Forum » Mobilne tehnologije » Samsung Omnia problemčki in nasveti?!?
Samsung Omnia problemčki in nasveti?!?
Music Man ::
Pa tudi Google Maps, ki je že naložen gor, je po mojem mnenju dost za marsikoga. Jaz delam kar tako, da poiščem kraj, kamor hočem prit, na zemljevidu se izriše debela modra črta, potem med vožnjo pa samo gledam, da se modra pika, ki označuje tvojo pozicijo, premika po tisti debeli modri črti. Preprosto in brez piratiziranja. No, ne bom pa nič rekel o varnosti v prometu, ko nonstop pogledujem na telefon, če prav peljem... Ampak če imaš nosilec za telefon na armaturki, načeloma ni problema.
MeGreat ::
igo je pa res slaba navigacija. slovenijo ima zeloo slabo pokrito, neuporabno v bistvu
garmin je pa preprosto naložiti greš na partis poiščeš garmin xt in inštaliraš po navodilih
garmin je pa preprosto naložiti greš na partis poiščeš garmin xt in inštaliraš po navodilih
butkomutko ::
igo je pa res slaba navigacija. slovenijo ima zeloo slabo pokrito, neuporabno v bistvu
mislim ne pretiravaj sit je garmin vse kar je res je to ,da se za garmina dobijo piratke novejse karte
a ni primerjave z igo8 ,ki je res prijazna navigacija
kupi legalega igota in garmina pol pa primerjaj
garmin je to kar je samo po zaslugi pokvarjene agresivne reklame a ena najslabsih in neprijaznih naravnost bednih in dragih navigacij
Dr_M ::
Za Garmina pravijo da je dober samo tisti, ki drugega se videi niso.
Tko malo bolj intenzivno sem sprobu Garmina, Igo in TomToma.
1. Igo
2. TomTom
3. Garmin
Moram pa se sprobat navigona, ampak tut za tega sem preprican, da je boljsi od garmina.
Tko malo bolj intenzivno sem sprobu Garmina, Igo in TomToma.
1. Igo
2. TomTom
3. Garmin
Moram pa se sprobat navigona, ampak tut za tega sem preprican, da je boljsi od garmina.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
mislim ne pretiravaj sit je garmin vse kar je res je to ,da se za garmina dobijo piratke novejse karte
a ni primerjave z igo8 ,ki je res prijazna navigacija
kupi legalega igota in garmina pol pa primerjaj
garmin je to kar je samo po zaslugi pokvarjene agresivne reklame a ena najslabsih in neprijaznih naravnost bednih in dragih navigacij
hmm rudnika igo npr sploh nima vrisanega ...
#000000 ::
Igo je tud men dobra navbigacija, ampak s to karto za po sloveniji skor neuporabna, če bi se dala uporabit adria route karta bi bil pa terna.
c00L3r ::
Jaz sem včasih celo tak delal, da sem v Garminu poiskal ulico si zapomnil, kje na karti je to in potem vnesel v TomTom-a ali iGO-a Ali pa sem preden sem šel od doma pogledal na najdi.si zemljevid in vnesel v TomTom-a ali iGO-a.
Samo dobre karte ne naredijo dobre navigacije.
Samo dobre karte ne naredijo dobre navigacije.
-Kredn- ::
Katere port za GPS pa uporabljate?
Jaz mam na default COM porte pa se Garmin nikakor ne najde satelitov
Sem googlal in probaval že par dni pa še kar noče...
Pozna kdo kakšno rešitev?
#000000 ::
Ma ne smeš bit v bajti, jest včasih že skor do centra mesta pridem ko šele začne delat, ne vem al majo omnie slabo anteno al kaj, ampak nokia m95 se poveže tud v bajti brez problema.
Ph4nt0m ::
Garmin pač... Men je Garmina na N95 tud povezovalo 5min ali še več... Na omnio ga nisem niti nalagal, sem pa imel TomToma in trenutno uporabljam iGo, oboje poveže v par sekundah.
