Forum » Pomoč in nasveti » Pinnacle 11
Pinnacle 11
dire ::
Lep dan.Imam težave s grafično kartico.Na pc imam ugrajeno ATI Radeon 2600hd 256 spomina.Filme obdelujem s Pinnacle 11 in sem z njim zelo "kontent" a imam en problem, ki se mi zdi zelo čuden...namreč- ne delajo mi alpha magic prehodi, ki so v osnovni verziji Pinnacla in delajo na karticah,ki so dosti slabše od te.....Na drugem pc-ju sem imel tudi podobne težave, ko sem delal menuje na dveh ali treh straneh, mi je v make movie naredilo samo prvo stran, potem ko je začelo renderirat drugo,se je pokazal zelen ekran,Ko se zamenjal kartico sem delno popravil....saj mi zdaj dela pa zrnato sliko , ko pričnem določati poglavja.
Lep dan vsem še naprej....Dire
Lep dan vsem še naprej....Dire
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera programska oprema za DVB-T mpeg4 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 66028 (23736) | k4vz0024 |
» | Nezadovoljen s kvaliteto slike, zajete z VHSOddelek: Zvok in slika | 2057 (1727) | NazgulRR |
» | [uradna tema] Pinnacle (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 20237 (7783) | dire |
» | TV tunerji (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7484 (5551) | Tiash |
» | Pinnacle PCTV revealed (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7221 (5157) | maxy |