» »

Težava z u torrentom

Težava z u torrentom

Rocky23 ::

Ko začnem dol vlečt stvari z utorentom, mi noben internetni iskalnik več noče odprti strani. Zanima me zakaj se mi to dogaja, ter ali ve kdo za kakšno rešitev.

Lp

Rok

amigo_no1 ::

M-XXXX ::

Sam imam isti problem- vendar samo na Visti...

EvilDare ::

Za visto imaš pa tole: Vista TCP limit, samo bodi pozoren na verzijo tcpip.sys. Polega pacth-ane datoteke ti zraven naloži še programček "ReadyDriverPlus", ki ti avtomatsko izbere možnost "Disable Driver Signature Enforcement" ob boot-anju, zato ne nalagaj tega programčka, če imaš kakšen dual boot in raje samo patch-aj in ročno onemogoči.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: EvilDare ()

Bakunin ::

Visok ping

pusti si malo "rezerve" na liniji (gor IN dol)

dr-niko ::

Ma ne razumem enostavno... Imam optiko na siolu 20/20 in takoj0 ko zaženem utorrent sploh še ne začne d/u-at že mi počasi (beri zelo počasi) odpira strani. WTF?

Bakunin ::

http://half-open.com/

Program Half-open limit fix intend for changing maximum number of concurrent half-open outbound TCP connections (connection attempts) in system file tcpip.sys.

This limit is entered by company Microsoft trying to make slower virus spreading from infect computer and cut down opportunities of participation of a computer in DoS attacks.

First this limit was entered in SP2 for Windows XP and present at all new versions of Windows. Limit consists that the computer is not authorized to have more than 10 concurrent half-open outbound connections. At achievement of a limit new attempts of connections are put in turn.

Thus, speed of connection to other computers is actually limited.

This limit is especially critical for P2P programs (µTorrent, BitComet, eMule, P2P TV etc.) users. When the P2P program works, pages in a browser can be loaded extremely slowly. The delay before the beginning of opening can make some tens seconds irrespective of speed of your connection.

Half-open limit fix cleans this limit, that is increases the maximal limit of half-open connections. For the overwhelming majority of users there will be sufficient the limit equal 100.

Likalnik ::

Imam vprašanje. Na utorentu imam vse torente rdeče obarvane, se pravi rdeče puščice. Do sedaj je delalo vse normalno, imam čez 100 torentov gor, tudi spodaj imam zeleno klukico, da je omrežje OK. V čem je torej problem, da je kar naenkrat, praktično čez noč postalo vse rdeče, pozna kdo rešitev ali moram utorent ponovno naložiti?

bluefish ::

Kaj ti javi za posamezni torrent pod Trackers (Status)?

Likalnik ::

Dokončano oziroma oddajanje, pri vseh torrentih enako. Vendar če piše oddajanje praktično nič ne oddaja, prav tako, če dol vlečem torent, mi ga ne vleče.

bluefish ::

V spodnjem panelu, ne na vrhu.

Likalnik ::

aha, piše mi da ni dovoljen, povsod, se pravi DHT, odkrivanje lokalnih soležnikov, zamenjava soležnikov. Upam da si to mislil.

bluefish ::

...

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: bluefish ()

Likalnik ::

Prve tri so iste, zadnja pa meni piše HTTP napaka 404, šeena vrstica nižje pa neuspeh:access denied

schtr4jh ::

Pa tracker, s katerega vlečeš, sploh deluje?

Likalnik ::

Seveda deluje, vse je delalo, čez noč je vse odpovedalo in pojma nimam zakaj, saj bi šeenkrat naložil utorrent, vendar zgubim vse torente in posledično tudi upload

schtr4jh ::

HTTP napaka 404 pomeni, da na strežniku ni zahtevane datoteke (v večini primerov je to announce.php), kar pomeni, da napaka ni na tvoji strani. Nam zaupaš s katerega trackerja prenašaš vse torrente?

