Forum » Mobilne tehnologije » Samsung Omnia problemčki in nasveti?!?
Samsung Omnia problemčki in nasveti?!?
tiranus2 ::
ja vem samo poglej jst mam frenda k bo neki naredu in bom dal
200€ za 2 cisto novi z vsemi papirji omnii a razumes ampak se vedno ne vem a bom z njo zadovolen al ne to mi povej
200€ za 2 cisto novi z vsemi papirji omnii a razumes ampak se vedno ne vem a bom z njo zadovolen al ne to mi povej
#000000 ::
Jest jo prodajam ker sem se je naveličal, kupil pa sem jo pri mobitelu ampak brez vseh aneksov na gotove pare in takrat je bila cena precej višja.
Tvoj frend bo al nategnu enega od operaterjev al pa se bo zaflodal z aneksi da naslednjih 5 let ne bo smel nikamor.
Tvoj frend bo al nategnu enega od operaterjev al pa se bo zaflodal z aneksi da naslednjih 5 let ne bo smel nikamor.
to pa nebo drzal zato ker on prodaja na mobitelu in je ed mojga ocita bratranc in ga bo zrihtov
Shark-357 ::
Tisti kateri imate problem z touchscreeni (neodzivnost...), nesite telefon na servis, kjer vam zamenjajo touch za novejšo revizijo (se splaća potrpeti dan-dva, saj je potem čisto drug telefon).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Shark-357 ()
No ja če je pa od očita bratranc pol bi ti enga lahko komot šenku če maš same čebelce
kaksne čebelce
Ja namest ocen, včasih so od 1 do mislm da 4 talal črne pike in čebelce namest ocen.
Aja jest sem zadovoljen, samo sem se ga že naveličal, edino kar bom dal tale panel zamenjat, baje jih dobijo v sredini drugega tedna.
Aja jest sem zadovoljen, samo sem se ga že naveličal, edino kar bom dal tale panel zamenjat, baje jih dobijo v sredini drugega tedna.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: #000000 ()
ja dober mam same 5 saj ce bi imel kaksno 4 ga nebi dubu ampak mene zanima ce je ta telefon res vreden nakupa al ne
Shark-357 ::
Za kak dnar pa to zrihtajo?
Če je telefon v garanciji potem ne računajo nič. (vsaj meni niso)
T.A.D.E.J ::
Tisti kateri imate problem z touchscreeni (neodzivnost...), nesite telefon na servis, kjer vam zamenjajo touch za novejšo revizijo (se splaća potrpeti dan-dva, saj je potem čisto drug telefon).
Jaz ga imam od januarja...pa me zanima če so novejši od januarja tale novi touchscreen-i? Prime mi sicer vse, sam nekatere "tipke" morem pod določenim kotom stisnat da primejo. Npr.: x v desnem zgornem kotu. A se pri tem novem screenu lažje pritiska te "manjše tipke"?
Jaz sem zelo zadovoljen
Edino kar me moti je to, da zdej sms-e dlje pišem, ker se pogosto zmotim pri tipkovnici (pa nimam velikih prstov)
Edino kar me moti je to, da zdej sms-e dlje pišem, ker se pogosto zmotim pri tipkovnici (pa nimam velikih prstov)
Lordvrto ::
jz kupujem Samsunga Omnio in me zanima če se mi splača ...
sem pa še mislil Lg Km900 Arena!...
sem pa še mislil Lg Km900 Arena!...
Ja, tudi jaz sem se pri nakupu odločal med LG Areno in Samsung omnio...
Sem naredil eno primerjavo
Pa mal poštudiral kaj meni najbolj ugaja...
- Omnia ima večjo baterijo, kot Arena to je bil prvi plus
- Oba telefona imata 5mio. pix a ma omnia še face in smile detection, pa sem gledal malo slike kakšne delata in me je omnia bolj prepričala...drugi plus
- Omnia je zunaj že leto dni, zato zanjo obsaja več nasvetov, programov, iger ipd...tretji plus
- Omia ima 1000in1 možnost kaj lahko vse počneš s telefonom...
Tisto kar me je pa nagibalo k nakupu Arene, pa je bilo...
- ima pač FM Transmiter (V avtu imam radio-kaseter pa bi lahko predvajal gor muske brez bilokakšnega kabla)
- Ima lepši meni, z več barv, pa še resolucija je 480x800, pri areni pa 240x400 (To me je povprej, precej motlo ker sem se bol nagibal k Omiji...sedaj pa ko jo imam, lahko rečem da je bilo čisto za brez veze, ker so videi odlične kvalitete.
Garmin se je odlično in zelo lahko naložil na Omio, ne vem kako je to pri LG-ju, ker je še bolj nov...na to sem tudi gledal.