Klemenn ::
še enkrat sprašujem:
PDA : i900XXHJ4/PNHJ1
PHONE i900XXHI5
a je sploh kej novejšega za namestit, boljšega? in pa seveda kako, kaj vse rabim.
telefon pa je nov. nič še delanjo, popravljano na njem.
PDA : i900XXHJ4/PNHJ1
PHONE i900XXHI5
a je sploh kej novejšega za namestit, boljšega? in pa seveda kako, kaj vse rabim.
telefon pa je nov. nič še delanjo, popravljano na njem.
Katere port za GPS pa uporabljate?
igota nastavim na com 3
ce pa hocem garmina pa na com 5 in dela
Dr_M ::
Klemenn: Probi tukaj, ce ti bo kej usec
The reason why most of society hates conservatives and
Heh, Garmin naenkrat čudežno deluje po naložitvi Evropske in Adria route mape
Vseeno hvala
Vseeno hvala
Zna se zgodit, da ko enkrat poženete iGo, drugi programi več ne morejo brat GPS podatkov. To se meni zgodi Port slipterji ne pomagajo. Pomaga pa ponovni zagon telefona. Najverjetneje se to pojavlja med večimi aplikacijami, ki berejo GPS podatke. Tako, da preden preizkusite kak nov navigacijski program prej ponovno zaženete telefon.
Prepričan sem, da obstaja neka boljša rešitev, samo še nisem po-googlal...
Prepričan sem, da obstaja neka boljša rešitev, samo še nisem po-googlal...
Agip ::
Lepo pozdravljeni!
Sem čisto nov uporabnik slo-tech foruma.Berem ga že kar dolgo časa in mi je prav všeč,fantje dokaj hitro pomagajo.
Tudi jaz lastim Samsung Omnio.Problem pa imam ob namestitvi navigacije. Pri Garmin XT AdriaRoute mi je napisalo da moram aplikacijo najprej zagnati,potem šele namestiti(po pravici povem,pojma nimam kaj je hotla Omnia s tem povedati).Potem je tukaj TomTom,vse super,ko končam osnovne nastavitve se pokaže na zaslonu da nimam dovol prostora. Sedaj bom anmesti še iGo,upam da bo vredu.Slišal sem nekaj da je treba pri omniji spremeniti MyStorage v internal memory (kako se to izvede tudi ne vem ). Bolj kot ne, sem laik kar se tiče dlančnikov oz. pametnih telefonov. Drugače pa mi je omnia nasplošno zelo všeč,še posebno SPB aplikacije. Če ima še kdo kakšen pseben nasvet s čim naredim omnio še bolj koristno,pa je na dan z njim.
Upam da mi boste pomagali.
Lep pozdrav/Kind Regards
Agip ;)
Sem čisto nov uporabnik slo-tech foruma.Berem ga že kar dolgo časa in mi je prav všeč,fantje dokaj hitro pomagajo.
Tudi jaz lastim Samsung Omnio.Problem pa imam ob namestitvi navigacije. Pri Garmin XT AdriaRoute mi je napisalo da moram aplikacijo najprej zagnati,potem šele namestiti(po pravici povem,pojma nimam kaj je hotla Omnia s tem povedati).Potem je tukaj TomTom,vse super,ko končam osnovne nastavitve se pokaže na zaslonu da nimam dovol prostora. Sedaj bom anmesti še iGo,upam da bo vredu.Slišal sem nekaj da je treba pri omniji spremeniti MyStorage v internal memory (kako se to izvede tudi ne vem ). Bolj kot ne, sem laik kar se tiče dlančnikov oz. pametnih telefonov. Drugače pa mi je omnia nasplošno zelo všeč,še posebno SPB aplikacije. Če ima še kdo kakšen pseben nasvet s čim naredim omnio še bolj koristno,pa je na dan z njim.
Upam da mi boste pomagali.
Lep pozdrav/Kind Regards
Agip ;)
Mastermind, misliš tole:
Settings-> System tab-> Power-> Calling tab...
ali pa kar klikneš na ikono za baterijo na Today screenu in Calling tab
Settings-> System tab-> Power-> Calling tab...
ali pa kar klikneš na ikono za baterijo na Today screenu in Calling tab
Na problem sem naletel,upam da ni prevelik. Samo zna bit hudič.
