Forum » Omrežja in internet » Telemach digitalna tv, Pomoč!!
Telemach digitalna tv, Pomoč!!

V-i-p ::
Nagi Bator je izjavil:
Telemach vsaj spoštuje zakone in predpise.
Aja, a res ???
S tem, ko se ne drzi zakonsko predvidenega 30 dnevnega roka, o vnaprejsnjem obvescanju uporabnikov o spremembah, tudi?
Bejž no, si ziher? Zakonsko je določeno, da mora ponudnik obvestit stranke 30 dni prej in ponudnik po zakonu sme obvestit tudi preko svoje spletne strani, kar je storil in je s tem spoštoval vse predpise in zakone.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

SmeskoSnezak ::
Elegantna rešitev, ki ima eno veliko težavo. Večina prebivalcev je starejše generacije in NE UPORABLJA INTERNETA!! Temu telemachu bi zdaj privoščo, da zgubi čimveč strank. :P
@ Pusti soncu v srce... @

Nagi Bator ::
Zakonsko je določeno, da mora ponudnik obvestit stranke 30 dni prej in ponudnik po zakonu sme obvestit tudi preko svoje spletne strani, kar je storil in je s tem spoštoval vse predpise in zakone.
Res je. Vendar jaz ne govorim o zadnjem Telemachovem povisanju cen, temvec o zaklepu kanalov pred slabim mescem. Posledica je bila, da sem 10 dni sprejemal samo pet (5!!!) programov, ceprav imam narocen digitalni paket, na "studentdesku" pa mi ocitno, celo namerno, niso hoteli povedati za kaj gre (to zadnje je domneva).
Da se razumemo, zaklenjen je bil tudi cisco!
Sicer se pa res ne mislim spuscat v debato s Telemachovcem, ker glede na to, koliko casa sem se ubadal in kaj vse sem ze dozivel s tem podjetjem, ze v naprej vem, da bo popolnoma brezpredmetna. Grem zdaj raje gledat fuzbal. Pa ne jemlji tega prevec osebno.
Telemach pa argumentirano odsvetujem vsakomur, ki me povprasa o izbiri net/TV/telefon ponudniku.

V-i-p ::
"Res je. Vendar jaz ne govorim o zadnjem Telemachovem povisanju cen, temvec o zaklepu kanalov pred slabim mescem."
Poglej Nagi Bator: debatirava res brez veze, zakaj. Verjammem, da uporabniku ni bilo všeč, ker se je shema zaklenila. Ampak a se zavedaš, da je Telemach:
1. več kot eno leto nagovarjal naročnike naj preklopijo na digitalno
2. da je Telemach do zaklepa imel brezplčano digitalno shemo in se je zaklenila samo tistim, ki so jo gledali "na šverc". Je bil pa res problem v Mariboru, ker so včasih na Trieri dali uporabnikom digitalni sprejemnik brez kartice (ker je osnovna shema ki je bila odklenjena za vse itak ni potrebovala). Tu pa je bil konflikt, priznam.
Poglej Nagi Bator: debatirava res brez veze, zakaj. Verjammem, da uporabniku ni bilo všeč, ker se je shema zaklenila. Ampak a se zavedaš, da je Telemach:
2. da je Telemach do zaklepa imel brezplčano digitalno shemo in se je zaklenila samo tistim, ki so jo gledali "na šverc". Je bil pa res problem v Mariboru, ker so včasih na Trieri dali uporabnikom digitalni sprejemnik brez kartice (ker je osnovna shema ki je bila odklenjena za vse itak ni potrebovala). Tu pa je bil konflikt, priznam.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Spc ::
"Res je. Vendar jaz ne govorim o zadnjem Telemachovem povisanju cen, temvec o zaklepu kanalov pred slabim mescem."
Pokaži kje je to pisalo, da se bodo kanali zaklenli več kot eno leto nazaj..
Razložil bi lahko tudi kako se je tistim, ki imajo cisco sprejemnike, brez kartice tudi zaklenila programska shema... in niso "na šverc" gledali.
Plus tega je bila politika triere, da lahko vsak gleda osnovni paket če si gre kupit televizijo z DVB-c tunerjem, to ste vi spremenili in sedaj pravite, da je bilo "na šverc" vbistvu pa sploh ni bilo tako.
Problem pa nastane še tam kjer ste podražili tv.
3sat, SuperRTL ... se je vedno lahko gledal preko digitalne televizije, sedaj moramo 3EUR doplačat na mesec, da ga lahko sploh gledamo, na satelitu pa so ti kanali ČISTO ZASTOJN IN BREZPLAČNI.
Kaj se tiče zatemnitve pa lahko sem pogledate kaj reporter milan pravi:
http://www.netsky.org/milanzat.rar
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Spc ()

