Forum » Zvok in slika » LCD Monitor Dell - tisoče barvnih črt - namizje totalno ne-vidno
LCD Monitor Dell - tisoče barvnih črt - namizje totalno ne-vidno
t0mekk ::
Lp
Mam sledeč problem. Po dveh letih brezhibnega delovanja se mi je danes na lcd-ju kar naenkrat prikazalo na tisoče x 2 raznih barv, kar pomeni da je lcd postal praktično neuporaben..kaj mi svetujete? Garancija mozno da je še..samo računa ni že zdavnaj nikjer več..
Mam sledeč problem. Po dveh letih brezhibnega delovanja se mi je danes na lcd-ju kar naenkrat prikazalo na tisoče x 2 raznih barv, kar pomeni da je lcd postal praktično neuporaben..kaj mi svetujete? Garancija mozno da je še..samo računa ni že zdavnaj nikjer več..
<b>klima</b> ::
Pri nas je bil isti problem in smo se že ustrašili da je šel LCD po gobe. Problem pa je na srečo bil le v kontaktu, tako da preveri kontakte (računalnik, lcd), ker če ima slab kontakt potem se LCD-ju zblede...
t0mekk ::
Sem probaval neki že danes pa isti k...pa še to..če pritisnem na monitorju gumb za meni pride v meni normalno in popolnoma ok je vse. Tako da bom še poizkusil.
bluefish ::
potem morda poskusi monitor priklopiti na drug računalnik, če je krivec slučajno grafična. Če pa ima grafična dva izhoda, potem poskusi še drugega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Razstavljeno: Nadomestne tipke za LCD monitorOddelek: Pomoč in nasveti | 3761 (3348) | SkyEye90 |
» | nastavitve monitorja za manj boleče oči (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 11529 (9494) | če hočem |
» | Težave z LCD zaslonom prenosnika (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 8593 (5978) | denci |
» | lcd zaslonček (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 24462 (14722) | Mazo |
» | lcd ekranček in softwareOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2508 (1865) | StricGeza |