Ko sem flashal omnio z dxhl3 ROM-om je blo vse okej,razen ko je bil korak "Switch USB to Phone". Mobija nekako kar ni zaznalo.
"Download failed!!" se je izpisalo,mobija niem mogu ugasnit,sem vzel ven baterijo in upal da bo boljše če probam ponovno naložit,spet sem naletel an isti problem. Zdej pa povejte kok hudo je. Tukej je pa slika kako izgleda FAILED!
Lp,Agip
Ko sem flashal omnio z dxhl3 ROM-om je blo vse okej,razen ko je bil korak "Switch USB to Phone". Mobija nekako kar ni zaznalo.
"Download failed!!" se je izpisalo,mobija niem mogu ugasnit,sem vzel ven baterijo in upal da bo boljše če probam ponovno naložit,spet sem naletel an isti problem. Zdej pa povejte kok hudo je. Tukej je pa slika kako izgleda FAILED!
Lp,Agip
zanimivo bi bilo zvedet ,kako jo odnesete glede garancije lastniki zafleshanih omnij so vam jih zamenjali ali ne
sicer osebno menim ,da bi jih morali zamenjat ali pa bi moralo v garanciji pisat ,da se jih ne sme fleshat oziroma ,da to lahko počne samo servis
sam sem pred leti tako zafleshal divx yamado celo 2 no pa so mi jih enostavno zamenjali
pac nismo potrosniki krivi ce je naprava tako glupo narejena res naravnost glupo ,da se jo unici ,kojo hoces nadgradit pac dalo bi se jo naredit tako ,da se da rom enostavno zamenjat pa tudi ce bi pol moral to placat a to bi bila malenkost proti vrednosti tel 550e
sicer osebno menim ,da bi jih morali zamenjat ali pa bi moralo v garanciji pisat ,da se jih ne sme fleshat oziroma ,da to lahko počne samo servis
sam sem pred leti tako zafleshal divx yamado celo 2 no pa so mi jih enostavno zamenjali
pac nismo potrosniki krivi ce je naprava tako glupo narejena res naravnost glupo ,da se jo unici ,kojo hoces nadgradit pac dalo bi se jo naredit tako ,da se da rom enostavno zamenjat pa tudi ce bi pol moral to placat a to bi bila malenkost proti vrednosti tel 550e
Lp,Agip
to zato ker bi moral najprej en drug rom dati šele pod dxhl3. v tarilovem postu lepo piše
no v glavnem, so postopki za reševanje tako da ni zgubljeno pojdi http://www.modaco.com/category/342/i9x0...
in najdi temo. enkrat sem med brskanjem naletel na tisto temo samo zdaj nevem kako je naslov
Meni je še vedno všeč omnia,ima dovolj drugih lastnosti. Edino kar je,je to flashanje.Nisem nekakšen gik da bi takoj vedu kako jo flashat. Upam da ima kdo rešitev za moj problem.
Probal sem že sprejmi+zavrni tipko iz OFF za format...še vedno se ne prižge,oz. se prižge samo do Samsunovega logotipa.
Ven sem dal SIM kartico,pa še vedno ni uredu.
Res pa je da nisem povedal omnie z ActivSync programom,kar pa zdej ne morem več spremenit.
Če ne bo druge bom res na servis odpokal in upam da mi zamenjajo,čeprav ni njihova krivda.
Zelo bi cenil da me tisti ki se vsaj malo bolj kot jaz dodate na msn (aljaz_molek@hotmail.com) in pomagate rešiti težave.
Lep pozdrav!
Probal sem že sprejmi+zavrni tipko iz OFF za format...še vedno se ne prižge,oz. se prižge samo do Samsunovega logotipa.
Ven sem dal SIM kartico,pa še vedno ni uredu.
Res pa je da nisem povedal omnie z ActivSync programom,kar pa zdej ne morem več spremenit.
Če ne bo druge bom res na servis odpokal in upam da mi zamenjajo,čeprav ni njihova krivda.
