» »

Samsung Omnia problemčki in nasveti?!?

Samsung Omnia problemčki in nasveti?!?

««
12 / 25
»»

UTplay3r ::

Uporablja kdo mogoče programček Slide 2 Unlock, konkretno verzijo 1.17? Zanima me namreč, kako nastaviti, da bo na zaslonu sploh izpisalo kdo me kliče, ko je telefon zaklenjen s tem programom. Uspelo mi je nastaviti samo to, da izpiše telefonsko številko brez imena, to je pa nekako nesmiselno, saj ne morem poznat vseh shranjenih številk na pamet.

http://www.ac-s2.com/

na.. tukaj imas njihovo uradno stran.. pa si potegni najnovejsi S2U2.
Preden pa karkoli naredis ti svetujem da najprej rajsi preberes: readme, change log in faq.

Lp.

samsung113 ::

< http://www.omniahub.com

POZOR na tej strani si okuzite racunalnik z nevarnimi trojanci
konkretno igrica SAH je virus z trojancem!!!!!!!!!!!! >

virusi niso na tej strani ampak na strani s katere aplikacijo preneseš (http://rapidshare.com) ta stran pa slovi po najrazličnejših virusih :)

En kup programov sem inštaliral, ki so bili na Omniahub in dela vse vredu brez kakšnih problemov!

zgembo ::

LP ZANIMA ME ISTA STVAR KOT KLEMENA :

" Imam pa kot vsi tudi eno vprašanje in sicer ali se da telefon prevesti v SLOVENSKI jezik ozirona bo to mogoče v bljižnji prihodnosti?

Hvala za odgovore "

KDO POZNA ODGOVOR??
HVALA

#000000 ::

Jest sem mislu da ti tale Slide 2 Unlock nardi kej več kot to da je treba telefon zaklepat dvakrat, ker če ga v windowsih ne zakleneš skos neki poka ker zaslon še vedno dela.

butkomutko ::

< http://www.omniahub.com

POZOR na tej strani si okuzite racunalnik z nevarnimi trojanci
konkretno igrica SAH je virus z trojancem!!!!!!!!!!!! >

virusi niso na tej strani ampak na strani s katere aplikacijo preneseš (http://rapidshare.com) ta stran pa slovi po najrazličnejših virusih :)

En kup programov sem inštaliral, ki so bili na Omniahub in dela vse vredu brez kakšnih problemov!

ja nekaj sem jih tud sam virus sem fasal ,ko sem prenesel sah pa tud v komentarjih tam sem opazil ,da tud drugi so imeli tako smolo

chrush ::

Po komentarjih sodeč je tudi Sodoku okužen s trojancem, kar mi je javlo tudi na mojem računalniku, zato sem ga raje odstranil.

LP ZANIMA ME ISTA STVAR KOT KLEMENA :

" Imam pa kot vsi tudi eno vprašanje in sicer ali se da telefon prevesti v SLOVENSKI jezik ozirona bo to mogoče v bljižnji prihodnosti?

Hvala za odgovore "

KDO POZNA ODGOVOR??
HVALA

Zaenkrat še v slovenskem jeziku ni windowsov in tudi nevem če bo že kaj kmalu..

Po komentarjih sodeč je tudi Sodoku okužen s trojancem, kar mi je javlo tudi na mojem računalniku, zato sem ga raje odstranil.

jaz imam sodoku ,ki sem ga dobil na partisu in je v redu

me pa zanima ce gdo ve kako se igra Elite Racing mislim z cim se ,da vozit avto

chrush ::

Jaz sem si nato Sudoku snel s TE strani, kjer je tudi nekaj uporabnih programčkov in preprostih iger, vse brezplačno.

Alien x3 ::

butkomutko, jaz sem snel tisto igrco k je na omniahub, k voziš avte, pa zavijaš tako da prtisneš na stran ekrana kje hočš da zavije:P stisneš desno, on zavija desno... :)

Katero finger friendly tipkovnico uporabljate na mobilcu? Tale originalna ni najbolša..

tadeyyy ::

kako na omniji izklopim 3g omrezje?

c00L3r ::

kako na omniji izklopim 3g omrezje?

Zakaj pa bi to hotel storit?

Verjetno ga je strah da bi mu lavfala kaka povezava ter posledično nabijala račun, men se zdi da obstaja nek program nodata naj bi se imenoval.

Tega ga nemore bit strah. Lahko ga je pa strah da bo baterijo hitreje pokurlo..

je mogoce komu uspelo registrirat calculator hiclc_262

no sedaj se pa ze ful uporabnih programckov najde za omnijo:)

krneki0001 ::

kalkulator je najboljši space time mathematics 3.03.

