Forum » Mobilne tehnologije » Nokia 5800 XpressMusic
Nokia 5800 XpressMusic

goby ::
Invisibleshield za 5800 boš bolj težko kje dobil (še posebej ne na Mobitelu). Mogoče še kakšna Bolha pride v upoštev. Je razprodano. Naj me kdo popravi, če se motim.

Tomay ::
Jaz sem nabavil pri http://www.digital-life.si samo zgleda več nimajo
Lahko pa vprašaš Is Slovenija.
Lahko pa vprašaš Is Slovenija.
Voodoo 4Ever
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tomay ()

martincek1 ::
lep pozdrav!
Jaz imam to nokio zdaj 5 dni, včeraj sem kupil case za 6€ nekje v Kranju, in pa Slušalke Sennheiser MX360, ker so nokiine v k**** ;) , danes pa sem dobil še invisible shield(screen) za 13€ pri invisibleshield slovenia(učeraj naročil, danes dobil)
Tako da imam sedaj popolnoma zaščiten telefon, shield sem ravno namestil in izgleda kar ok.
PS: pri invisibleshield slovenia imajo pomoje na zalogi tako screen kot full body... sam pokličte pa prašte ;)
PSS: lahko mal poveste kolk vam je baterija zdržala po 5 dneh in sedaj po x dneh, mesecih,... ker jaz jo imam 5 dni pa je po enem dnevu baterija fuč.. 10 min WiFi, 5 min UMTS, muska 10 min prek zvočnikov, garmin 15 min, 5 min klici in 3 SMSi
lp
LP
Jaz imam to nokio zdaj 5 dni, včeraj sem kupil case za 6€ nekje v Kranju, in pa Slušalke Sennheiser MX360, ker so nokiine v k**** ;) , danes pa sem dobil še invisible shield(screen) za 13€ pri invisibleshield slovenia(učeraj naročil, danes dobil)
Tako da imam sedaj popolnoma zaščiten telefon, shield sem ravno namestil in izgleda kar ok.
PS: pri invisibleshield slovenia imajo pomoje na zalogi tako screen kot full body... sam pokličte pa prašte ;)
PSS: lahko mal poveste kolk vam je baterija zdržala po 5 dneh in sedaj po x dneh, mesecih,... ker jaz jo imam 5 dni pa je po enem dnevu baterija fuč.. 10 min WiFi, 5 min UMTS, muska 10 min prek zvočnikov, garmin 15 min, 5 min klici in 3 SMSi
lp
LP

Klemzz ::
Sam en dan :) svašta, men drži cca. 3-4 dni, kr neki klicou na dan, sms-sou skor preveč, pa 3G/3.5G usak dan ene 15-20min. Je pa res da mam bol k ne use na "save mode" nastaulen.

roli ::
Kot pri vsakem novem telefonu bo prvih nekaj dni telefon hitro požrl baterijo. Potem ko se bo baterija parkrat napolnila in spraznila bo pa bolje.
http://www.r00li.com

adiaa6 ::
Kje pa stane 13 EUR?
city park sicer je potrebno zadevo naročiti, na bolhi recimo digital-life podjetje iz trzina prodaja full body za smešnih 17€
vsekakor je pa original etui zakon

residual ::
martincheq, počakaj par dni da te mine... potem boš uporabljal max 5 stvari cel dan. ostalo pa je bolj za show-off. počas mi zmanjkuje aplikacij, ki jih še nisem sprobal, a obdržal le nekaj uporabnih. sedaj baterija lepo drži 3-4 dni.

martincek1 ::
@residual: no go, en dan sem delal točno to kar sem napisal tukaj.. brez igračkanja ali karkoli drugega.. tko da ni to pomoje, bolj vrjetno to da bo sčasoma malo dlje zdržala.. rad bi vsaj 2-3 dni
@ ostali : hvala ;)
PS: zanima me, če se plača, če na store.ovi.com kliknem, da mi pošlje sms na moj mobitel z DL- linkom,.. al je to zastonj? :)
lp
@ ostali : hvala ;)
PS: zanima me, če se plača, če na store.ovi.com kliknem, da mi pošlje sms na moj mobitel z DL- linkom,.. al je to zastonj? :)
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: martincek1 ()