Zelo bi cenil da me tisti ki se vsaj malo bolj kot jaz dodate na msn (aljaz_molek@hotmail.com) in pomagate rešiti težave.
Lep pozdrav!
Lp,Agip
to zato ker bi moral najprej en drug rom dati šele pod dxhl3. v tarilovem postu lepo piše
no v glavnem, so postopki za reševanje tako da ni zgubljeno pojdi http://www.modaco.com/category/342/i9x0...
in najdi temo. enkrat sem med brskanjem naletel na tisto temo samo zdaj nevem kako je naslov
Huh,upam da res ni izgubljena omnia. Bom probal poiskati.
Najlepša hvala res
(A je to mogoče M2D ROM? Katerega je treba pred DXHL3 naložit?)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Agip ()
Ma$terM|nd ::
Mene pa zanima kako usposobit GPS na Manila2D ROM. Nikakor mi noče najt satelitov. Niti v google maps niti v garminu. Na navadnem ROM-u pa to nardi v največ 5min. Drugače mi je ta tema dosti boljša od navadne in bi najprej rad ugotovil kako se ta stvar usposobi šele nato pa flešam nazaj na navaden ROM.
[qoute]IF YOU ARE NOT SURE WHAT TO DO ALWAYS POST HERE YOUR OMNIA'S VERSION NUMBER TO GET UPDATE INSTRUCTION!!! (Start - Settings - System - Version)
If you have never updated your Omnia with custom rom and your rom's version is earlier than ??HG4 (for example DXHG3, ABC and number order HE7 < HF1 < HG2 < HG4 < HH7 < HI3 < HJ1 < etc...) first and ALWAYS update with the official Samsung firmware form here (Select Philippines): OFFICIAL SAMSUNG FIRMWARE
If you have never updated your Omnia with custom rom and your Omnia's version ends with ??HG4 (for example DXHG4) or later (ABC and number order HG4 < HH7 < HI3 < HJ1 < etc...) you can update this firmware first: ***FIRST-STEP FIRMWARE UPDATE*** for Omnia version ??HG4 and later[/qoute]
http://www.modaco.com/content/i9x0-omni...
sicer zdaj moraš itak nekaj drugega naredit če je omnia "brickana". išči bricked omnia ali kaj takega
If you have never updated your Omnia with custom rom and your rom's version is earlier than ??HG4 (for example DXHG3, ABC and number order HE7 < HF1 < HG2 < HG4 < HH7 < HI3 < HJ1 < etc...) first and ALWAYS update with the official Samsung firmware form here (Select Philippines): OFFICIAL SAMSUNG FIRMWARE
If you have never updated your Omnia with custom rom and your Omnia's version ends with ??HG4 (for example DXHG4) or later (ABC and number order HG4 < HH7 < HI3 < HJ1 < etc...) you can update this firmware first: ***FIRST-STEP FIRMWARE UPDATE*** for Omnia version ??HG4 and later[/qoute]
http://www.modaco.com/content/i9x0-omni...
sicer zdaj moraš itak nekaj drugega naredit če je omnia "brickana". išči bricked omnia ali kaj takega
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: MeGreat ()
Tako kot tukaj piše na modaco sem snel ROM z drugega linka. Z uradne strani mi ni uspelo,ker ne morem pogledati verzije moje omnie (ker se je ne da vžgati,samo do logotipa se vžge). Vse gre lepo,toda po nekaj sekundah se vse skupaj ustavi,pri prvem korabu vse downloada,pride do 100% in miruje. Nič se ne premakne.
Počasi že izgubljam voljo
Mislim da sem že končal s tole omnio. Tudi logo se ne prikaže več.Priznam,preveč sem "butast" za tak kos tehnologije.
Ju3 nesem na si.mobil,pa da vidimo,ali tolerirajo flash.
Lp,Agip
Mislim da sem že končal s tole omnio. Tudi logo se ne prikaže več.Priznam,preveč sem "butast" za tak kos tehnologije.
