Forum » Operacijski sistemi » Vista Firewall ne dela
Vista Firewall ne dela
AjojTaVista ::
Lep pozdrav
Imam problem in sicer ne morem vklopiti Windows firewalla.
Napiše mi:"Windows cannot start the Windows Firewall service."
Saj ne da bi rabil ta firewall, ampak mislim da mi povzroča težave.
Imam namreč NAT problem pri Azureusu (izbral sem si port, naredil static IP, port forwarding, skeniral za spyware in viruse, nimam double nat problema, ker moj brat, ki je prav tako na brezžičnem omrežju (router Linksys WRT54GL1.1) nima NAT problema).
Ker sem probal že vse ostalo mislim da mi ta problem povzroča Windows firewall, ki pa mi ne dela.
Zato vas prosim, če ima kdo kakšno idejo kako lahko spet usposobim firewall, da mi pomagate
hvala
Imam problem in sicer ne morem vklopiti Windows firewalla.
Napiše mi:"Windows cannot start the Windows Firewall service."
Saj ne da bi rabil ta firewall, ampak mislim da mi povzroča težave.
Imam namreč NAT problem pri Azureusu (izbral sem si port, naredil static IP, port forwarding, skeniral za spyware in viruse, nimam double nat problema, ker moj brat, ki je prav tako na brezžičnem omrežju (router Linksys WRT54GL1.1) nima NAT problema).
Ker sem probal že vse ostalo mislim da mi ta problem povzroča Windows firewall, ki pa mi ne dela.
Zato vas prosim, če ima kdo kakšno idejo kako lahko spet usposobim firewall, da mi pomagate
hvala
blackbfm ::
Verjetno ti ga je kakšen virus onesposobu. Tele znajo bit dost zajebane. Jz bi sigurno formatiru.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CanYouSeeMe.org (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7622 (6086) | Konlov |
» | Windows Server 2008 NAT DNS forwardingOddelek: Operacijski sistemi | 1883 (1708) | Swiwer |
» | Microsoft z brezplačnim protivirusnikom (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 8790 (5968) | tomaz- |
» | Router se ne poveže!! Mogoče kdo ve zakaj?Oddelek: Omrežja in internet | 2516 (2358) | BlueRunner |
» | Težave z routerjem LevelOne FBR-1405TXOddelek: Pomoč in nasveti | 2380 (2050) | boom-bar |