Forum » Loža » popstars...kaj mislite....
popstars...kaj mislite....
MadMax ::
In ni dobro, da ne locis med Nadko in Natko
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
DJroky ::
Ne gledam kj preveč tako da niti ne ločim kj preveč. Drgač mi pa že od nekdaj ta babura ni všeč!
Klemenn ::
heh...men je neka katarina kr všeč...k sem jo enkrat tut v živo vidu...je bla na tekmi med krko in olimpijo tle v novem mestu...
atamama ::
vsi voditelji tega popst. mi sploh niso všeč,najbolj pa zato ker se sploh ne vejo obnašat ,za na tv pa sploh ne.
nisem pa še na svetu videl večjega pedera od ZORANA in me zanima kaj je s tem človekom.bolan je na možganih zelo močno, če jih sploh kaj ima.
nisem pa še na svetu videl večjega pedera od ZORANA in me zanima kaj je s tem človekom.bolan je na možganih zelo močno, če jih sploh kaj ima.
JanezH ::
MasTTer:
agree
atamama:
Ne vem kdo je Zoran, ker sam Natko poznam, sam pomojem, da misliš na unga pleškota, ki misli da je ful car, ko odpikava une objokane reveže in revice in je pri tem čist hladnokrven in brez dlake na jeziku - kao frajer
agree
atamama:
Ne vem kdo je Zoran, ker sam Natko poznam, sam pomojem, da misliš na unga pleškota, ki misli da je ful car, ko odpikava une objokane reveže in revice in je pri tem čist hladnokrven in brez dlake na jeziku - kao frajer
Dami ::
Oni bojo tak največ od tega dobil s temi oddajami v katerih kaže priprave in izpade kakih bedakov. Pol k bo enkrat 'band' ratal jih itak ne bo nben poslušal. To je vse čist umetno. Sux. Itak sovražim tako muzko. Boybandi pa girlbendi pa itd. Fuj in fej. Itak mi gre najbolj na jetre to da jim pol muzko napišejo in oni lepo to zjodlajo. Tega je na žalost vse več, zato bom kr pr starih komadih ostal (tam +10let več).
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Area_51 ::
Sej boste bvidli, da bojo propadli čez kako leto dni, kot vsaka slovenska skupina. Pa še ne znajo peti.
Area 51
Monster ::
tole je samo izkorisanje GLUPEGA naroda za interese televizije... Oni pa kao neki vlki profiji neki jebejo folk v glavo :()... skupina pa itak ne bo nikam prisla... še tisti ko ponavad poslusajo tako muzko(no nevem keri :)... verjteno majo mal več ko abrahama pa pitaj boga od kod :/), ker bojo takoj vedli zaka se gre... PIzDAriJO
Ka zaboga...
Boeing ::
Jebediah: Katarina dela na mobitelovem centru v Celju... mislim, da mam nekje clo njeno telefonsko...
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
ma ja, punca je faca totalna, pa še luštna je...
Tomi ::
Boeing, da ne misliš ti na Tinkaro (Zorec), ki tudi dela v Celju na Mobitelovem centru, drugače je pa v Mariboru na ekonimiji.. Ker je tako velika verjetnost, da je to ona, da bolj ne bi mogla biti..
metrodusa.blogspot.com
Tomi: ne, ni Tinkara ampak Katarina... nism se zmotu
LordWorm ::
Dobr sej je bilo kar hecno malo pogledat kako folk poje, ker so se prvi spomnili snemat kaj takega.Ampak folk si to vzame prevec resno! Kak jok in stok,ker ni bil/bila sprejet/a.Js si to predstavljam bolj kot zabavo.
OldSkul ::
Jaz bi bil vesel če bi sploh prišel med 30 najboljših eni se pa cmerajo ker ne grejo naprej.
Pa tist Zoran ima srečo da ga nislo poslal nekam.Ne razumem za kaj ima zmerej tolk šans pa čeprav on ne spada v skupino saj kr naprej taglavn v družbi.
Pa tist Zoran ima srečo da ga nislo poslal nekam.Ne razumem za kaj ima zmerej tolk šans pa čeprav on ne spada v skupino saj kr naprej taglavn v družbi.
DrSergioDJ ::
Zoran odpade - pocakte na nasledn del
(ne me zdej 100% za besedo vzet, sam recmo da mam kr siguren vir)
in kaj porecem na to?
OU JEA
(ne me zdej 100% za besedo vzet, sam recmo da mam kr siguren vir)
in kaj porecem na to?
OU JEA
...
car si
JurijTurnsek ::
najbolj zanimivo pr popstars je takrat ko se začne kir full jokat, pol se pa kdo od žirje zrav-- mislim ej zabava za vso družino.. se drgač pa ni nobenga pametnega tam, tk da brezveze, kr jih ne bo nihče poslušal..
http://www.slatnaskejta.com
BALAST ::
Specialni posnetek, upam da se zavedaš, da je taka reakcija voditeljice povzročila še večji dvom v verodostojnost glasovanja.
Po dugi strani pa tale mačka ima pojma o avtoriteti in prisili, čeprav bi jo jaz kaznoval za tako vedenje nad navijači.
Po dugi strani pa tale mačka ima pojma o avtoriteti in prisili, čeprav bi jo jaz kaznoval za tako vedenje nad navijači.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Zvočniki Logitech Z-2200 - dober nakup ?Oddelek: Zvok in slika | 2083 (1658) | Stepni Volk |
» | Nova konkurenca Atomik Harmonik (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10508 (8369) | BluPhenix |
» | Number 1 v Sloveniji! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5795 (4539) | jype |
» | bepop? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 13818 (7892) | jRk0 |
» | Metallica, Apocalyptica, Siddharta (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6597 (5772) | Pisk |