Lp,Agip
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Agip ()
Tako kot tukaj piše na modaco sem snel ROM z drugega linka. Z uradne strani mi ni uspelo,ker ne morem pogledati verzije moje omnie (ker se je ne da vžgati,samo do logotipa se vžge). Vse gre lepo,toda po nekaj sekundah se vse skupaj ustavi,pri prvem korabu vse downloada,pride do 100% in miruje. Nič se ne premakne.
Lp,Agip
Jaz na tvojem mestu ne bi omenil da si jo flash-al. Rekel bi, da je zaštekala in se več ne prižge. Kajti če se motim garancija ne velja, če sam flash-aš (sploh neorginalne rome).
Lp,Agip
Jaz na tvojem mestu ne bi omenil da si jo flash-al. Rekel bi, da je zaštekala in se več ne prižge. Kajti če se motim garancija ne velja, če sam flash-aš (sploh neorginalne rome).
Nimam namena priznat da sem flashal. Enostavno se ne vžge.
Sicer pa kot je rekel "butkomutko" bi lahko kje napisali da ne tolerirajo flashanja,ali kaj podobnega.
JacqueS ::
upam, da si upošteval VSA opozorila creatorja tega ROMA katerega si hotel dat na Omnio. Velikokrat ljudje preskočijo tiste velike debele napise.
Predlagam, da daš baterji ven, nazaj notr...
še enkrt naložiš samsung modem driverje in active sync 4.5,
restartaš računalnik....
zaženeš aplikacijo za namestitem roma,
priključiš Omnio z USB kablom na računalnik
prižgeš omnio
.....
poročaj kaj se zgodi
AJA-... POSKUŠAJ IZKLOPITI FIREWALL!!!! ko updejtaš!!!
restartaš računalnik....
prižgeš omnio
.....
poročaj kaj se zgodi
upam, da si upošteval VSA opozorila creatorja tega ROMA katerega si hotel dat na Omnio. Velikokrat ljudje preskočijo tiste velike debele napise.
restartaš računalnik....
prižgeš omnio
.....
poročaj kaj se zgodi
Ne bo šlo,probal sem ve živo,šel se po korakih katere je napisal TARIL na modaco forumu,edino kar je,je da sem snel ROM z drugega link-a,ker nisem bil siguren katera je moja verzija.
Popravit ne morem ničesar ker se telefon enostavno ne prižge,samo rdeča lučka sveti na ON/OFF gumbu.
Klical sem nekaj serviserjev.En je rekel da se da poštimat z inštalacijo original ROM-a,drugi je rekel da težko,ker je treba met posebno opremo ki je baje še ni v Sloveniji.Tako a zdajres ne vem,danes lepo nesem na si.mobil,pa bom poročal kako bojo oni odreagirali.
Lep pozdrav,Agip
Jero505 ::
Jest mam pa eno vprašanje. Kako vem da sem povezan z internetom prek WiFi in ne prek Planeta (Mobitelov uporabnik). Za vse odgovore se zahvaljujem!
Se mi zdi, da ko začneš na netu ti napiše s čim se poveže, ali pa pogledaš po ikoni, kater prenos podatkov je aktiven
Za vse tiste, ki vam gre na živce Samsungov telefonski imenik, skozi katerega se ne da lepo scrollat, sem pripravil "integrirano" rešitev za Omnio. Moj nasvet je da se držite istih korakov kot jaz Če se jih ne boste držali mi ne gnjavit zakaj vam ne dela. Prav tako ne bom odgovarjal na stvari "Kaj pa če to tak naredim? ipd..."
1.) Namestite iContact v My Storage
2.) Namestite iDialer v My Storage
Sicer lahhko namestite tudi na telefon, ampak vam brezveze krade prostor. Pomembno je, da namestite oba v isti pomnilnik
3.) Namestite GreenButton v My Device. Ta program vam bo zagnal iDialer ko stisnete gumb za sprejem klica, namesto da bi zagnal Samsungov Dialer.
4.) GreenButton še ne bo pravilno deloval, če ste namestili iDialer v My Storage (tako kot jaz). Zato sem pripravil 1 inštalacijo, ki spremeni vrednost registra, da to deluje pravilno. Inštalacijo lahko prenesete tukaj. Če ima kdo kaki boljši hosting, naj to datoteko tja shrani, ali pa mi pove, kam jo naj dam.
