» »

Samsung Omnia problemčki in nasveti?!?

Samsung Omnia problemčki in nasveti?!?

««
20 / 25
»»

PesjaAnka ::

še eno vprašanje(:
kr naenkrat, čeprou sm sigurn kje kej prtisnla, pa zdj ne znam popravt - se mi ne izpisuje več ime in pa številka tistga k me kliče. kje lahko to popravim? hvalaa(:

shtibla ::

WiFi Monter za wifi in Persian blue za BT.

WiFi Monter?

c00L3r ::

še eno vprašanje(:
kr naenkrat, čeprou sm sigurn kje kej prtisnla, pa zdj ne znam popravt - se mi ne izpisuje več ime in pa številka tistga k me kliče. kje lahko to popravim? hvalaa(:

Izklop in ponovni vklop telefona ne pomaga?

Dr_M ::

WiFi Monter?

WiFi MonSter :))
Typo :8)
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Scorpia ::

pesjanka: meni se je isto zgodilo in je končal na servisu,kjer so mu en čip menjali. Men je še samodejno uzpostavljal povezavo, da so loh prišluškovali kaj sem govoril, ko je bil v žepu. Tega pa seveda ni pokazal.
////

jeee dela(: izklop in vklop, preprosto, a sama se nism tega spomnla..(: hvalaaaa

stromzi ::

a kdo mogoče ve kam telefon shranjuje datoteke če jih dobiš prek bluetootha pa nimaš spominske kartice,k men napiše da jih je shranu pa jih ne najdem

pa se to me zanima kaj vse izgubiš če ga resetiraš

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: stromzi ()

Ciklamen ::

Serbus.

Zanima me, kako lahko verzijo PNHJ1 nadgradim na DXIA5 (ali kako je že :D), ker sem potegnil dol filipinski XIA5, pa ni šlo inštalirat...

Torej, kako?
- End of the Post ->

lithium ::

Instaliraj si tega (ki nima kontrole verzije..etc), pa bo šlo :)

http://www.pspmyspace.com/omnia/2009/04...

Lithium

hmm, pa pridem to dela, ko mi napiše
Downloading PHONE...
Switch USB to Phone Success...
Error! PhoneUSB Detect Failed

Kaj pa naredit zdaj?
- End of the Post ->

lithium ::

Instaliraj si modem driver!

Sem, pa ni pomagalo.

Zgleda, da je to to, telefon deluje bp.

Hvala ti Lithium :)
- End of the Post ->

Music Man ::

Jaz sem pa danes opazil en problem z mojo Omnio... in sicer - izklopili so se mi zvoki za sistemska obvestila (recimo ko hočeš izbrisati datoteko, pa se pojavi warning okence in zapiska zraven - no, pri meni tega piska ni več). Z malce Googlanja sem ugotovil, da se to zgodi zaradi buga v Operi Mobile 9.5 beta, obstaja že popravljena Opera Mobile brez tega buga. Vendar težava: kako se sploh uninštalira staro Opero s telefona? Pod Start/Settings/System/Remove Programs mi sploh ne ponudi opcije za brisanje Opere... Kako bi lahko torej rešil zadevo brez hard reseta in flashanja roma?

Android na Omnii. Tukaj zbirajo denar za Android projekt na Omnii. Lahko pa kdo porta in pobere znesek, ki je objavljen na strani. Osnovne zahteve so:
-izdelava inštalacije
-klicanje
-sms
-internet
-osnovne funkcije kamere.

Jaz androida nocem na telefonu se nekaj let, kaj sele, da bi placal za to.

trek@s ::

Sem se potrudil in prebral celo temo :D, pa vendar me še vedno zanima sledeče:

Kako najbolje zaščitit zaslon oz kar cel telefon? Folija, etui - kateri? Ne bi rad navlekel debelega etuija gor, ker ga skoz nosim v žepu.

]Fusion[ ::

"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick

lambda ::

Kolikor sem bral po netu, so ljudje omenjali predvsem Invisible shield in pa Martin Fields. Iz tujine sem naročil slednjo folijo in nimam pripomb, zadeva je odlična. Zagotovo pa tudi Invisible shield ni slab.

trek@s ::

Sam se bolj nagibam k foliji samo za ekran, vendar sem malo nezaupljiv, ker pogosto dajem telefon v in iz žepa. Se ne odlepi ta folija?

