» »

Nokia 5800 XpressMusic

Nokia 5800 XpressMusic

««
41 / 81
»»

martincek1 ::

Ne, samo tef. številke in smse(pozabil prej oment), ker sem itak dal SD kartico ven pa pregledal če je na C disku kakšna stvar še gor.. aplikacije pa itak še skos delujejo normalno..

Skadi ::

Pozdravljeni,
zanima me ali je že kdo poskušal menjati to stekelce preko screen-a.Fon mi je namreč padel na tla in je nastala kar poštena praska;zanima me predvsem cena ki bi jo moral zato odšteti,ker drugače nameravam kupiti folijo,dati preko in je to,to...verjetno še najcenejša izbira.
Lp

Kla_Man ::

Hej hej! Ali kdo uporablja Adobe Reader, vem da je bilo že veliko napisanega o tem, a vendar? Jaz sem imel Adobe Reader LE 2.5, vendar je licenca le za 14 dni,potem pa ne deluje več. Znova in znova na telefon to dajat se mi pa tudi ne da... Ima kdo rešitev?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kla_Man ()

hmm.. sicer ga ne uporabljam, ampak čist tista osnovna je: ko ga uporabljaš prestav datum na mobitelu nazaj ;)

amacar ::

Js uporabljam skrekanega do poteka licence mi piše še 1223494 dni, tako da s ne rabim bat. Več poišči na mobicreed.com ali na forumu ipmart

roki6262 ::

Prosim pomagajte!!!1 Naložil sem si garmina pa ko izberem funkcijo KAM-Doma-domači položaj, pa mi napiše ""Za to funkcijo potrebujete podrobne zemljevide. Za dodatne informacije obiščite www.garmin.com """"Kaj to pomeni =???*??????????

amacar ::

katere karte pa si naložil na garmina?

roki6262 ::

iz partisa Garmin EX Yu neki takega pomagajte mi

edge540 ::

Včeraj se mi je pojavil bug, katerega sicer omenja precej uporabnikov, da po menjavi neke teme zginejo bližnioce na osnovnem ekranu in spodnji dve tipki ne delujeta... zato sem naredil backup telefonskih številk, ven potegnil SD kartico in po restartu telefona(ker tista tipka za klicanje ne deluje) skupaj pritisnil tipki za konec in začetek klica ter tipko za fotoaparat(hard reset).

Ostali so mi vsi podatki(seveda ji hne smete met na pomnilniku telefona, ampak kartici), telefonske številke sem prenesel iz računalnika nazaj... telefon deluje občutno hitreje :)

torej naenkrat rešitev problema in pohitritev telefona(odziva se 1x hitreje)

če kdo naleti napak naj samo sledi mojim nasvetom... :) ker sem se jaz s tem ubadal okoli 1 uro :D

Preden se lotim reseta, me samo še nekaj zanima.. torej reset ne bo vplival na aplikacije, posnete na pomnilnik telefona (Garmin, Google maps itd.) in moram spraviti samo kontakte?

kontakte, SMSe.. skratka stvari ki jih maš na sim in pomnilniku telefona se splača shrant ;)

Morš pa vedt da pomnilnik telefona ni isto kot SD kartica - iz pomnilnika telefona se bo vse zbrisalo, na SD kartici - ki jo boš potegnil ven pa bo ostalo ;)

Bo pa vse, kar boš imel na SD kartici po resetu(ko jo boš vtaknil nazaj in počakal da se kartica pripravi) normalno delovalo.

Preverjeno, sem sam to naredil že 3x ( telefon jebe nekej.. :S )

Zgodovina sprememb…

D0M3N ::

edge. eno je pomnilnik telefona eno pa kartica kar imaš na kartici bi ti moglo ostat
Xeon E5450| 8gb ddr2|
R9 270| P5QL-PRO| WD-750gb|

Problem je ker mam cel kup aplikacij inštaliranih na pomnilnik telefona (ne me vprašat zakaj..) tak da to ne pride v poštev pri meni. Mogoče en dan ko bom mel čas pa se mi bo dalo zajebavat:))

Steinkauz ::

A se da met več kot 4 bližnjice na začetnem zaslonu?

destiny ::

A se da met več kot 4 bližnjice na začetnem zaslonu?

