» »

Samsung Omnia problemčki in nasveti?!?

Samsung Omnia problemčki in nasveti?!?

««
11 / 25
»»

zvonebl1 ::

daj vzemi si čas in preberi celo temo,ker ti bo koristila še pri drugih problemih na katere boš naletel pri uporabi tega mini računalnika.
Pa še to za tiste ki jokate za batarijo jaz sem kupil dodatno pri mobitelu za 37 eurov,ampak do sedaj jo še nisem rabil,ker pridem domov vsak večer in priklopim telefon na polnilec in glejga hudiča
zjutraj je baterija spet polna.......

Ciklamen ::

to je res zvonebl, sedaj imam N73, in imam prav tako probleme z baterijo (vsak dan jo polnim...) in vedno mi zdrži cel dan, morda celo 2 če ne počnem nič takega.

Nisem še ostal tako, da nebi imel prazne baterije.

**Vem da je offtopic, ampak samo povem da ni treba jokcat zaradi baterije, ker niste edini z takimi problemi :)**
- End of the Post ->

JacqueS ::

prelisaj celo temo, da ti bo jasno cela štorija okrog omnie, njenih ROMOV, baterije, da boš sploh vedel izvor problema. PA še kakšne druge uporabne rešitve boš našel!

lp

urkrajnc ::

Torej ne morem da ne bi vprašal. Kaj naj naredim. Pod settings/system/ sem kliknil clear memory (al neke takiga). Telefon se mi je resetiral in zdaj pridem do Align screen. Zdaj vlečem po ekranu za tisto puščico pa vseeno ne gre. Kaj narediti?

hvala vsem

edit: če še komu dela to probleme tukaj je video: http://www.metacafe.com/watch/2209043/a...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: urkrajnc ()

bizarre123 ::

Pozdravljeni!

Tudi jaz imam en problem:(
Včeraj sem kupil omnio in ko sem malo brskal po netu sem naletel na vašo debato, no in ker tudi meni baterija ne drži dolgo sem si potegnil dol ROM, ki ga je predlagal eden od vas... zadevca se počasi nalaga nato pa mi tik pred koncem javi da ni uspela povezava z USB in nato se zapre!!!!

In če telefon prižgem zdaj se mi takoj na začetku pokaže en zelo čuden znak z klicajem nato pa se pokaže "align screen" in mimo tega ne pridem pa lahko miljonkrat prešetam tist križec po ekranu!!!(torej podoben problem kot predhodnik)

Prosim za pomoč:|8-O

Zgodovina sprememb…

samsung113 ::

Ja to pomeni pač da je prišlo pri nalaganju ROMA do napake flešaj še enkrat. Si drugač inštaliral modem driverje?

no uspelo mi je priti noter in zdaj mi povejte kako odstranim ta rom in kaj pomeni "flešaj":|

Lp, jan

darkolord ::

Ne moreš ga odstranit - lahko daš drugega čez.

zapomnite si ,da si morte prej inštalirat SAMSUNG MODEM DRIVERJE in po možnosti še izklopit kakšen požarni zid.

ja ,rame nalagaš enega čez drugega.

drugače pa

www.modaco.com

Ok thx, se bom dans zvečer mal igral, se pa bom še ziher kej oglasil:)

Lahko tudi istega ponovno naložiš samo ištaliraj si driverje prej!

http://www.modaco.com/content/i9x0-omni... moram povedat,da sem sprobal tale rom in je kar dober naložil se je v 10 minutah
nalagal sem ga z MSI-U100
Zanima me pa če gdo ve zakaj se omnija noče povezati preko BT-ja z MSI-100 (prenosnik)naloženi so bluetooth toshiba drivers v6.00.03 ,rad bi namreč koristil omnijo kot modem za povezavo na internet.

chrush ::

Pozdravljeni!
a mogoče obstaja kakšen slo-ang in ang-slo slovar za wm6.1?

Uporablja kdo Spb Mobile Shell?
- zanima me ali zaradi tega baterija zdrži še manj časa
in
- ali se res omnia bolj greje zaradi te aplikacije?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: chrush ()

#000000 ::

Mene zeza GPS ali antena ali Garmin, faker se nikol ne poveže do konca, zmeram kaže tisto da čaka boljši signal mu manjka 1mm do konca, pa naj bom v bajti ali na dvorišču.