Skratka, jaz menim da sem se popolnoma prav odločil pri mojem nakupu, ti pa se sam odloči kaj boš naredil, kaj ti več pomeni, kaj ti bolj ustreza...
LP
Sem naredil eno primerjavo
Pa mal poštudiral kaj meni najbolj ugaja...
- Omnia ima večjo baterijo, kot Arena to je bil prvi plus
- Oba telefona imata 5mio. pix a ma omnia še face in smile detection, pa sem gledal malo slike kakšne delata in me je omnia bolj prepričala...drugi plus
- Omnia je zunaj že leto dni, zato zanjo obsaja več nasvetov, programov, iger ipd...tretji plus
- Omia ima 1000in1 možnost kaj lahko vse počneš s telefonom...
Tisto kar me je pa nagibalo k nakupu Arene, pa je bilo...
- ima pač FM Transmiter (V avtu imam radio-kaseter pa bi lahko predvajal gor muske brez bilokakšnega kabla)
- Ima lepši meni, z več barv, pa še resolucija je 480x800, pri areni pa 240x400 (To me je povprej, precej motlo ker sem se bol nagibal k Omiji...sedaj pa ko jo imam, lahko rečem da je bilo čisto za brez veze, ker so videi odlične kvalitete.
Garmin se je odlično in zelo lahko naložil na Omio, ne vem kako je to pri LG-ju, ker je še bolj nov...na to sem tudi gledal.
Skratka, jaz menim da sem se popolnoma prav odločil pri mojem nakupu, ti pa se sam odloči kaj boš naredil, kaj ti več pomeni, kaj ti bolj ustreza...
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: T.A.D.E.J ()
Pozabil sem omenit, da ima Arena Priklop za 3.5 slušalke že v telefonu, to mi je tudi bilo bolj všeč...ga pa ima Omia na priklopu za slušalke (slušalke so iz dveh delov).
Še nekaj...v kratkem bo prišel LG Viewty smart ki ima 8mio.pix in to je bolj kot ne vse kar ima boljšega kot Arena ( meni je še oblika bolj všeč, če priznam) In nekaj se govori, da se bo cena Arene še spustila, saj ta novi Viewty po moje ne bo kaj veliko dražji od cene Arene sedaj (ker je bil prvi Viewty bolj kot ne polomija, pa ne bo tolikega povpraševanja...ali pač).
Še nekaj...v kratkem bo prišel LG Viewty smart ki ima 8mio.pix in to je bolj kot ne vse kar ima boljšega kot Arena ( meni je še oblika bolj všeč, če priznam) In nekaj se govori, da se bo cena Arene še spustila, saj ta novi Viewty po moje ne bo kaj veliko dražji od cene Arene sedaj (ker je bil prvi Viewty bolj kot ne polomija, pa ne bo tolikega povpraševanja...ali pač).
mene pa nekaj nujno zanima! če je kakšna razlika med Samnsung omnio 16GB in Samsung Omnio 8GB
razen tega koliko spomina ima?? je kakšna razlika u funkcijah...?
pomojem ne........
razen tega koliko spomina ima?? je kakšna razlika u funkcijah...?
pomojem ne........
Na novo ga skalibriraj, to te natančnost matra ne neodzivnost.
Men ga sploh noče skalibrirat, ker nikakor ne morem točno pritisnit križca v gornjem desnem kotu. Bo treba drug teden na servis nest.
no dobil sem jo malo prej ze danes in morem neki povedat po prvih trenutkin z njo jo lahko samo kritiziram vse je zanic
Ph4nt0m ::
no dobil sem jo malo prej ze danes in morem neki povedat po prvih trenutkin z njo jo lahko samo kritiziram vse je zanic
Zanič je, če ne veš kako "telefon" uporabljat... Windows mobile je pri nastavitvah pač malo zahtevnejši ;)
www.kartusatoner.si
Dr_M ::
Nevem zakaj si kupil telefon, kateremu nisi kos
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Jah problem je v tem k ni kupil telefona ;)
in kao to sklepas kupil sem ga na mobitelu danes in podalsal itak dzabAest
Tody ::
Omnia je vse več kot telefon. Medtem ko ma slab imenik in se težko piše sms winmobile platforma omogoča veliko bonbončkov za katere bi rabil posebne naprave. Dober fotoaparat, GPS navigator, slike opremljene z GPS podatki, programi ki ti olajšajo tvoj biznis al pa tvoj life če jih znaš uporabljat. Poleg tega se da vse pomankljivosti odpravit z malce srfanja po netu.
