Forum » Pomoč in nasveti » Grafična/monitor
Grafična/monitor
iolaus ::
Lep pozdrav
Imam eno težavo z računalnikom, ki je nikakor ne znam rešiti..
Pred nekaj dnevi sem prižgal računalnik in na monitorju se mi je izpisalo "no video input".
Pregledal sem kable, poskusil tudi drugi monitor.. pa nič.. Potem sem priklopil monitor na integrirano grafično kartico (intel) ki pa je normalno delovala. Menil sem da je torej crknila grafična (geforce 8600) ter jo zamenjal z novo (geforce 8500). 5 minut je delovala potem pa se je monitor ugasnil "entering sleep mode". Priključil sem ga nazaj v režo za intgrirano grafično pa je ostalo isto.
Če imam priklopljeni stari geforce 8600 mi intgrirana deluje normalno, če pa novi 8500 pa mi niti integrirana ne deluje ..
Gonilnike za geforce 8600 pa mi niti ne gre za inštalirat, ker ne najde grafične.. Preiskusil sem tudi drugi napajalnik pa ne deluje
Torej če kdo ve kaj bi lahko blo narobe naj mi prosim pomaga
Imam eno težavo z računalnikom, ki je nikakor ne znam rešiti..
Pred nekaj dnevi sem prižgal računalnik in na monitorju se mi je izpisalo "no video input".
Pregledal sem kable, poskusil tudi drugi monitor.. pa nič.. Potem sem priklopil monitor na integrirano grafično kartico (intel) ki pa je normalno delovala. Menil sem da je torej crknila grafična (geforce 8600) ter jo zamenjal z novo (geforce 8500). 5 minut je delovala potem pa se je monitor ugasnil "entering sleep mode". Priključil sem ga nazaj v režo za intgrirano grafično pa je ostalo isto.
Če imam priklopljeni stari geforce 8600 mi intgrirana deluje normalno, če pa novi 8500 pa mi niti integrirana ne deluje ..
Gonilnike za geforce 8600 pa mi niti ne gre za inštalirat, ker ne najde grafične.. Preiskusil sem tudi drugi napajalnik pa ne deluje
Torej če kdo ve kaj bi lahko blo narobe naj mi prosim pomaga
blackbfm ::
Mogoče maš fuč matično. Jah težko je rečt. Probi dobit še kakšno ATI kartico in jo probaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Koliko bi dali za sledeči PC??? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 24739 (18930) | Sergio4 |
» | DVI(PC)--->HDMI(TV) ni zvoka (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 21725 (10837) | BorutK-73 |
» | Plata+procesor+ram za okoli 340€ (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4027 (2909) | x45 |
» | GF 7900gs VS GF 8600GT (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 9640 (7803) | macgajver |
» | Mlacom že ima 8600GTS? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 9574 (6025) | plavi85 |