Forum » Pomoč in nasveti » lcd tv sony 37v 4500
lcd tv sony 37v 4500
ticom ::
Pozdravljeni!
Zanima me če je kdo na forumu lastnik omenjenega tv-ja lcd tv Sony Bravia 37v 4500, oz. če mi lahko kdo da kaj več informacij za nakup, za ali proti. Gledalo so ga bo z razdalje 3 metrov, siol IPTV, ter DVD-ji,zato tudi HD ready. Mnenja in izkušnje prosim ali pa poznavalci, dobrodošla tudi kaka alternativa v tem rangu.....
Še eno vprašanje: a je razlika npr. sedanji signal siol iptv slika na 37 inčnem lcd tv HD Ready in 37 inčnem Full HD.,
Lp, Matic
Zanima me če je kdo na forumu lastnik omenjenega tv-ja lcd tv Sony Bravia 37v 4500, oz. če mi lahko kdo da kaj več informacij za nakup, za ali proti. Gledalo so ga bo z razdalje 3 metrov, siol IPTV, ter DVD-ji,zato tudi HD ready. Mnenja in izkušnje prosim ali pa poznavalci, dobrodošla tudi kaka alternativa v tem rangu.....
Še eno vprašanje: a je razlika npr. sedanji signal siol iptv slika na 37 inčnem lcd tv HD Ready in 37 inčnem Full HD.,
Lp, Matic
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LCD za dnevno sobo (2,5m oddaljenost) do 600€ (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 33669 (30477) | nendzi |
» | Philips LCD...??Oddelek: Zvok in slika | 4212 (2995) | ttommy |
» | LCD 42" Kaj mu manjka, da je tako 'poceni'?Oddelek: Kaj kupiti | 3535 (1852) | detroit |
» | siol iptv slikaOddelek: Zvok in slika | 1046 (998) | Samson |
» | HD televizor imamo kako izkoristiti?Oddelek: Zvok in slika | 3789 (1789) | IVo |