5.) Ponovno zaženite telefon.
6.) Zadeva bi zdaj morala delat. Težava še je samo v tem, da vam v spodnjem levem kotu piše "Phone". Ko kliknete se še vedno zažene Samsung Dialer. To lahko enostavno spremenite z programom KeySwop.
To je to. Zadeva dela na originalnem rom-u, brez kakršnih koli modifikacij. Vsi programi so brezplačni (donirajte razvijalcem). Če se kje kaj zalomi, ponovno zaženite telefon in odstranite vse programe. Kot vedno, jaz nisem kriv če si uničite telefon.
1.) Namestite iContact v My Storage
2.) Namestite iDialer v My Storage
Sicer lahhko namestite tudi na telefon, ampak vam brezveze krade prostor. Pomembno je, da namestite oba v isti pomnilnik
3.) Namestite GreenButton v My Device. Ta program vam bo zagnal iDialer ko stisnete gumb za sprejem klica, namesto da bi zagnal Samsungov Dialer.
4.) GreenButton še ne bo pravilno deloval, če ste namestili iDialer v My Storage (tako kot jaz). Zato sem pripravil 1 inštalacijo, ki spremeni vrednost registra, da to deluje pravilno. Inštalacijo lahko prenesete tukaj. Če ima kdo kaki boljši hosting, naj to datoteko tja shrani, ali pa mi pove, kam jo naj dam.
5.) Ponovno zaženite telefon.
6.) Zadeva bi zdaj morala delat. Težava še je samo v tem, da vam v spodnjem levem kotu piše "Phone". Ko kliknete se še vedno zažene Samsung Dialer. To lahko enostavno spremenite z programom KeySwop.
To je to. Zadeva dela na originalnem rom-u, brez kakršnih koli modifikacij. Vsi programi so brezplačni (donirajte razvijalcem). Če se kje kaj zalomi, ponovno zaženite telefon in odstranite vse programe. Kot vedno, jaz nisem kriv če si uničite telefon.
Jero505 ::
Ne men ne napiš s čim sem povezan. Pa tut uni simboli se nč ne premikajo. Sam na internetu sm pa lahko. A se to nč ne da naštimat kje pod settings---> connections
bravo...take mamo radi.
@#0000000: kaj pridobiš? prijaznejšo omnio:
- hitrejšo, odzivnejšo, prilagodiš si jo lahko po želji, namestiš uporabne programčke, ki ti olajšajo bivanje z njo...
ma lsi preberi poste po forumu, poglej modaco.com, pojdi na youtube in napiši "omnia new rom", "Janez ima novo omnio z tarilovim ali qbus-ovim ROMov" ipd....
madona... pa dejte mal več googlat!
js mam zdej tko prilagojeno, da sploh ne uporabljam stylusa, vse je prilagojeno za moje DEBELE prste!
@#0000000: kaj pridobiš? prijaznejšo omnio:
- hitrejšo, odzivnejšo, prilagodiš si jo lahko po želji, namestiš uporabne programčke, ki ti olajšajo bivanje z njo...
ma lsi preberi poste po forumu, poglej modaco.com, pojdi na youtube in napiši "omnia new rom", "Janez ima novo omnio z tarilovim ali qbus-ovim ROMov" ipd....
madona... pa dejte mal več googlat!
js mam zdej tko prilagojeno, da sploh ne uporabljam stylusa, vse je prilagojeno za moje DEBELE prste!