WaterBoy ::
Vem da butasto uprašanje: je možno v galeriji kjer sem si ustvaril dodatne mapa, katero mapo zaklenit. Da bi naprimer moral za odprtje te vpisat pin-kodo alo poljubni kodo?
Hvala
Hvala

adiaa6 ::
uporabite strani kot so symbian freaks - vpiši v googla
ali pa uporabite nokia 5800 forum - vpiši v googla
ali pa uporabite nokia 5800 forum - vpiši v googla

alsl ::
Z avtomatsko rotacijo zaslona (pokončno, ležeče) nisem najbolj zadovoljen.
Kako je možno ročno obrniti zaslon npr. za Opero bi imel ležeče, ostao pa pokončno ?
Kako je možno ročno obrniti zaslon npr. za Opero bi imel ležeče, ostao pa pokončno ?

residual ::
@alsl
izklopi delovanje senzorja (ki zaznava rotacijo ekrana - gyro, v nastavitvah telefona)
Opera pa ima opcijo da je Landscape po defaultu, samo v nastavitvah opere je potrebno obkljukat.
izklopi delovanje senzorja (ki zaznava rotacijo ekrana - gyro, v nastavitvah telefona)
Opera pa ima opcijo da je Landscape po defaultu, samo v nastavitvah opere je potrebno obkljukat.

alsl ::
Nažalost v moji Operi mini ne najdem te možnosti
Nokia bi pa lahko omogočila ročno obrnit zaslon s kakšno kombinacijo tipk.

Nokia bi pa lahko omogočila ročno obrnit zaslon s kakšno kombinacijo tipk.

NoXy ::
Kako se naj povežem na zaščiteno wifi omrežje. Nikjer me ne upraša za geslo. In potem napiše neveljavno geslo.
Hočem se povezat na domač router. Če pa nastavim brez gesla, se pa gre povezat.
Hočem se povezat na domač router. Če pa nastavim brez gesla, se pa gre povezat.

Bor H ::
Izbriši access point pod connectivity, destination, internet in se probaj pol znova povezat. Predvidevam da prvič k si se povezal nisi imel zaščite vklopljene, mobitel si je to zapomnu in se o tem ne sprašuje več.

amacar ::
men čist super dela rotacija, ko imaš telefon navpičn je portrait, ko ga ležeče obrnem se takoj obrne v landscape tak da prva klasa za to ceno

krentam ::
Mam tale telefončič ze 2 mesca pa me zanima kje bi dobu več iger za njega...poznam velik strani (kot so mobile 9 pa razni mobilegames itd) je kaka stran kjer so igre za mobilnike s touch zaslonom??Ostale igre ki nimajo možnosti igranja z palčko (torej moraš pritiskat tiste pomožne tipke so mi kar malo bedne)
Pa LP
Pa LP

poglej na: (v google vpiši da dobiš stran, potem glej s60 v5 ali nokia 5800) mobicreed, ipmart, dailymobile, gizmogates

aha hvala....lejte mam problem..ko hočem da mi updejta različico firmwara (torej symbiana) dam v mobiju ukaz *#0000# in hočem updejtat telefon nemorem updejtat ker mam na kartico ter žre ko newem kaj...telefon bi rad posodobil (sem probo z PC Suite pa mi napiše da je updejt tazadn (21.0.025.C02.01) kar pa seveda ni...ko probam v nokijino stran pod iskanje posodobitev upisat številko na moji bateriji mi napiše da ni posodobitev...vem da so in vas prašam kako telefon posodobit (ali obstaja možnost da se iz kake strani zlovda updejt ter da se ga prek kabla skopira na phone ter potem inštala na telefonu (seveda brezplačno zame ki imam še na kartico--ker se mi zdi škoda dat 5 evrov za en 5-10 mega velik updejt za mojo nokijo (ker se mnde šteje upload v kb/s ter je cena prenosa tako še večja)
Lepo bi prosil za kak odgovor!!
Pa Lp
Če je kdo kak profi nej mi pošle ZS ali pa lahko tudi kontaktira tukaj na forumu
LP
Lepo bi prosil za kak odgovor!!
Pa Lp
Če je kdo kak profi nej mi pošle ZS ali pa lahko tudi kontaktira tukaj na forumu
LP

