» »

bepop?

bepop?

1 2 3
4
»

perci ::

KoRnholio8:
Še slabše? Kako je lahko še slabše, če je itak mrtev? :\ Ali je imel čelado gor nima nobene veze, oživel zaradi tega ne bo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: perci ()

Klemenn ::

Wolfram : kak se nastja piše ? :\

JurijTurnsek ::

zakaj jokati za preteklostjo, če se iz tega da marsikej naučit veliko množico ljudi, ki pa za to ni dovzetna, kr nori za pop zvezdo.... ki je tragično umrla, kot že mnogo drugih, ki jih javnost ni niti povohala...
http://www.slatnaskejta.com

Gh0st ::

Dobr point Kornholio...
Sej v Sloveniji sigurn umre vsaka dva mesca en najstnik (ok ne poznam statistik, govorim napamet), ampak sej ne more cela slovenija žalovat za nekom, ki sploh ne ve da obstaja, oziroma da je umrl. Sej če bi tebe cela Slovenija poznala, bi tud vsi jokal če bi umrl, tako pa bodo le tvoji najbližji...ampak sej to je včasih še bolš...
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)

Wolfram ::

Jebediah: Lekan. Zakaj? jo poznaš?
www.igralec.com

Klemenn ::

Wolfram: ker pznam kar nekaj nastij iz novega mesta...te pač ne :))

CaqKa ::

Link na Večerov prispevek

Nič proti bepop, samo da ti pa mediji kr narekujejo da so njihove pesmi ter oni samo popularni in 'in' to pa je višek.

...popularne skupine Bepop...
...skladbi Ti si moje sonce in v zadnjem času še bolj popularna Odpelji me...


to je pa prvič ko se mi je Večer res zameril!

SmiLe_ ::

Hmm.. a on bi naj ta motor dobil za 18. roj. dan, ki ga je praznoval pred par dnevi ?A ni bil POGOJ, da si star vsaj 18. če želiš sodelovati pri izboru za Popstars ?

Neo32 ::

On bi bil star 18 let 28.11. letos, ne vem kuko so to skombiniral.
Neo32 (c)

AlienGT ::

Hja. A bodo zdej Bepopovci dobili še enga člana (kakšenga ki je odpadel prej najbrž) ali bodo furali naprej ti "preostali" štirje, če še bodo sploh?

nuclear ::

Kruto razmišljaš!;((

CaqKa ::

1 fant pa tri punce... jaz mislim da bodo že nekaj postorili, da mu jih nebo treba sam prenašat :)

LapD ::

Jst ne bi imel nič proti če bi jst mogu tri punce prenašat :D :D

Thanatos ::

same here :D

Jebiveter ::

R.I.P. Nejc

In ta dogodek mi je odpru oci. Kar nekaj let sem tezil starim, naj mi kupijo motor in parkrat sem bil pred tem, da si ga kupim sam, pa so me zmeraj prepricali nasprotno. sedaj vem zakaj, in se jim iskreno zahvaljujem!
Ko bos naslednjic sedel na motor se zamisli in si predstavljaj svoje pozgane razmazane po asfaltu. Potem odlozi celado in pejdi z busom!

BTW: Moja sestra je dozivela nekaj podobnega: So bili z solo na izletu na Kolpi, ko sta nasproti pripeljala dva motorista in se z 1xx km/h zaletela v njihov bus. Baje so bli takrat res mozgani po celem pasu... (so ble fotke v castniku). Sad.
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?

Neo32 ::

Eh Jebiveter, poglej situacija je taka, ce si si mislu kupit motor da ga bos gonu pa frajaru pa gume zazigov z njim pol je res cist vseen ce grez z busom. Ce bi si ga pa kupu za vozit (pametno) pol ne vem v cem bi bil problem. To je cist odvisen od samga cloveka, ce ne poznas strahu pol te to kmal spravi v trugo ali v inval. vozicek.

Jest mam Mitota ze prblizn 3 leta (mal manj) pa leti to nenormalno hitro za tko svoh grajen motor, pa se dons priznam da cist ne obvladam motorja, pa imam ze okol 20.000 kilometrov.