@cooler:
idialer imam na my device
icontact imam na my device (se pravi OBA na istem pomnilniku, kot si omenil, da je vseeno)
inštaliral sm greenbutton.cab (prvotni) na my device
ko pritisnem fizični gumb (sprejem klica) za klice, se mi še vedno odpre samsungov dialer...
sicer imam s keyswitcherjem nastavljeno levo soft tipko na idialer.... vendar si res želim, da se mi s fizično tipko odpre idialer...
ali sem kaj spregledal???...če ne bo šlo drugače, si bom namestil vse v MY Storage
idialer imam na my device
icontact imam na my device (se pravi OBA na istem pomnilniku, kot si omenil, da je vseeno)
inštaliral sm greenbutton.cab (prvotni) na my device
ko pritisnem fizični gumb (sprejem klica) za klice, se mi še vedno odpre samsungov dialer...
sicer imam s keyswitcherjem nastavljeno levo soft tipko na idialer.... vendar si res želim, da se mi s fizično tipko odpre idialer...
ali sem kaj spregledal???...če ne bo šlo drugače, si bom namestil vse v MY Storage
Tisto z My Device sem teoretiziral. Sam si namestim vse kar je možno v My Storage (ker je to veliko 8gb). Če boš namestil greenbutton v my device, ostalo v my storage in potem namestil še tisti moj popravek, bi moralo delat. Lahko pa sam poskusiš zamenjat pot do programa, ki ga zežene greenbutton. Tukaj si lahko narediš CAB datoteko, ki ti spremeni vrednost v registru. Lahko pa ročno spremeniš vrednost (če imaš kakšen urejevalnik registra ne telefonu).
Bi napisal kaj sem vnesel sem not, pa ne znam XML kode dat v ta post.
Sicer pa je vrednost v registu "HKCU\Software\Supware.net\GreenButton". Pri meni je nastavljen kluč "Run" na "\My Storage\Program Files\iDialer\iDialer.exe". To je treba spremenit.
Ne me držat za besedo Meni dela, tako in samo tako kot sem napisal. Ostalo je zaenkrat teorija
Sicer pa je vrednost v registu "HKCU\Software\Supware.net\GreenButton". Pri meni je nastavljen kluč "Run" na "\My Storage\Program Files\iDialer\iDialer.exe". To je treba spremenit.
Ne me držat za besedo Meni dela, tako in samo tako kot sem napisal. Ostalo je zaenkrat teorija
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c00L3r ()
Tisto z My Device sem teoretiziral. Sam si namestim vse kar je možno v My Storage (ker je to veliko 8gb). Če boš namestil greenbutton v my device, ostalo v my storage in potem namestil še tisti moj popravek, bi moralo delat. Lahko pa sam poskusiš zamenjat pot do programa, ki ga zežene greenbutton. Tukaj si lahko narediš CAB datoteko, ki ti spremeni vrednost v registru. Lahko pa ročno spremeniš vrednost (če imaš kakšen urejevalnik registra ne telefonu).
ni pence....bom shekal tole.... je pa tole res kul, ker samsungov contacts/dialer je SLAP!
ali si mogoče že poskušal tole:
YOTA Contacts???
http://forum.xda-developers.com/showthr...
LP
Kar se tiče branja PDF dokumentov. Omnia sicer ima neki program, ki pa je bolj kot ne "bruhuhu" . No OK, s stilusom še ga gre uporabljat. Priporočam da preizkusite Foxit Mobile 1.4 Beta. 2x tap je zoom-in, 2x tap je zoom-out, prav tako podpira swipe, za zamenjavo strani. Mislim da je sicer za plačat, ampak je beta verzija brezplačna (ker je pač beta).
Sicer jaz Foxit uporabljam tudi na PC-u, saj je dosti hitrejši od Adobe produktov.
Sicer jaz Foxit uporabljam tudi na PC-u, saj je dosti hitrejši od Adobe produktov.
Mislim da je za PC še vedno brezplačen. Za Mobile naprave pa plačljiv. Če sem prav preletel njihovo spletno stran. Mislm pa da je Beta brezplačna.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung Omnia 7 (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 277857 (182618) | clix |
» | SAMSUNG i8000 OMNIA 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 13254 (6995) | Destroyers |
» | Windows Mobile 6.5 na Omnia i900Oddelek: Operacijski sistemi | 1139 (1105) | hojnikb |
» | samsung omnia SGH-i900Oddelek: Mobilne tehnologije | 2067 (1786) | SuperKobeD |
» | Windows mobile telefoni! (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7807 (6515) | krneki0001 |