Sej ti pravim vse mislil sem da bo telefon v redu ker poznam 4 frende h ga majo a njihov screen dela moj pa moras tuk mocno pritisnit da dela da kar ekran skoraj premknes ju3 gre na poravilo ko ga dobim javim kako je sedaj
Zgodovina sprememb…
- polepsal: Ziga Dolhar ()
Music Man ::
Če je z novim telefonom kaj narobe, ga morajo v trgovini zamenjati za drugega, ni ga treba na servis nosit.
Drugače se pa vidi prebrat tud če brez caps locka pišeš...
Drugače se pa vidi prebrat tud če brez caps locka pišeš...
ja ok sem ga izklopu dobro ampak ju3 ga nesem zamenjat mimogrede ko gremo na morje in sele po morju povem kako je kaj
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tiranus2 ()
ej prosim za pomoc moja onmia zmrzuje in zdrzi le pol dneva pa se je ne dotikam kaj naj storim a se se komu to dagaja help
če ti baterija zdrži malo časa.... kupi novo baterijo
pa kako to misliš zmrzuje??? počasi dela al kako??
mal več povej pa opiši stvar :P
pa kako to misliš zmrzuje??? počasi dela al kako??
mal več povej pa opiši stvar :P
blazius ::
zdravo, a mogoče ve kdo kako se tale omnia formatira? da se dol zbriše popolnoma vse, tako kot pri računalnikih
lp
lp
V nastavitvah SYSTEM imaš HARD RESET kjer ti zbriše vse in ti začne znova tako kot da bi lihkar odpru telefon.
blazius ::
mhm sm že zrihtu pravzaprav. ''na kratko'' resetiraš telefon, potem pa takoj pritisneš in držiš obe tipki (sprejmi in zavrni)
hvala vseen
lp
hvala vseen
lp
__jack__ ::
Kako bi se na Visti nastavilo, da bi lahko do interneta dostopal preko Omnie? Software za telefon sem že namestil, ampak nikjer ne vidim poveži se na net kot ima to Nokia. Lahko pomagate?
lejmoja omnia zdrzi le 1 dan drugo je sedaj vse v redu pa koliko stane nova batarija ali je sloh boljska
jurre ::
@tiranus2
daj si kaksen drug ROM gor - malo preberi po temi. Meni je isto zdrzala en dan, pa imam zdaj od Manille ROM, ki ima vmesnik touchflow od HTCja, pa drzi baterija ene 3dni bp.
daj si kaksen drug ROM gor - malo preberi po temi. Meni je isto zdrzala en dan, pa imam zdaj od Manille ROM, ki ima vmesnik touchflow od HTCja, pa drzi baterija ene 3dni bp.
@tiranus2
ja kako pa to naredis
Saj večinoma pri vseh romih piše kako se updata... Moraš pa prej narediti backup, saj bodo vsi podatki izbrisani...
www.kartusatoner.si
ej danes mi je zdrzala le pol dneva pa je niti prijel nisem uceraj mi je pa zdrzala samo 1 dan kaj je to. ja rom rom samo kje dobis rom kuk stane kako se ga nalozi vse me zanima
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tiranus2 ()
matr ste nekateri nesposobni...
http://www.modaco.com/category/368/i9x0...
http://www.samsung-omnia.org/how-to/how...
http://www.imarche.net/omnia/index.php
http://forum.xda-developers.com/showthr...
Če pa je najlažje rečt drugim, da ti vse porihtajo :P :D
Drugače pa je v tej temi res bilo že skoraj vse napisano, le prebrskat bi bilo potrebno malo ;)
www.kartusatoner.si
ja poglej jaz se ne spoznam takona te zadeve se vem ne kako se jih piratka in kako naj vem vse linke romov
xd
xd
jest tut nisem, pa nisem jokal kot majhna deklica ampak sem zbrskal tale post in še več drugih po internetu...
Aja pa čas sem si vzel in se zafrkaval stem 5-6 ur :)
Aja pa čas sem si vzel in se zafrkaval stem 5-6 ur :)
Music Man ::
Pa tud z originalnim romom lahko zdrži več dni, le izklopit moraš stvari, ki jih ne rabiš (WLAN, Bluetooth, GPS, vibracijski feedback, ...). Meni običajno zdrži 3-4 dni, pa ga kar dosti uporabljam. Preglej malo tole temo, najdeš vse že napisano.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung Omnia 7 (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 276142 (180903) | clix |
» | SAMSUNG i8000 OMNIA 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 13151 (6892) | Destroyers |
» | Windows Mobile 6.5 na Omnia i900Oddelek: Operacijski sistemi | 1116 (1082) | hojnikb |
» | samsung omnia SGH-i900Oddelek: Mobilne tehnologije | 2028 (1747) | SuperKobeD |
» | Windows mobile telefoni! (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7695 (6403) | krneki0001 |