A je kdo sporbal skype za win mobile, mislm kolk kej prenosa požre, da se nazadnje bolj ne splača klicat, po sloveniji mislm.

A obstajajo kaka slovenska navodila kako se nalaga tiste rome al kaj so že, in kaj v takem romu sploh pridobiš.

Se splača kak antivirusnik gor dat in katerega, ter kako je z varnostjo nasploh? LP

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: #000000 ()

Ph4nt0m ::

Sem sprobal skype, deluje odlično, tudi voice chat, ampak sem ga uporabljal le preko wirelessa in ne GPRSa. Poskusi s TomTom ali iGo navigacijo... Kar se tiče ROMa pa odvisno kaj naložiš. V bistvu imaš spremenjen vmesnik, kakšno aplikacijo...

Kaj pa varnost oziroma, kakšn program ali nastavitve, da nebi bil aparat kr nonstop povezan in ti nabijal račun ?

Kako pa si se povezal na internet preko wirelessa ? Ker nimam brezžičnega routerja niti dostopne točke, imam namreč linux router, ter v enem računalu wireless kartico, samo zgleda ne znam zadeve pravilno nastavit.

Aja še tole, kako preselit imenik iz Nokie N70 v omnio ? Z nokia suite sem izvozil imenik na PC v txt in VCF formatih, kako zdej ta imenik dobit v Omnio ?

bturk ::

Jaz sem prav tako imel nokio N70 in sem si kupil Omnio. Sinhroniziraj imenik N70 z MS Outlook-om. Vse kontakte boš tako imel v Outlook-u, nato pa obrni postopek in sinhroniziraj MS Outlook z Omnio.

Uporabljam samo outlook express in pa web mail kot je gmail, yahooo ipd. No zdej vidm da gre uvozit nokinin adresar ampak samo po en vnos nanekrat, in če gre izvažanaje isto sem v pizdi, ker mam cca 400 telefonskih.

c00L3r ::

Jaz sem prav tako imel nokio N70 in sem si kupil Omnio. Sinhroniziraj imenik N70 z MS Outlook-om. Vse kontakte boš tako imel v Outlook-u, nato pa obrni postopek in sinhroniziraj MS Outlook z Omnio.

Točno tako.

In kako to naredim ?

Zgleda da je to IN, da presedlaš iz N70 na omnio-tudi jaz sem:)

Zanima me pa še katere formate podpira omnia za video??
Sm naložu gor en film avi format pa ni hotl odpret?!

NOVI ROM DXHL3(pek: taril - najpopularjenši na modaco.com):
http://www.modaco.com/content/i9x0-omni...

zadnje izboljšave:
* Desktop is frozen after the background or the theme was changed and Onlinewidgets is activated with active Internet connection ***FIXED***
* Omnia PHONE driver improvements (Battery, Touchscreen, GPS, WiFI...)
* Samsung Application improvements

* Free disk space: 73 MB (and you can still enjoy all the orig apps)

Vendar se splača še malo počakati, ker se govori, da bo najnovejši rom 900DXIA1 še najhitrejši do sedaj. baje ga bo secany objavil danes na www.modaco.com

"je že gor:)))"

Napaka, zmotil sm se... DXHL3 je gor in ta se že downloada.

Zgodovina sprememb…

Dr_M ::

taril - najpopularjenši na modaco.com):

Ce je najpopularnejsi, se ne pomeni, da je najboljsi. Najboljse rome kuha PaSSoA :) :D >:D
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

trunks ::

Ve mogoče ker kdaj bo M2D05 ven prišo??

taril - najpopularjenši na modaco.com):

Ce je najpopularnejsi, se ne pomeni, da je najboljsi. Najboljse rome kuha PaSSoA :) :D >:D

se strinjam, da ma PaSSoA res super ROME, vendar mi je zadnji taril-ov zelo všeč, poleg tega sem nekako čudežno začel uporabljati widgete, pa brez palčke sem se navadil uporabljati telefon ("miška"), čeprav j b lo na začetku leseno vse skupaj, je zdej že mnogo boljš...

na kakšen način pa ostali delate u OMNNIO ("pisalo", palčka, prsti, "miška",...)