Baje za to obstaja neka aplikacija, ki je že bila omenjena v tej temi, ne vem pa kako dobro deluje niti kako se imenuje :)

cekr ::

Bolj bi bilo, če bi se dalo te bližnice zamenjat. Recimo prodajalna glasbe me ravno ne zanima. Se pa zgodi, da jo včasih poženem pomotoma.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

1024 ::

Sej se jih da.
Fish knows everything.

Bellzmet ::

Vse 4 bližnjice lahko poljubno menjaš, praktično s vsem.

Abi66 ::

Končno sem našel ovi maps ki dela na Nokio 5800 XM.

http://www.mobilecastle.biz/mobiles/sym...

A si najdu tut kakšen free Adobe Reader ki ni le 14-dnevna trial verzija? ;)

Abi66 ::

A si najdu tut kakšen free Adobe Reader ki ni le 14-dnevna trial verzija?

Ja Kla Man adobe in office suite 5 sam ne vem kje, kjer sem toliko že iskal.
Če lahko daj kak e-mail pa ti pošlem.
aplikacije so unsigned kar pomeni da jih moreš podpisati ali imeti shekan telefon.

obstaja aplikacija Handy Shell ki dobiš kup bljižnic za na homescreen.
Xeon E5450| 8gb ddr2|

cekr ::

Vse 4 bližnjice lahko poljubno menjaš, praktično s vsem.

Nisem se kaj dosti ubadal s telefonom.

A se da to urejat že s privzetimi programi/nastavitvami ali moram inštalirat kakšen programček?
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

Bor H ::

tm kjer si sploh določu da so bližnjice jih tudi urejaš, mislm da je settings, personal, home screen, shortcuts

WaterBoy ::

In kaj je anrobe z tisto z nokiine strani. To omogoča vodenje brezplačno?

Meni pri novi verziji dela vodenje brezplačno, pri stari mi ni...

NI tak da je brezplačno 1 mesec potem pa ne več?

Možno, čeprav nikjer ne najdem kje bi to pisalo..vem da je za prejšnjo verzijo to veljalo.

No, povem čez en mesec :)

5er--> ::

Piratske? Če je kao prvi mesec free?

5er--> ::

Me prav zanima, če se kateri od lastnikov aplikacij strinja z unsignanimi (+ še kaj drugega) verzijami objavljnimi na http://www.mobilnigrad.biz

Glede reseta telefona, če prav razumem.

Če dam spominsko kartico ven, resetiram/formatiram telefon in dam kartico nazaj notr - takoj delajo vse aplikacije (programi, igre,...), ki jih imam na kartici in ni potrebna ponovna instalacija?

lp

Da, delalo bo vse, kar si imel na kartici...

Denos ::

Na voljo je novi FW v31.0.101. Novega zaenkrat nisem opazil nič. Alarm bug ni popravljen.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Denos ()

res je, sicer je pravijo da ogromen (ena informacija 225mb, druga 140) pa nekdo trdi da je cirka 10% hitrejši, upam, bom updejtal takoj ko pridem do PCja (ali ko se pojavi Over The Air varjanta)

Jaz sem updatal preko NSU in mislim, da je bilo 128 mb (nisem siguren ampak sigurno bližje 140mb kot pa 225mb) torej tako kot vsak update preko NSU.

trenutno ga pobiram in updatam ima 133mb
Xeon E5450| 8gb ddr2|

Trenutno teče debata o piratskih stvareh (zaradi tega ima ta "nova" verzija "brezplačno" vodenje).
PS: Tole ni najbolj v skladu s pravili igre.

