Forum » Pomoč in nasveti » Dell Studio 1535 in mikrofon
Dell Studio 1535 in mikrofon
SkyX ::
Toraj pred kratkim sem kupil Dell Studio 1535 prenosnika gor je bila že prednaložena Vista ki sem jo nato kasneje zbrisal in naložil XP Professional ter namestil vse Update za XP ter SP3.
Sedaj pa me zanima če ima kdo isti prenosnik in gor naloženo visto ter če mu mikrofon dela ? Meni osebno sicer ne dela drugače pa sploh ne vem če ima ta prenosnik mikrofon nek piše da ga ima nekje pa da ne.
Povezava-Bigbang
Če na hitro spregovorim še nekaj besed o samem prenosniku nimam nobenih pripomb za enkrat še.(čas uporabe 1 teden)
Sedaj pa me zanima če ima kdo isti prenosnik in gor naloženo visto ter če mu mikrofon dela ? Meni osebno sicer ne dela drugače pa sploh ne vem če ima ta prenosnik mikrofon nek piše da ga ima nekje pa da ne.
Povezava-Bigbang
Če na hitro spregovorim še nekaj besed o samem prenosniku nimam nobenih pripomb za enkrat še.(čas uporabe 1 teden)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Snemanje ambientnih zvokov v HQOddelek: Zvok in slika | 802 (692) | Superboyy |
» | Nakup prenosnika do 800€Oddelek: Kaj kupiti | 3470 (2982) | miller31 |
» | Visoka temperatura prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 7250 (6526) | Stupo |
» | Prosim za hitro pomoč pri prenosniku in mikrofonu !!!Oddelek: Zvok in slika | 3486 (2769) | soklic |
» | Prenosnik Toshiba Satellite M30X-165Oddelek: Kaj kupiti | 2219 (2052) | OwcA |