Jaz sem imel probleme z občutljivostjo touchscreen-a. Na sredini je bil bistveno manj občutljiv kot ob robu. Stvar je delovala podobno kot na temu video-tu. Telefon sem poslal na servis Ram 2 in so mi ga vrnili v točno 3 tednih. Zdaj imam zamenjan touchscreen in zadeva deluje super. Če ima kdo podobne probleme, mu priporočam, da primerja svoj aparat z kakšnim prijateljevim in vidi, če deluje bistveno slabše. Tako, da sem zadovoljen s servisom :)

Dr_M ::

Men sta se pa 2 lisi na displayu nardili. Ena je je samo mocneje osvetljena, ena je pa modra, ne glede na barvo ozadja. Sm mislu, da je blo kej na foliji, zato sm jo odlepil, ampak ni blo to krivo.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Music Man ::

Jaz bi pa malce pokomentiral to avtonomijo baterije pri Omnii. Sedaj sem že dal nekaj ciklov polnjenj čez in pri normalni uporabi mi telefon zdrži 4-5 dni in to z originalnim romom. Držim pa se dveh načel:
- Bluetooth, wireless in gps izključeni, če jih ne potrebujem. Sicer uporabljam vse 3, vendar ko jih ne potrebujem več, jih v wireless managerju izklopim.
- V device managerju zapiram programe, kateri ostanejo odprti tudi po tem, ko jih zapreš s klikom na križec v zgornjem desnem kotu. Če vem da jih ne potrebujem več, jih zaprem, ker sicer samo ram brez veze zasedajo in posledično kurijo več baterije.

Obstaja pa tudi še nekaj manjših tweakov, s katerimi prihraniš še nekaj baterije. Recimo da skrajšaš čas neaktivnosti, po katerem se ekran izklopi. Pa recimo z izklopom HSDPA povezave, če le-te ne rabiš. Pa še bi se našlo marsikaj.

Tako da kar se mene tiče je avtonomija baterije tega telefona povsem solidna, sploh če gledaš kaj vse mora napajati. Vendar moraš pa tudi znati uporabljati telefon z glavo :)

charmed ::

zna slučajno kdo uporabljat siol-ov mail na omnii? Maile namreč lahko prejemam, poslati pa jih ne morem. Hvala za pomoč, pa se opravičujem, če je kdo prej že napisal odgovor - ga nism našla.

zna slučajno kdo uporabljat siol-ov mail na omnii? Maile namreč lahko prejemam, poslati pa jih ne morem. Hvala za pomoč, pa se opravičujem, če je kdo prej že napisal odgovor - ga nism našla.

Težava je najverjetneje v tem, ker poskušaš uporabljati siol-ov poštni strežnik za odhodno pošto mail.siol.net. Morala boš uporabiti poštni strežnik od ponudnika telefonije. Imajo naši mobilni operaterji svoje strežnike za odhodno pošto?

Na tej spletni strani je opisano kako nastavit odjemalca pošte na mobilnem telefonu. Prav tako je napisan poštni strežnik od simobila, ta je smtp1.simobil.si.

Strežnik za prihajajočo pošto (POP3) pa mora ostat od ponudnika elektronskega naslova.

ninika11 ::

Fantje... eno vprašanje..

Moj dragi si je kupil Omnio... Vse ok. Ampak ko ga kdo kliče, se izpiše samo številka in ne ime, čeprav je kontakt v imeniku.

Vsi kontakti so shranjeni v telefonu... tudi če so na SIM je zgodba ista.

A moram kje kaj nastavit?

Fantje... eno vprašanje..

Moj dragi si je kupil Omnio... Vse ok. Ampak ko ga kdo kliče, se izpiše samo številka in ne ime, čeprav je kontakt v imeniku.

Vsi kontakti so shranjeni v telefonu... tudi če so na SIM je zgodba ista.

A moram kje kaj nastavit?

Ima telefonske shranjene v stilu 0038641123456? Naj da +386...

ninika11 ::

Ima telefonske shranjene v stilu 0038641123456? Naj da +386...

Đis... pa res ima... bom poskusila :) Thanx

A kdo ve kje bi dobil samo palčko za klikat po ekranu ?

