Forum » Igre » Unreal Tournament 2003
Unreal Tournament 2003
bosstjann ::
Zanima me nekaj stvari: minimalne zahteve saj mi igra ne dela dobro na
amd 900MHz
256 mb rama
Gf gts/pro
kakšna se vam zdi igra
amd 900MHz
256 mb rama
Gf gts/pro
kakšna se vam zdi igra
- zaklenil: Predator ()
Predator ::
edina verzija ut2003 ki jo jaz poznam so izdali na warezu ( je že nekdo povedal v enem zbrisanem postu da je novica na isonews )
a so izdali kakšno novo verzijo? ( ker kritike špila na osnovi ene warez ukradene bete ne bom pustil )
a so izdali kakšno novo verzijo? ( ker kritike špila na osnovi ene warez ukradene bete ne bom pustil )
Tr0n ::
Heh, ni se spila zunaj, ce se demota nimajo koncanega :). Tista verzija je bila fake in je bla takoj nukana. Je pa blo ze par testov oz. beta verzij. Lame v glavnem.
Predator ::
sej sem se šel prepričat na sharereactor in če oni nimajo cele verzije gor potem je ni in vse kar majo sta dva builda enih bednih bet;
ostalim pa: ne igrat bet, če ne verjamete pojdite čez sof2 beta al pa sof2 final, ogromno ljudi je tudi tukaj skritiziralo sof2 ( še danes so komentarji da je neumno/slabo narejen ), vse pa zato ker mate kopije enih neumnih bet
ostalim pa: ne igrat bet, če ne verjamete pojdite čez sof2 beta al pa sof2 final, ogromno ljudi je tudi tukaj skritiziralo sof2 ( še danes so komentarji da je neumno/slabo narejen ), vse pa zato ker mate kopije enih neumnih bet
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem s SOF2 in voodoo3...!Oddelek: Igre | 905 (791) | Frgazor |
» | 3d streljačina - predlogi?Oddelek: Igre | 2458 (1968) | Thanatos |
» | SOF 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4886 (3303) | Rus |
» | kupujem rableno grafično.... kere fore !Oddelek: Kaj kupiti | 1439 (1066) | mrTwelveTrees |
⊘ | SOF 2Oddelek: Igre | 1432 (1049) | Predator |