Likalnik ::

Uporabljam partis.si. Mi lahko poveš, kaj naj bi vse to pomenilo in kako se da napako odpraviti, naj se obrnem na pristojne pri partisu?

lhribljan ::

Zdravo!
moja težava se nanaša na to, da mi uTorrent pokaze tole
, vendar še zmeraj ne oddaja. preveril sem tudi nastavitve v požarnem zidu in vse deluje...

Lep pozdrav, luka

DeanBK ::

Zdravo
namestil sem uTorrent in sem hotel naložiti en strip (the walking dead comics) iz torrentz.eu vendar, ko klient (uTorrent) naloži strip mi izpiše "oddajanje", ko ga skušam zagnati mi napiše "ne morem naložiti! za izvedbo tega ukaza ni dovolj shrambe!"

Mi lahko kdo prosim pomaga? Kaj je težava in kako se jo da odpraviti.

Hvala!

naajcika ::

Js mam pa tezavico da mi torrent sploh filma noce potegnt dol.. je pa res da sm bl smotana s takimi recmi :/ zamenjala sm ze tri verzije torrenta pa mi se vedno stoji na miru.. rekl so mi nej 'vsilim zacetk' in podobno pa ne pomaga.. na tiste stevilke se pa res ne spoznam.. bi mi lahko kdo pomagal? :)
Hvala :)

bluefish ::

Torej, preneseš datoteko s končnico .torrent, dvoklikneš in sprožiš prenos. Kaj se zgodi ali ne zgodi potem?

naajcika ::

Kaj? hah oprosti, nism razumela :/ am, prenesm s partisa film, in potem tisti odtotki na torrentu, ki naj bi se vecali, stojijo pri miru na nuli.. oz. ne vlece mi filma dol :/ sepravi, se ne zgodi nic

bluefish ::

Poglej Status pod jezičkom Trackers. Kaj piše (lahko narediš tudi screenshot, le pred objavo zakrij tisti dolg niz črk in številk)?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bluefish ()

BorutK-73 ::

Lahko uporabiš tale vodič
http://wiki.partis.si/index.php/Nastavi...

naajcika ::

Hm.. Vodič sm predelala. Hvala! :) nekaj stvari obkljukala in odkljukala, vendar je vse enako :/ pise finding peers, kaj je to? hah trackers so predvidevam sledilniki? DHT, odkrivanje lokalnih soležnikov in zamenjava soležnikov ni dovoljeno.. ker sem tako 'odkljukala' na nastavitvah.. semena, solezniki in prejeto je vse 0. Na 4, vrstici pise da ime gostitelja ni najdeno? V 5. pa da je prislo do poskusa dostopa do vticnice ki ni dovoljeno.. Pri teh dveh se odvijajo neke posodobitve, in prav tako je povsod 0. Res nimam mozganov za racunalnike :( haha Hvala obema!

Hayabusa ::

Lahko da ni dovoljen freelech.

Kako ti delajo linux torrenti z veliko seedov ?
http://linuxtracker.org/index.php?page=...

Imaš vmes kakšen router ?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Hayabusa ()

naajcika ::

Nevem kako delajo haha res se ne spoznam na to.. poves kako najdm to pa ti povem? :) Ce imamo vmes router? hah mislm, mamo enga doma.. ce na isto mislmo :)

MrStein ::

Si pa res dal pisano stran :p

Probaj tole: http://releases.ubuntu.com/raring/ubunt...

Če to tudi ne dela, potem je kaj v uTorrent narobe.
Če pa to dela, pa je verjetno tracker (strežnik) za tisti film nedostopen (je crknil, so ga izkliopili, bog ve...).
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

[P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P (strani: 1 2 3 435 36 37 38 )

Oddelek: Omrežja in internet
1896470338 (20474) Rias Gremory
»

Utorrent (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
7413691 (9246) Brainstorm
»

torrent - počasen internet

Oddelek: Pomoč in nasveti
7804 (678) Tine:)
»

uTorrent in Telemach

Oddelek: Programska oprema
295418 (4525) poweroff
»

pocasnost brskanja pri uporabi utorrent

Oddelek: Pomoč in nasveti
142331 (2102) mmaestro

Več podobnih tem