Najvec delam kar s prsti, ce je sila z misko, ce imam pa cas, pa stylus :)

puda ::

Mene pa zanima, če kdo ve, kako se naredi, da ko te kliče nekdo iz imenika, da se prikaže njegovo ime, ker sedaj se vidi samo številko, kot da ga ne bi bilo v imeniku. Številke imam na SIM kartici, dodajal pa jih nism v telefon ampak sem jih prenesel iz prejšnega(SE M600i).

StricSLO ::

Sem nov ponosen lastnik omnie :D zanima pa me kak se naštima svoj komad (mp3) za zvonenje k nikjer ne najdem in kak se npr inštalira kaka igra ali tema kr ko kliknem na setup mi odpre z opero???

Za MP3 poiščeš z file managerjem tisto pesem ki jo želiš nastavit nato klikneš na njo in držiš par sekund,potem ti pa tam v meniju se prikaže "Set as ringtone"..
Inštaliraš pa tako.. če imaš .cab prestaviš samo na telefon, če pa imaš .exe pa inštaliraš z računalnika.

Aha hvala. Kaj pa kake programe in igre se da kje dobit?

http://www.omniahub.com/ drugače pa partis ;)

Alien x3 ::

Jst se pa moram pohvalt da mi je baterija 1 teden zdržala ob normalni uporabi, brez dodanih driverjev in tega.... :) LP

Jst se pa moram pohvalt da mi je baterija 1 teden zdržala ob normalni uporabi, brez dodanih driverjev in tega.... :) LP

Kakih diverjev? Sej nerabiš nobenih driverjev..

Verjetno misli na ROM.

A obstaja kak remote desktop client da bi se povezal na domačo gajbo?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: #000000 ()

Alien x3 ::

Ja na ROM sm mislu... hvala #000000 :D

Ne razumem kašnih drajverjev to?

A brez ROMa pol?? >:D

Prvo hvala za tisto stran :D Zdaj me pa zanima kak zbrišeš igro? k tam ko sem dal delete mi je pol ikona ostala8-O Nikjer pa nisem našo da bi pisalo unistall al pa kaj podobnega:(

pojdi na file explorer ,windows,start menu,programs
tam označi ikono in zbriši

Tako je ;)

Omnia kot Router, ima kdo izkušnje s katerim softwareom bi bilo to najenostavneje narediti. lp

Music Man ::

Uporablja kdo mogoče programček Slide 2 Unlock, konkretno verzijo 1.17? Zanima me namreč, kako nastaviti, da bo na zaslonu sploh izpisalo kdo me kliče, ko je telefon zaklenjen s tem programom. Uspelo mi je nastaviti samo to, da izpiše telefonsko številko brez imena, to je pa nekako nesmiselno, saj ne morem poznat vseh shranjenih številk na pamet.

Omnia kot router
Velja omenit, da je to spet ena stvar ki je vsemogočni iPhone NE podpira :)

Master94 ::

Zgleda da je to IN, da presedlaš iz N70 na omnio-tudi jaz sem:)

tudi jaaz...hehe...

butkomutko ::

http://www.omniahub.com

POZOR na tej strani si okuzite racunalnik z nevarnimi trojanci
konkretno igrica SAH je virus z trojancem!!!!!!!!!!!!

http://www.omniahub.com

konkretno igrica SAH je virus z trojancem!!!!!!!!!!!!

Tega nisem vedel. :( Če to drži za več oz. večino aplikacij, potem se le izogibajmo te strani. Je pa fajn, da vidiš kaj vse obstaja in je zbrano na enem mestu.

klemen208 ::

< http://www.omniahub.com

konkretno igrica SAH je virus z trojancem!!!!!!!!!!!! >

virusi niso na tej strani ampak na strani s katere aplikacijo preneseš (http://rapidshare.com) ta stran pa slovi po najrazličnejših virusih :)

klemen208 ::

Imam pa kot vsi tudi eno vprašanje in sicer ali se da telefon prevesti v SLOVENSKI jezik ozirona bo to mogoče v bljižnji prihodnosti?

Hvala za odgovore
««
11 / 25
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Samsung Omnia 7 (strani: 1 2 3 424 25 26 27 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
1347278486 (183247) clix
»

SAMSUNG i8000 OMNIA 2 (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
6913286 (7027) Destroyers
»

Windows Mobile 6.5 na Omnia i900

Oddelek: Operacijski sistemi
51144 (1110) hojnikb
»

samsung omnia SGH-i900