Če je spodobno pritrjena oz. zalepljena, se ne bo odlepila.
- End of the Post ->

Jaz imam to folijo od 3M že več kot pol leta in sem zelo zadovoljen. Je še vedno praktično brez in prask in nič ni mehurčkov.

Prej sem kupil komplet te 6 folij in so ble zelo slabe. Polno mehurčkov so pustile po lepljenju. Pa prej se spraskajo.

Atos ::

Mene zanima, če je že kdo sprobal kašen rom z WM 6.5. Na modaco je že kr nekaj custom romov z 6.5, vendar nevem kako se obnesejo. Če je kdo kaj preizkušal naj javi (tudi točno kateri rom je preizkušal in če je že pripravljena stvar za redno uporabo).

Omnia ::

A ve kdo kje se da dobit flash player in pa java za Omnio ker ko greš na kako stran ko je narejeno kaj z javo oz. v flashu mi ne dela in mi napiše da rabim javo in pa flash player?

-Kredn- ::

Kolikor sem gledal na netu se sicer da usposobit flash player pa še to ne 10 v katerem je pisanih veliko strani.
Je pa alternativa:
http://www.skyfire.com/
Browser na katerem strani (presenetljivo) res izgledajo tako kot morajo, čeprav je browser (vsaj meni) kič, ker je bolj počasen in ima čuden interface.
Sem sprobal na youtubu in še na nekaterih straneh in sem presenečen da v bistvu deluje.

Novejši custom Rom-i že imajo vgrajen Flash. Je pa treba povedat, da ne dela vedno tako kot bi moral. In kar fajn upočasni delovanje :( Kar se tiče Jave, pa mislim da navadna (SE) Java ni podrta na Windows Mobile. Tako Java appleti ne bodo delali v brskalniku.

__jack__ ::

Kako bi se v Garmin Mobile XT nastavilo, da bi telefon lahko dostopal do gpsa. Zdaj mi neprestano išče prek bluetootha naprave?

spet me neki zanima(:

ne morm več pošiljat pesmi iz računalnika na telefon prek bluetootha, slike lahko... tut prej sm lahko pesmi...zdj pa kr več ne... napiše mi: conection with remote device failed...oz. neki tazga(:

kaj nj nardim?
hvalaa

gogi ::

jack ... da ti v telefonu najde GPS kliknes tam levo bolje proti vrhu kjer je neka ikonica kjer ti (kao) išče GPs klikneš tja oziroma pritisneš z prstom in potem na desni strani klikneš onemogoči in tam dš spodnjo ali nevem nekako tam probaj najti ker nimam več garmina na telefonu...najdi intergriran GPS 3 različne vrste imaš malo probaj pa to raje sprobavaj nekje zunaj da ti hitreje potem signal najde...kazalo ti ga bo pa (signal) tam kamor si prej pritisnil z prstom... :)
LP

guzmiricka ::

Po urah in urah prebitih na raznih forumih ne najdem resitve...

Izginil mi je WIFI v wireless managerju...vse mozno smo probali vendar nic...ali ima kdo kakšno rešitev ?
Včasih ko se naredi soft reset se pojavi, vendar se ga ne da vkljuciti...v vecini primerov pa ga v wireless managerju sploh ni...ce ga poskusam vklopiti v widgetu pa samo melje in melje...zgodi se nič...

Help !!!

asuseeepc ::

Hej hej. Ze nekaj case uporabljam Omnio in mi tezave povzroca wifi. povezava sicer uspe vendar je ZELO ZELO počasna (preizkušeno na več WLAN Routerjih vendar je povsod isti rezultat) zanima me ce se je že gdo srečal s podobno težavo in ce gdo ve kako se jo da odpraviti??????
PLEASE DO HELP!

vecKt ::

a bi znal kdo povedat, kako lahko dostopamo do interneta preko USB-ja?
Se pravi, računalnik ima internet dostop, jaz pa bi telefon rad povezal z računalnikom in dostopal do interneta.
Sem namreč v tujini in prenos podatkov ni zastonj.

