Forum » Zvok in slika » Nasvet pri nakupu zunanje oz notebook zvočne kartice
Nasvet pri nakupu zunanje oz notebook zvočne kartice
aleksanderb ::
Pozdrav,
Kupujem zvočno kartico za notebook. Nevem točno za katero bi se odločil, oz nevem točno kaj se splača kupiti.
Pobrskal sem malo po bolhi in mimovrsti.com.
Zaenkrat se mi zdi v redu Zvočna kartica za prenosnike Creative Sound Blaster X-FI Xtreme Audio Notebook, Zunanja zvočna kartica Creative SB Connect EXT pa ima malo boljšo oceno.
Mene pa zanima če predlaga kdo kaj drugega v tem cenovnem rangu.
Zvočno pa potrebujem samo za muziko, ker se s tem ukvarjam(produciranje, DJ), tako da potrebujem nekaj solidnega.
Prosim za nasvet! :)
Kupujem zvočno kartico za notebook. Nevem točno za katero bi se odločil, oz nevem točno kaj se splača kupiti.
Pobrskal sem malo po bolhi in mimovrsti.com.
Zaenkrat se mi zdi v redu Zvočna kartica za prenosnike Creative Sound Blaster X-FI Xtreme Audio Notebook, Zunanja zvočna kartica Creative SB Connect EXT pa ima malo boljšo oceno.
Mene pa zanima če predlaga kdo kaj drugega v tem cenovnem rangu.
Zvočno pa potrebujem samo za muziko, ker se s tem ukvarjam(produciranje, DJ), tako da potrebujem nekaj solidnega.
Prosim za nasvet! :)
PC1:|AMD A64 3700+ s939 @ 2.5GHz||Lanparty NF4 Ultra-D||GF Club3D 6600GT|
|Crucial Ballistix 2x512MB PC4000 @ 250MHz - 2.5-3-3-3|
PC2:|AMD Athlon XP 3000+||ASROCK K7S8x||GF 6600 GT||512MB PC3200|
space_monkey ::
To kar si do sedaj gledu so jajca, če se ukvarjaš s produciranjem oz. bi rad kvaliteten zvok. Raje pojdi pogledat v audiopro. Npr. M-AUDIO SONICA THEATRE je primerna cenejša zunanja zvočna (100eur). Imel sem tole od creative zunanjo in mi je po dveh letih kar naenkrat ugasnila. Sedaj sem pa še enkrat kupil od Creative, tale SB Connect. Samo zato, ker v tem cenovnem razredu (50 eur) ni bilo drugega. Ta Xtreme Audio od creative je pa nateg. Pišejo bedarije, kako ti iz mp3jev skristalizira nek hud zvok...
V glavnem tale M-AUDIO SONICA THEATRE ali pa še kaj boljšega, če si pripravljen dat več. No, če se boš resno začel ukvarjati s produciranjem, vrtenjem glasbe, bo treba dat več, pa nabavit še kakšne studijske monitorje in slušalke.
V glavnem tale M-AUDIO SONICA THEATRE ali pa še kaj boljšega, če si pripravljen dat več. No, če se boš resno začel ukvarjati s produciranjem, vrtenjem glasbe, bo treba dat več, pa nabavit še kakšne studijske monitorje in slušalke.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: space_monkey ()
aleksanderb ::
Tale je 7.1, meni pa bi bilo dovol da bi dobil stereo izhode. A so stereo kej cenejše? Ne da je ta pretirano draga, ampak če je za manj nebi blo slabo.
Drugače pa z muziko se že ukvarjam "resno", vrtim na Pioneerjevi opremi(player-ji), samo za zvočno se še nisem zavzel.
Drugače pa z muziko se že ukvarjam "resno", vrtim na Pioneerjevi opremi(player-ji), samo za zvočno se še nisem zavzel.
PC1:|AMD A64 3700+ s939 @ 2.5GHz||Lanparty NF4 Ultra-D||GF Club3D 6600GT|
space_monkey ::
Ponudba zunanjih je res slaba, cenejše imaš edino od Creative connect, ki ima samo stereo. Boljše so pa vse notranje, edino ta od M-audio. Pokliči v audio pro, če ti lahko naročijo ali pa sam naroči preko neta.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočna kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10945 (3070) | Machete |
» | katero zvočno kartico (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 18700 (11036) | sash69 |
» | Kvalitetna zvočna karticaOddelek: Zvok in slika | 2373 (2087) | neres |
» | Zvočna kartica :optimum cena - kvalitetaOddelek: Kaj kupiti | 2914 (2316) | mte |
» | [Hi-Fi] Zvočne kartice (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 12742 (8630) | OwcA |