Forum » Slo-Tech » Predator, daj preberi (pa zakleni) ;)
Predator, daj preberi (pa zakleni) ;)
Pat_MaGroin ::
To predator:
to, da si cisto vesel, da imas vsaj kaj dela, ter da zaklepas, to ne bomo tle razglabljali. Da je spil prisel ven PREJ v stacunah, kot na tvojem isonews, tud ne bom razglabljal. Da nimas pojma nasploh, to tudi ne bom razgljabljal.
lp
to, da si cisto vesel, da imas vsaj kaj dela, ter da zaklepas, to ne bomo tle razglabljali. Da je spil prisel ven PREJ v stacunah, kot na tvojem isonews, tud ne bom razglabljal. Da nimas pojma nasploh, to tudi ne bom razgljabljal.
lp
- premaknil: Tomi ()
Predator ::
če bi jaz želel moriti z warezom bi blo tukaj zakljenenih 95% tem vključno z sof2 in nfs plus še cel kup podvojenih tem ampak ker ni searcha jih toleriram
pic : sem ti napisal zakaj sem zaklenil temo
se pa oproščam če sem napačno sklepal zaradi špila ampak glede na to da se je v 8/9 irc kanalov kjer sem bil ( vključno z slo-tech ) govorilo samo o tem kako sta sharereactor in isonews down oz totalno "zabasana" ker so dali release gor
pic : sem ti napisal zakaj sem zaklenil temo
se pa oproščam če sem napačno sklepal zaradi špila ampak glede na to da se je v 8/9 irc kanalov kjer sem bil ( vključno z slo-tech ) govorilo samo o tem kako sta sharereactor in isonews down oz totalno "zabasana" ker so dali release gor
Predator ::
sicer pa slo-tech sprejema nove admine in se lahko prijavita
aja blabla katere poste?
aja blabla katere poste?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Predator ()
Dami ::
predator: pa kaj pol če je govoril o enaki verziji? a je dal kak link zravn? a je kej prosu za kak link al karkoli? Ne, sam da mal nekje zasmrdi po piratu, alo, zaklep.
In kaj te moti pri 'čefurju'? A si niso to pri Jokerju zmisli in je postal nakakšna stalnica? A ti misliš da se s tem norčujemo iz njih al kaj (no, sej po eni stran se, po drugi stran pa lahk to vzamejo za kompliment ). Skratka, zaklepaš po nepotrebnem.
Evo, na konc bom pa še omenu da je SOF2 tud ven prišu.
In kaj te moti pri 'čefurju'? A si niso to pri Jokerju zmisli in je postal nakakšna stalnica? A ti misliš da se s tem norčujemo iz njih al kaj (no, sej po eni stran se, po drugi stran pa lahk to vzamejo za kompliment ). Skratka, zaklepaš po nepotrebnem.
Evo, na konc bom pa še omenu da je SOF2 tud ven prišu.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dami ()
ChiefThunder ::
sej je kul, da si vesten, Predator, sam pretiravat res ni treba...
lp
lp
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
Gandalfar ::
ce imas probleme s kaksno temo, ki sem jo zaklenil/zbrisal napisi to takrat, ko to storim. Pa se bomo pomenili.
Za nazaj pa ne bom komentiral stvari. Nima smisla.
Za nazaj pa ne bom komentiral stvari. Nima smisla.
Fresh Prince ::
Ko ze vsi omenjate isonews, tam samo objavljajo KAJ je izslo, ne "izdajajo" pa sami nic!... se pravi stran z novicami, pa se povrh vsega nic! nelegalnega ni v zvezi z njimi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Pritožbe (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Slo-Tech | 46117 (25630) | kuglvinkl |
» | Doom III (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4185 (3431) | (sic) |
» | Max payne problemOddelek: Igre | 1929 (1675) | Predator |
⊘ | Unreal Tournament 2003Oddelek: Igre | 841 (700) | Predator |
» | jep, še ena zobata ovca.. (strani: 1 2 3 )Oddelek: Slo-Tech | 7361 (5694) | lordgreg |