Če sem naložil iz nokiine strani, ne zdaj tu spamat z nekimi pravili prosim...

jnce ::

Mogoče po tem izgubiš garancijo? LINK
Ima kdo to že gor? Zakaj se to sploh uporablja.....oz. zakaj bi mi prišlo prav?

biasko ::

še vedno se sprašujem zakaj se mi po končanem klicu telefon poveže na internet prenese se do 2kB.
Se še komu to dogaja?

delfinus ::

Nekako sem mi dozdeva, da je alarm bug povezan s fizicnim ugasanjem telefona. Zadnje tri tedne je bil alarm tocen. Vceraj pa sem ugasnil telefon in ga nato cez nekaj casa spet prizgal nazaj. Danes zjutraj je alarm zvonil spet 4 minute kasneje.

biasko: meni se to ne dogaja. Svetujem backup kar mas na spominu telefona, kartica ven in nato hard reset in potem, ko imas tako telefon vidis ali se kar naprej prenasa teh 2kB.

lp, d.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: delfinus ()

biasko ::

ja ponastavil sem tovarniške nastavitve pa je še vedno isto

mitkos ::

Na voljo je novi FW v31.0.101. Novega zaenkrat nisem opazil nič. Alarm bug ni popravljen.

Kje si ti to dobil?....meni ga preko softwera ne najde, prav tako preko telefona...

delfinus ::

biasko, ugibam.... poskusi ga dat ven iz 3G omrezja in v navadno GSM omrezje. Jaz ga uporabljat tako. 3G pravzaprav sploh ne uporabljam. Mogoce je kej na tem?!

siniša ::

no po resetu, mi niso delovale zaslonske tipke za tipkovnico in imenik... dones sm dau vn sim kartico in jo povno vstavil... in mi telefon pri napisu nokia zamrzne.... tko da bo telefoncic obisku strica servisa... razn če ma kdo kako idejo kok bi rešu problem... :)

Kje si ti to dobil?....meni ga preko softwera ne najde, prav tako preko telefona...

Preko Nokia Software Updaterja.

no po resetu, mi niso delovale zaslonske tipke za tipkovnico in imenik... dones sm dau vn sim kartico in jo povno vstavil... in mi telefon pri napisu nokia zamrzne.... tko da bo telefoncic obisku strica servisa... razn če ma kdo kako idejo kok bi rešu problem... :)
hah, isti problem sem imek jaz :) sem ravno na tej strani opisal, kako se težavo reši, oziroma začasno reši, namreč ta hudoč se mi je ponovil že v 4.o po hard resetu. Nekako sem prišel do ugotovitve, da sta stalni rešitvi dve in sicer: 1. Kot bližnjice na namizju nastaviš kontakte in ne aplikacije(meni v tem primeru deluje vse) 2. telefon neseš na servis, in upaš da ga dobiš v čim krajšem času popravljega nazaj, da se a težava ne bo ponavljala in da ne bojo za razlog rekli, da garancija ne velja :) predlagam da najprej preizkusiš 1. možnost lp

edit: se opravičujem za vse slovnične napake, TOUCH+AUTOBUS :)

Zgodovina sprememb…

JA menda zelo radi to delajo, da prečejo da je vlaga prišla v telefon iin razveljavijo garancijo. Banda ena...

Pri meni je bilo tako, vendar na žalost upravičeno...

no opazil sem še en bug pri vsem tem... ne deluje mi tipka za klic-zelena(ki je pa do danes v 2 mesecih nisem pritisnil mislim da nikoli - no razen ob hard resetu :)

Žal nimam nobenih nasvetov za nesrečneže (razen hard reseta kar je meni rešil problem z bližnjicami in morda novega softwerja).

Sem imel mobitel na servisu in sem ga nesel v četrtek popoldne, v torek dopoldne sem že dobil sms da so popravili zadevo, crknu je ekranček pa še nek problem na napeljavi. Lahko bi mi verjetn za vlako tečnarl glede na to da ga dostkrat uporabljam v dežju in pade nekaj kapelj na njega ampak niso.
««
41 / 81
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nokia E52 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
37485651 (43666) mailer
»

Nokia X6 firmware update

402676 (2098) krneki0001
»

HTC Tattoo - Simobil (strani: 1 2 3 4 5 )

24236293 (17448) errhec
»

Nokia E66/E71 (strani: 1 2 )

8011300 (5483) MrAs
»

[fork] GPS v telefonu ali Garmin - kaj je bolje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7112818 (12059) bond007

Več podobnih tem