Forum » Zvok in slika » HD sat sprejemniki
HD sat sprejemniki

coffeetime12 ::
Pozdravljeni!
Zanima me, če kdo uporablja satelitski sprejemnik Clark-tech 5000 HD Combo in če da, kako je z njim zadovoljen? Še bolj bi mi pa prišla informacija glede sprejemnika AB Ipbox 9000, ki temelji na Linuxu (sam se osebno bolj nagibam k temu modelu). Vsaka informacija bi bila več kot dobrodošla.
Za cene posameznega sprejemnika bom izvedel jutri in na podlagi tega se bom tudi določil. Vesel bom vsakega odgovora.
Lp
Zanima me, če kdo uporablja satelitski sprejemnik Clark-tech 5000 HD Combo in če da, kako je z njim zadovoljen? Še bolj bi mi pa prišla informacija glede sprejemnika AB Ipbox 9000, ki temelji na Linuxu (sam se osebno bolj nagibam k temu modelu). Vsaka informacija bi bila več kot dobrodošla.
Za cene posameznega sprejemnika bom izvedel jutri in na podlagi tega se bom tudi določil. Vesel bom vsakega odgovora.
Lp

misek ::
Clark-tech 5000 HD Combo ima kolega in je z njim zadovoljen. Je pa iskal eno škatlo, ki zna sprejemati "naš" DVB-T. Ni pa najbolj zadovoljen z urejanjem programske liste (na satelitskem sprejemu).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kupil bi Satelitsko. (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 16398 (14858) | mumbo |
» | Družinski server / HTPC za v dnevno (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 13453 (10161) | CoreySteel |
» | TV z vgrajenim DVB-S tunerjemOddelek: Zvok in slika | 1351 (1243) | BlaiseM |
» | DVB-T (mpeg4) pri nas (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 59327 (36039) | Alexius Heristalski |
» | satelitski programi in sprejemniki (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 16166 (14498) | BlackHole |