knjigah in kot smo se učili v začetnih razredih OŠ (pa čeprav bi svoji učitlejici iz OŠ največkrat hebal hater, ker mi je govorila naj z njo govorim slovensko in ne po domače; da ji hamu)
Recimo na začetku me je motila ta prleška izgovorjava besede sosed (sosEd). Pravilno bi verjetno moralo biti sOsed.
Zelo lepo bi bilo, če nebi govorili v kakih narečjih (ja Nina, v mislih imam predvsem TEBE), ampak pravilno SLOVENSKo kot se piše v knjigah in kot smo se učili v začetnih razredih OŠ (pa čeprav bi svoji učitlejici iz OŠ največkrat hebal hater, ker mi je govorila naj z njo govorim slovensko in ne po domače; da ji hamu)
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
Regards, Apple
Regards, Apple
Hvala,LeQuack:))
9000, se strinjam s tabo, ampak dejansko res pokušam bit takšna, kot sem v resnici in v resnici žal ne govorim pravilno slovensko, razen, ko se res potrudim. Ponavadim govorim sproščeno mešaico štajerščine in ljubljanščine, verjetno je tam tudi kak prleški naglas, ker sta dedek in babica Prleka. Seveda pa je vse skupaj začinjeno še s slengom in anglicizmi, ki jih poberem z "neta":) To je v bistvu namenjeno komunikaciji, debati, ni mišljeno kot javni nastop, bolj kot blog ali forum... tako da moramo urediti, da bomo lahko komentirali pod posnetki in upam, da si izmenjamo kakšno dobro idejo, pokomentiramo kaj, skritiziramo drug drugega... samo, da se imamo fajn in da nam ni dolgčas. Jaz in nasploh ekipa okoli mene, je obsedena s start upi, z ustvarjanjem nečesa in nule in najboljše je, če se podobni najdemo na kupu in "rečemo kakšno" na to temo.
Zdaj pa nadaljujem s poslušanjem avdio knjige (www.audible.com):)
lp vsem.
9000, se strinjam s tabo, ampak dejansko res pokušam bit takšna, kot sem v resnici in v resnici žal ne govorim pravilno slovensko, razen, ko se res potrudim. Ponavadim govorim sproščeno mešaico štajerščine in ljubljanščine, verjetno je tam tudi kak prleški naglas, ker sta dedek in babica Prleka. Seveda pa je vse skupaj začinjeno še s slengom in anglicizmi, ki jih poberem z "neta":) To je v bistvu namenjeno komunikaciji, debati, ni mišljeno kot javni nastop, bolj kot blog ali forum... tako da moramo urediti, da bomo lahko komentirali pod posnetki in upam, da si izmenjamo kakšno dobro idejo, pokomentiramo kaj, skritiziramo drug drugega... samo, da se imamo fajn in da nam ni dolgčas. Jaz in nasploh ekipa okoli mene, je obsedena s start upi, z ustvarjanjem nečesa in nule in najboljše je, če se podobni najdemo na kupu in "rečemo kakšno" na to temo.
Zdaj pa nadaljujem s poslušanjem avdio knjige (www.audible.com):)
lp vsem.
Nina sorry ampak čas, ko se je folk pogovarjal preko televizije in rekel " Pa pozdravljam vse ki jih poznam" je že davno mimo. Resnično vaša ciljna skupina ne gleda te oddaje, mlajši zato ker nimajo pojma zakaj se gre starejši zato ker nimajo časa oz jih ne zanima. Gledamo samo mi, ki pa konec koncev znamo več ali manj vse to naredit sami :). Danes je svet tak da hočemo informacijo ZDAJ ne pa da moreš pet minut nezanimive vsebine gledat prideš do nje.
Če se gresta interaktivnost, konec koncev očitno itak improvizirata na polno, naredita reklamo in objavita stream magar preko http://www.ustream.tv/ oni imajo že vse pripravljeno za to da človek lahko kometira in živo daje pripombe preko fb in twiterja.
Če se gresta interaktivnost, konec koncev očitno itak improvizirata na polno, naredita reklamo in objavita stream magar preko http://www.ustream.tv/ oni imajo že vse pripravljeno za to da človek lahko kometira in živo daje pripombe preko fb in twiterja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Predragi električarji, očitno v Sloveniji trg ne deluje (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 37114 (5492) | feryz |
» | servis avtomobila - upravičenje porabe časa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 11335 (8791) | Mato989 |
» | www.wee.com - čuri muri ?Oddelek: Loža | 10991 (5517) | KTr1sk |
» | Koliko zaračunati za izdelavo videa? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 30750 (26155) | buttplugs |
» | SOSED d.o.o. v policijski preiskavi. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22754 (18215) | ThinkPad |