Forum » Operacijski sistemi » Vista in Lock
Vista in Lock
daks ::
Ciao
Imam problem v Visti. Lock mi ne deluje. Niti kombinacija tipk "Windows" + "L" niti, ce izberem to opcijo na start meniju.
Sumim pa, da se je problem pojavil ko sem instaliral DTM Client(orodje za certificiranje). Zato sem tudi odstranil ta program, vendar stvar se vedno ne deluje.
Se komu kaj sanja, kje je problem?
Imam problem v Visti. Lock mi ne deluje. Niti kombinacija tipk "Windows" + "L" niti, ce izberem to opcijo na start meniju.
Sumim pa, da se je problem pojavil ko sem instaliral DTM Client(orodje za certificiranje). Zato sem tudi odstranil ta program, vendar stvar se vedno ne deluje.
Se komu kaj sanja, kje je problem?
buneech ::
Pred inštalacijo DTM je pa deloval? Poglej v User accounts če je fast user switching on. Drugače pa tako kakor je imagodei rekel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TOPO SLO za ORUXMAPS (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 13365 (2658) | Matko |
» | RaceRoom Racing Experience (RRRE) Free2PlayOddelek: Igre | 3574 (1324) | Jst |
» | VB.streamwriterOddelek: Programiranje | 1000 (833) | P=LN |
» | Simobil Vodafone- modem Huawei E220 from 3.6Mbps to 7.2Mbps firmware update (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 16755 (9220) | alespot |
» | Windows 7 In Nvidiini Gonilniki - problemOddelek: Operacijski sistemi | 1075 (884) | mitkos |