Tody ::

ja vse kar moreš narest je da klikneš internet sharing, ki ga najdeš med programi. Seveda moreš met prej activesync na računalniku in zadevo prklopleno prek USB kabla.

Ma$terM|nd ::

Mene pa zanima če obstaja kak način da iz ekrana spravim praske. Ker sem malo odlašal z nakupom folije se je zgodilo točno to česar sem se bal. Na ekrani imam eno sicer ne ravno veliko prasko pa vendar. Gre to kako odstranit?

Urc ::

Jaz bi poskusil s tem.

Gre to kako odstranit?

Da, zamenjas touch panel.
Pravijo, da so bili pri prvih omniah zelo slabi in tisti, ki jih zamenjajo, so navduseni nad razultati.
Samo kje pri nas dobit to za pametno ceno.

Btw, men omnia ze razpada >:D :D

Tody ::

baje je 30 euro nov panel

djte pomagat no(: torej, prek bluetootha lahko pošiljam samo jpeg format na telefon...ne morem pa več mp3-jev..

T.A.D.E.J ::

Živjo!

Jaz pa imam problem s tipkami, ki niso na tuchscreanu...kar naenkrat mi ne dela nobena tipka več...ne za klic in za prekinitev, ne na strani...nobena! Po kakih dveh urah, pa spet vse lepo dela. To se mi je naredilo že včeraj danes pa spet! Poleg tega pa se mi občasno kar sama od sebe vklopi kamera ali pa pregled slik...seveda v tem času, ko mi tipke ne delajo :'(

Sem že namestil ta novo programsko opremo, al kako bi se temu reklo, pa tuchscrean sem stestiral in nisem opazil nobene druge napake.

Prosim za pomoč...

LP

Ziga Dolhar ::

Touchscreen!, jebemoboga!
https://dolhar.si/

T.A.D.E.J ::

no pa touchscreen, sam kaj ko ne pomaga tud če prav napišem

T.A.D.E.J predlagam ti da narediš hard reset (ki zbriše čisto vse podatke) in boš potem videl, če bodo delali gumbi normalni. Če ne bodo, ti ne preostane drugega kot da pošlješ na servis. Lahko, da je je kaj s kontakti.

Ma$terM|nd ::

Kje lahko kupim ta nov touchpanel in za kak denar. Glede na to da je telefon kupljen prek simobila me še zanima če ti to tam tud nardijo in kolko je potem cena storitve (plus tega da ti garancija ostane).

Na Ebay-u se najdejo ti paneli. Cene so različne od 20€, 35€, 45€... plus poštnina seveda.

#000000 ::

Mene tud zgleda jebe tale panel, ker desna stran se bolj slabo odziva že nekaj časa, pa tu kalibrirat se ne da ekrana.

Če imate resne težave z touchscreen panelom, pa dajte telefon na servis. Saj vam bodo menjali v garanciji. Jaz sem imel težavo, da je na sredini zelo slabo deloval. Moral sem zelo močno pritisnit. In so mi na servisu zamenjali panel. To je bilo okrog novega leta. Zdaj pa dela normalno.

Kam si ga pa nesu ?

tiranus2 ::

Ej jst 24. 6 kupim omnio in me zanima ce je to res dober telefon ker nocem dat zanga 600 € pol pa nic prosim dajte mi povedat dobre moznosti telefona in slabe moznosti telefona prosim pomagajte

Zgodovina sprememb…

Telefon je res dober, le da ima kot vsaka zadeva tudi slabe lastnosti. Jest ti ga prodam za 300 :) kupljen na mobitelu 8.10.2008

tiranus2 ::

zakaj ga pa prodajas

Servis ima podjetje Ram2 d.o.o.

tiranus2, ti bi dal 600€ za ta telefon? Zakaj? Vrednost tega telefona je okrog 300€. Sicer pa poglej cene na bolhi. Starješe so okrog 200€, take (skoraj) čisto nove pa 330€.
««
20 / 25
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Samsung Omnia 7 (strani: 1 2 3 424 25 26 27 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
1347276143 (180904) clix
»

SAMSUNG i8000 OMNIA 2 (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
6913151 (6892) Destroyers
»

Windows Mobile 6.5 na Omnia i900

Oddelek: Operacijski sistemi
51116 (1082) hojnikb
»

samsung omnia SGH-i900