Tukaj ga imajo

Tukaj ga imajo

naj bi ga enkrat imeli ceprav ze mal dvomim saj na etui cakam ze vec kot mesec dni pa stalno prestavljajo dan dobave

ko se namesti nekaj programov in igric zacne primankovat sistemskega spomina
ce si instalirate program skt_v4.4.1 pa ga nekaj sprosti

sam sem ga imel samo se 12mb ,ko sem zalavfal ta program pa ga je 18mb

skoda je samo ,da mi ga ne rata registrirat

no tud reg je uspela v telefonu mora bit owner information vpisan vase ime

Zgodovina sprememb…

JanezH ::

Zanima me zakaj se telefon poveže z GPRS, če uporabljam GPS? Instaliral sem si Nav N Go iGO 8 z vsemi potrebnimi mapami (čez 1GB) in ne vem zakaj se vsakič povezuje v omrežje, če mu ni treba dol snemat map (kot npr. pri Google Maps, ki jih sproti dol snema).

krneki0001 ::

ko se namesti nekaj programov in igric zacne primankovat sistemskega spomina
ce si instalirate program skt_v4.4.1 pa ga nekaj sprosti

sam sem ga imel samo se 12mb ,ko sem zalavfal ta program pa ga je 18mb

skoda je samo ,da mi ga ne rata registrirat

no tud reg je uspela v telefonu mora bit owner information vpisan vase ime

A misliš SKKV SK tools? Pošlji zs.

]Fusion[ ::

Zanima me zakaj se telefon poveže z GPRS, če uporabljam GPS? Instaliral sem si Nav N Go iGO 8 z vsemi potrebnimi mapami (čez 1GB) in ne vem zakaj se vsakič povezuje v omrežje, če mu ni treba dol snemat map (kot npr. pri Google Maps, ki jih sproti dol snema).

Mogoče imaš vkljipljen oni "enhanced GPS" al nekaj takega.
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick

Mogoče imaš vkljipljen oni "enhanced GPS" al nekaj takega.

Tako je. Setings -> System -> Enhanced GPS
Tukaj daj XTRA na Disable. Je pa res, da bo zdaj potreboval tak 2 - 5 min, da bo našel GPS signal.

zvonebl1 ::

http://www.modaco.com/content/i9x0-omni...
It is disgusting when someone steels your ideas and your development
(that was shared to all of you for totally free)
and he/she tells you it is his/her own work!

I freeze this support.
zamrznjena stran za finalni rom
kaj bomo pa sedaj

jeXst ::

Saj je gor se vsaj 5 zelo dobrih drugih romov.

bizarre123 ::

Kaj naj storim da bom lahko gledal gor filme v avi formatu?? trenutno mi ga sploh ne odpre!

Lp, Jan

Shark-357 ::

PowerMax88 ::

lp

danes sem si pri simobilu kupil omnio, trenutno se mi polni (rečeno mi je bilo, da naj jo polnim 16 ur), pa me zanima kateri rom je trenutno najbolj zanesljiv in efektiven (tako funkcionalnost kot izgled ter poraba baterije)

...ker me pa najbolj skrbi, da bi šlo kaj narobe ker sem pri simobilu. je še kdo na simobilu, ki mu zadeva uspeva brez problemov?

Zgodovina sprememb…

Meni se zaenkrat najbolje obnese zadnja tarilova terzija DXHL3.
Baterija zdrži od normalnem prčkanju (garmin, špuili, Wi/fi,gprs) 3-4 dni.

Zgodovina sprememb…

PowerMax88 ::

si na simobilu? ker nebi rad zasral telefona... al kako je zdj s tem da na simobilu naj nebi delalo vredu?

Zgodovina sprememb…

Alien x3 ::

@Shark-357
Jaz imam navaden rom in mi zdrži 5dni ob normalni uporabi... :D:D

No ja itak je čisto odvisno koliko prčkaš po telefonu, je tudi meni že več kot 5 dni zdržal.

Sem pa na Mobitelu drugače.

bizarre123 ::

kako pa zdaj to instaliram gor, datoteke sm prenesu na telefon in ko hočem zagnat setup mi file odpre v operi(pol sem pogledal lastnosti datoteke) setup ima končnico .xml???

Če s telefonom samo telefoniraš pa tu in tam kakšnem SMS zdrži par dni. Če pa pa imaš primarno kot napravo za brskanje po spletu, igranje igric, poslušanje glasbe, gledanje filmov... te pa pač polniš vsak dan :)

@ bizzare123

Če greš na link, ki sem ga podal malce višje potegneš iz rapidshare linka, file odraraš in ga skopiraš na telefon (končnica je v .CAB formatu), nato ga samo inštaliraš.

Zgodovina sprememb…

Dr_M ::

The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Ph4nt0m ::

WM 6.5 TEST

Že stestiral kdo?

trunks ::

>:D
gremo probat

Ph4nt0m ::

Jah kdo bo probal naj poroča:)):D
««
12 / 25
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Samsung Omnia 7 (strani: 1 2 3 424 25 26 27 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
1347278494 (183255) clix
»

SAMSUNG i8000 OMNIA 2 (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
6913286 (7027) Destroyers
»

Windows Mobile 6.5 na Omnia i900

Oddelek: Operacijski sistemi
51145 (1111) hojnikb
»

samsung omnia SGH-i900