Forum » Izdelava spletišč » Prosim za pomoč pri CSS
Prosim za pomoč pri CSS
bitlab ::
Delam na eni web strani (elmark - trenutna delovna verzija) in imam nekaj problemov.
CSS file
Prvi problem je prikaz v IE6 (screenshot). Težava je pri prikazovanju H1 tagov (ne upošteva negativni margin). V Firefoxu, Operi in Safariju prikazuje OK, še bolj čudno pa je v IE7, kjer prvi H1 tag prikaže pravilno, vse ostale pa enako kot v IE6.
Drugi problem pa se pojavi v Operi na začetni (index.php) strani (screenshot). Sliko roke nikakor ne morem postaviti čisto do levega roba. V vseh ostalih browserjih belega roba ni.
Hvala za pomoč
CSS file
Prvi problem je prikaz v IE6 (screenshot). Težava je pri prikazovanju H1 tagov (ne upošteva negativni margin). V Firefoxu, Operi in Safariju prikazuje OK, še bolj čudno pa je v IE7, kjer prvi H1 tag prikaže pravilno, vse ostale pa enako kot v IE6.
Drugi problem pa se pojavi v Operi na začetni (index.php) strani (screenshot). Sliko roke nikakor ne morem postaviti čisto do levega roba. V vseh ostalih browserjih belega roba ni.
Hvala za pomoč
BiTLAB, informacijska tehnologija, d.o.o.
hamax ::
Zakaj pa bi dal negativni margin na h1? enostavno ga postavi izven polja z besedilom, ki mu drzi odmik.
Namesto, da bi dal odmik od roba na div, ga daj na p in vse besedilo postavi not.
Pri ostalem ti pa ne znam pomagati :D
Oziroma se mi trenutno ne ljubi raziskovat.
Namesto, da bi dal odmik od roba na div, ga daj na p in vse besedilo postavi not.
Pri ostalem ti pa ne znam pomagati :D
Oziroma se mi trenutno ne ljubi raziskovat.
bitlab ::
10^6x hvala za pomoč! Res ne vem zakaj sem kompliciral...
Torej 1. problem je rešen, še vedno pa ne najdem rešitve (niti vzroka) za drugi problem.
Torej 1. problem je rešen, še vedno pa ne najdem rešitve (niti vzroka) za drugi problem.
BiTLAB, informacijska tehnologija, d.o.o.
urban99 ::
Mislim, da bo tole pomagalo (sem na hitro testiral):
#reklama img {
margin: 0;
padding: 0;
}
sam pa boš moral raziskati, kaj vpliva na tale img, da se tako obnaša. Če je to sploh to, no.
#reklama img {
margin: 0;
padding: 0;
}
sam pa boš moral raziskati, kaj vpliva na tale img, da se tako obnaša. Če je to sploh to, no.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Izdelava spletišč | 345154 (4291) | sunniegoldie |
» | Neznana napaka pri izdelavi spletneOddelek: Izdelava spletišč | 3706 (2779) | MisterR |
» | CSS problemi (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 9785 (7584) | nuuush |
» | css menu v IEOddelek: Izdelava spletišč | 1215 (993) | pitagora |
» | Pomoč pri spletni strani (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 8109 (5570) | gepard69 |