Naj ugibam, si pr simobilu? Če je to res pol morš najprej sprement svoj product code, tole ne vem kako nardiš...
Če boš preko nokia pc suita updejtal ti ne bo praviloma nč po netu praskal.
Če boš preko nokia pc suita updejtal ti ne bo praviloma nč po netu praskal.

http://europe.nokia.com/get-support-and... kle je nek updejt a ni 3.0 ??? ??? ...newem kje dobit tazadn updejt...Bor H nesm pr simobilu zakaj? sm pr mobitelu
prek PC Suite mi ne najde updejtov!
prek PC Suite mi ne najde updejtov!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: krentam ()

Zanimivo, ja tazadn updejt je .30. Si kupu mobitel pri mobitelu tut al si glede na to da je na kartice vzel rabljenega odklenjenega? V najslabšem primeru greš na servis in jim zatežiš naj zamenjajo, kot mi je znano je to brezplačno.

lej je biu na servisu ko sm zajebo pr updejtanju (vbistvu jst bedak ko je blo updejtano je pisal da morm izklopt telefon šele pol izštekat usb razdeliuc iz kompa) vglavnem je zmrznu ko sm ga vžgau in nonstop vibriru...pol nesem pa pravjo da sm zajebo z updejtanjem..in ko mi je phone dau je najbrž naštimu na verzijo 2.0 *** ***..sam nimam pojma kok to popravt...res upam da se kaka duša najde ki to ve povedat...vglavnem bi prek ukaza na mobiju sam mi je škoda dat 5 evrov za 5 mega updejt
Pa Lp
ps: odpišem čez kakih 40 minutk če bote kaj pogruntal
lp
Pa Lp
ps: odpišem čez kakih 40 minutk če bote kaj pogruntal
lp

js sm pa pr simobilu kupo, pa je verzija v21 pa mi tud laže da je to tazadnja verzija in me to ful jezi, drgač krentam pa probaj updatat preko wlana
Zgodovina sprememb…
- spremenil: amacar ()

lej pr men jst sm doma v eni vasici bogu za ledinama in mamo še adsl torej največja povezava 1Mb...nimam WLANA

nemam..lej tako je blo...jst sm kupo mobitel in sem koj ko sm ga kupu od frenda zvedu da je možnost posodobitve...imeu 3.0 verzijo potem sm še enkat čekov za kako posodobitev a je ni bilo zato sm jst bedak ne de bi gledo navodila na kopmu najprej izšteko usb razdeliuc iz kompa in sem hoto užgat pa je sam vibriral in se ekran ni odzivo..pol nesem na teleray in mi tam spacajo da popravjo da stvar deluje..a ko pred ene 3mi dnevi probam pogledat kjer update je in probam updejtat prek pc suite enostavno vedno napiše da je posodobitev tazadna torej da ni nove (sam ne verjamem ker sem meu tanovo že na mobiju (VELKA JE MENSEZDI PREK PC SUITE KAR 180 MB...da sm zlovdo pol pa inštalo prek pc suita..sam zdej mi neče poslat recmo opozorila da je nova posodobitev ker pri nazadnem updatu mi je pc suite povedo da je nova posodobitev na voljo tak da sm samo kliknu na link in je avtomatsko vprašal al nej zlovdam dol in shranim...bom zdele probu še un cd not pa kak updejt za pc suite inštalat pa pol sporočim
Pa LP
Pa LP

js sm pa pr simobilu kupo, pa je verzija v21 pa mi tud laže da je to tazadnja verzija in me to ful jezi, drgač krentam pa probaj updatat preko wlana
brandan mobitel maš, torej čakaš da se simobil(vodafon) spomne da vtakne v v30 svoje slikce in pol boš dobil, razn če spremeniš product code, tole naj ti pa kdo pomaga ki ma simobil, al pa googlej nekej v smislu unbrandig 5800. Lahk pa na telerey neseš, načeloma ti posodobijo.
krentam: kje si kupu mobitel, tega še nisi povedal

MOBITEL company
nekje ena podružna trgovina ko ma mobitelove telefone v grosuplem..vglavnem kupu tam že velik mobijev vsi so se updejtal ..firma MOBITEL D.D

mah bom vidu, ker sam zarad posodobitve v ljubljano pošiljat pa e brez telefona bit. Mogoče, če bi se kdaj ustavo tam in bi mi zrihtali. Pa je to zastonj, ali bi mi zaračunali?

