» »

grafična ali plata

grafična ali plata

ferguson ::

pozdravljeni

ko prižgem računalnik,in ga pustim laufati samgea kak dan In po parih urah se na monitorju prižge rumena lučka .ko sem premaknil miš se je spet užgal monitor.Sedaj pa namesto da bi se užgala zelena lučka na monitorju in monitor se pa prižiga in ugaša zelena pa rumena lučka na monitorju in se slika ne prikaže.probal sem tudi na drugem monitorju in isto dela.moram ga resetirati da slika spet pride.ali je možna napaka na plati - ali grafični kartici .

za pomoč se že vnaprej vsem zahvaljujem.

bluefish ::

poskusi še z drugo grafično.

jest10 ::

Za začetek izklopi ugašanje monitorja po xy minutah(tam kjer imaš nastavitve za ohranjevalnik zaslona)

solatko ::

Programska napaka, windows-i se ne zbudijo iz sleep mode.

pozdravljeni

Ali je možno ,da zaradi pregrevanja ne deluje Grafična kartica. ima 71 stopinj brez ,da se računalnik obremenjuje.ko kaj delam na računalniku brskam po internetu je prec 0d 80 do 85 stopinj se gibala temperatura.ko sem zalaufal test3dmark je pokazalo celo 93 stopin.več testov sem delal bolj je rasla temperatura nekje bi se mogla ustaviti,ko sem mel v prejšnem kompu to grafično niti slučajno ni bilo tako.Le kaj bi lahko bilo narobe.

hvala vsem za pomoč.

Mohic ::

Isto napako sem imel jaz. In po 4 tednih so ugotovili, da je kriva MATIČNA. Tako, da zamenjaj plato !

luky ::

Isto napako sem imel jaz. In po 4 tednih so ugotovili, da je kriva MATIČNA. Tako, da zamenjaj plato !

Katero matično pa si imel ????

lp.
luky!

Prvo spucaj ventilator na grafični

pozdravljeni

odločil sem se ,da bom zamenjal grafično kartico.Katero mi bolj svetujete.

geforce 6200 turbocache™ (256MB)

geforce 8400 GS

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ferguson ()

madog ::

Jaz ti prodam 8600GT od gainwarda. Osatlo na ZS

HD 3450

Nima ventilatorja ima sam reže.In pri novi grafični mi isto dela pri 8400 gs isto kr rastejo v nebo temperature.

Nagi Bator ::

Nasraufaj nek ventilator na te reze in ce je stik med hladilnikom in graficnim procesorjem v redu,
bodo vsaj tezave z visoko temperaturo najverjetneje resene. Za test je dobolj,
da obrnes nek navadni hisni ventilator v odprto ohisje proti graficni.
Tako bos potrdil ali izkljucil visoko temperaturo kot razlog za tvoj problem.

solatko ::

Lahko bi napisal kakšen sistem imaš. Morda imaš kablovje tako nametano, da ti ovira pretok zraka. Pasivna hlajenja rabijo prevetreno ohišje. Si morda kaj navijal. Lahko daš kakšno fotko ohišja brez stranice, pa bomo pol ugotavljal, kaj bi bilo in kako urediti stvari.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Računalnik se ugasne med igranjem igric! (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
577693 (4565) engelman
»

Sestavil PC - monitor neodziven, matične ne piska

Oddelek: Strojna oprema
355032 (3160) Riff
»

Zanimiv problem z računalnikom

Oddelek: Pomoč in nasveti
182442 (1931) chrush
»

Sistem mi obstoji! (strani: 1 2 )