Tko da ce se mislis z motorjem normaln vozt pol sploh ni za skrbet, z zacetka si mal bolj storast pol pa zmerej bolj obvladas zadevo.
Neo32 (c)

icek ::

Ce skozi mislis na to, kako se ti lahko kje kaj zgodi, potem brezveze, da sploh zivis in ostani raje cele dneve v svoji sobi in ne hodi ven.
Prej se jih je z motorjen ubilo ze ogromno, pa dobena nesreca ni dala folku mislit tolk kot ta. Zanimivo. :)

Wolfram ::

Ja je tako, samo upam da veš, da se je Nejc čist po žalostnem sklepu okoliščin ubil... v bistvu mu je bilo res usojen... po pričevanju očividcev se je prpelou 50 km/h, ko pa je zagledal kombi, ki je spelavou iz parkirišča, je nenadoma zaviral in ga zarad tega tud vrglo na tla-nato še drsel par metrov po tleh skupaj z motorjem in nerodno priletel v vozilo... NAUK: Če voziš pametno res lahko zmanjšaš možnosti za nesrečo, vendar jih nikoli NE BOŠ POPOLNOMA mogel izključiti!!!
Če nimaš motorja, si za te možnosti "prikrajšan", vendar nobeden ne trdi, da te pa potem ne bo nekdo s kolesom zbil in boš od udarca v balanco umrl... smešno, vendar kaj kmalu resnično. Meni je resnično žal za Nejca -še iz osebnih razlogov- vendar ničesar ne bom spremenil, če se .... sedaj se mi zdi že vsaka beseda odveč..........
V glavnem: ENJOY LIFE, dokler lahko, ker nikoli ne veš, prav nikoli...
www.igralec.com

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Wolfram ()

JurijTurnsek ::

če je res drsel po tleh očitno ni znal obvladati motorja, krje verjetno bremzal k nor in to z zadno zavoro... če bi bremzu sm z prednjo bi se zelo upočasnil in se v kombi zabil kakih 20-30km/h in bi bila čelada dovolj da mu reši življenje:

zaključek - več izkušenj in čelada and your alive and happy!
http://www.slatnaskejta.com

Tody ::

P.V.M najprej ampak lih v tem je fora k človek ni imel čelade in bi vrjetno tudi v tem primeru preživl. V novicah (današnjih) piše da je imel motor tri dni in da ga sploh ni še plačal in vrjetno je res da ga ni obvladal

simoni ::

Jst se popolnoma strinjam....on se je pomoje ustrašu...pa je podzavestno full z zadnjo bremzo zaviral....in to je blo u tem primeru hujše kot pa če sploh nebi!
Ker zadnja bremza je samo za občutek, al pa če je kakšen pesek na cesti....da si mal pomagaš...vse drugo opravi prva zavora!
In pomoje je bla to največja napaka!;(

Airskull ::

Ja sej je izi govort kaj je pametno narest sa mko se peleš protik kombijo 100 kmh pa glih ne tuhtaš preveč.
Every word of this is a lie, and my readers should put no trust in it at all.

jRk0 ::

jaz ne verjamem, da se je peljal 50km/h, pomoje je blo vec...naprimer da sklepas da je malo se ustavil motor, je to blo ziher kakih 40mh ko je padel na tla...ni mogel drseti se 10m in se v kombi zabiti s taksno hitrostjo da bi umrl, se poskodoval se ne bi pomoje kaj bogve kaj al pa sploh ne bi do kombija prileto...vendar nima to nic veze, umr je in to je bad...

motora pa na zalsot verjetno ni obvladal, ker drugace bi se skoraj sigurno ustavil al pa vsaj z zmanjsano hitrostjo priletel v kombi...
You fuck up once, you loose two teeth.
1 2 3
4
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Bepop na mtv

Oddelek: Loža
452247 (1140) Pyr0Beast
»

Siddharta (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
946843 (4936) JXS
»

Recenzija novega Siddhartine albuma Rh- (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
637168 (5777) Tic
»

Ali sta rock in metal v zatonu?

Oddelek: Sedem umetnosti
453466 (2599) drevo
»

A bo Karmen peta nocoj? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Sedem umetnosti
1119379 (7124) Vlady

Več podobnih tem