jst se bom pomoje mogu tut..upam da je vseen kak mojster ko je prebrau moje poste pa se mu sanja kaj narest..upam

Hard reset je še ena šansa sam dvomim da pomaga, tole pa mal googlej, koda ki jo bo hotu je pa 12345. S tem zgubiš vse, vse in še enkrat vse ampak je mobitel k nov :)

ej nowm se igrov z tem k bom zjebo kej...veš nism tak talent da bi se spravlo v kak hard reset

ivanuscha ::
Mene pa zanima kako dostopate do gmaila? Imam gmail app, ki je nekaj casa deloval vredu, zdej pa mi je zacelo za vsak drek diskonektat in ponovno sprasevat za geslo. Sem prebral, da je to neka tezava z javo... Ampak sem pa danes probal kar prek browserja in vtipkal gmail.com kot na rac. in zadeva deluje prek wifi perfektno kot na racunalniku, prek edga/gprs pa ne. In to sem sele dans ugotovil, da deluje samo prek wifi. Kaksne ideje mogoce?

lej nared si un mail for exchange (no se mi vsaj zdi jst sm si ga naredu pa je lepo delovalo) drugače pa če kdo nuca delujoči Msn Live 09 za 5800 mu ga lahko pošlem prek mejla...če kdo kako aplikacijo nej mi piše na ZS
LP
LP

@Live js uporabljam gmail kr prek wifija, seveda pa gre tudi z edge-om(pr nas še itak ni umtsa-a) ampak mal počasneje, a če daš, da si zapomni geslo ostaneš vedno vpisan
Zgodovina sprememb…
- spremenil: amacar ()

Sem na Simobilu in prek gprs gmail.com enostavno ne dela. Očitno ima Simobil neki zablokiran. Me pa še neki zanima, ali kdo ve kako v browserju odpret link v novem tabu in kako it na nazaj na prejšnjo, brez da se bi se vse še enkrat loadal? Očitno tud to ni mogoče.

evo sam sm zrihtov posodobitev...amacar kr prek unga ukaza (semizdi da *#0000#) pa ti pomojem lepo dela...vglavnem v tem upgrejdu ni nobenih newem kakih novosti...se priporočam da bi mi javili kak antivirusni program...če kdo pozna kakega naj mi lepo prosim da link (vem da obstaja Kaspersky a newem kje ga dobiti) če ga gdo ime (ali kak drug antivirus like a AVG Mobile ali Nod32, BitDefender, McAfee)
Lepo bi prosil!!
LP
Lepo bi prosil!!
LP

Antivirusa res ne rabš no, sam upočasni mobilnik, ki se že tko veseli vsakega prostega procesorskega cikla :)
Je pa v v30 updateu novost emai notification sam zahteva reset telefona. Čudn je nokia to zrihtala...
Je pa v v30 updateu novost emai notification sam zahteva reset telefona. Čudn je nokia to zrihtala...

v ozadju mam delujočega task manager (nova različica da samo tiščim sredinsko tipko in se mi pokaže kok rama se rabi pa kok placa je še na mobitelu ter kok na kartici in prek tega programa ugasnem določene stvari ki jih ne rabm pa se vrtijo v ozadju)..mam na voljo še 60 rama tak da mi pomoje antivirus nebi newem kok upočasniu mobilnik (ene 10 rama-15 porabi antivirus).....glede mejla pa newem k nism nč gor ter nč ne gledam mejla..a se da đžabest že kej prej usposobit al samo ko si star 15 let?
Lp
Lp

Lol antivirus na mobilniku, a si že uspel dobit kakšen virus? Drugače pa gmail deluje perfektno preko Opere in gprs.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia E52 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 86771 (44786) | mailer |
» | Nokia X6 firmware updateOddelek: Mobilne tehnologije | 2705 (2127) | krneki0001 |
» | HTC Tattoo - Simobil (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 36760 (17915) | errhec |
» | Nokia E66/E71 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11451 (5634) | MrAs |
» | [fork] GPS v telefonu ali Garmin - kaj je bolje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13135 (12376) | bond007 |