Forum » Zvok in slika » winamp, windows media player - ne vidim slike pri predvajanju filmov!?
winamp, windows media player - ne vidim slike pri predvajanju filmov!?
liee ::
Živjo!
Na prenosniku imam naložena programa Winamp in Windows media player. Vendar, ko želim gledati film, ne vidim slike. Slišim le zvok filma.
Ima kdo kakšno idejo kaj naj naredim? Ker gledanje filma mi je le malo bolj zabavno, kot pa le poslušanje filma.
Hvala.
Na prenosniku imam naložena programa Winamp in Windows media player. Vendar, ko želim gledati film, ne vidim slike. Slišim le zvok filma.
Ima kdo kakšno idejo kaj naj naredim? Ker gledanje filma mi je le malo bolj zabavno, kot pa le poslušanje filma.
Hvala.
Pyr0Beast ::
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
liee ::
Sem kliknila na tole povezavo, ki si jo pripel (kliknila sem Run). Pa mi je pisalo, da se bo ta stvar prenašala iz interneta 10 ur??? A to bo dejansko 10 ur trajal, ali sem jaz kaj narobe pritisnila? Obstaja kakšna krajša zadeva?
Pyr0Beast ::
Some nanoparticles are more equal than others
mrhovina69 ::
isti problem sem imel.kodeki so problem ampak meni niti najnovejši niso delovali.naloži si starejše ali pa osebno zelo priporočam gom player s katerim lahko delaš praktično vse kar rabi en navaden smrtnik.
moj podpis!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59358 (14506) | BaRtMaN |
» | HD codec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 17421 (10306) | GrimReaper |
» | HD predvajanje filma- zaostajanje zvoka!Oddelek: Zvok in slika | 3407 (2999) | Golden eye |
» | [divxvid] Kiton predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 3898 (2400) | mare3210 |
» | Sedem kodekov pod drobnogledomOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2546 (2076) | Mavrik |