A se ti zavedas, da se obnasas popolnoma "Telemachovsko" in me, se opravicujem na izrazu, j*bes v glavo!
Sploh se ne bi sekiral, ce bi me preprosto nekam poslal, ampak da mi poskusas dopovedati nekaj kar ni, je pa res bezveze.
1.A si sploh prebral? -> IMAM NAROCENO DIGITALNO SHEMO!!!!
dali uporabnikom digitalni sprejemnik brez kartice
2.Kot ti zdaj ze tretjic razlagam, nisem nic gledal "na sverc" in da mi to ocita firma, ki ji redno placujem racune, je visek svinjarije! Sicer pa nihce ni gledal na sverc, ce ste vi imeli odklenjene kanale! Kaj mi bluzis o kartici, ce pa sam govorim o cicsotu!? Kaksen konflikt? To je dolgotrajna in popolna nesposobnost Telemach -a, da uredi delovanje storitev za katere si dovoli izstavljat racune!

KuntaKinte je izjavil:
telesmeh spet zaklenil HRT?
Ne, vsaj na digitalni ne.
Cez tekmo je bil HRT zaklenjen. Je pa bil odklenjen ORF.
Sicer pa mi je vseeno. Sem gledal na RTVSLO HD. Vsaj minimalni plus telesmehu.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Nagi Bator ()

JK007 ::
Vsem nezadovoljnim uporabnikom Telemacha - če vas je Telemach tak razočaral je zadnji čas da preklopite na drugega ponudnika - Spc predlaga zunanje ( zemeljske ) antene + satelitska antena. Če ne gledate dosti TV SLO vam predlagam, da prenehate s plačevanjem RTV naročnine in če se vam zdi, da so davki preveliki ( recimo 22,1 % na plačo ) jih pač ne plačujte ! Enostavno kot pasulj ! Če bi mene tak "zajebavali" bi se že zdavnaj izklopil !
....... www.kabelska.net .........
Zgodovina sprememb…
- spremenil: JK007 ()

Hardstyle ::
Nagi Bator je izjavil:
KuntaKinte je izjavil:
Danes ja. Včeraj je bilo odklenjeno, telemach DTV, lenart.

Nagi Bator je izjavil:
KuntaKinte je izjavil:
Danes ja. Včeraj je bilo odklenjeno, telemach DTV, lenart.
Torej jih bodo sedaj skladatelji tožili in zahtevali hude dnare ker se niso držali pravil in zaklenli HRTja ?
Me res zanimajo posledice.
Zgodovina sprememb…

Tilen ::
Danes bi pa lahko Telemach stisnil SAZAS češ da se naročniki pritožujejo, ker je na ostalih programih prenos F1 po njihovem naročilu bil zatemnjen, na POP TV se pa niso odločili za prenos v živo.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Danes bi pa lahko Telemach stisnil SAZAS češ da se naročniki pritožujejo, ker je na ostalih programih prenos F1 po njihovem naročilu bil zatemnjen, na POP TV se pa niso odločili za prenos v živo.
Tilen to ni SAZAS ... to so skladatelji.

barje ::
Cisco 8485DVB je, seveda v polni različici brez posebnih ''želja'' telemacha, zelo zanimiv proizvod.
Ali je kaj znano če bo ta player telemach ponudil tudi pri nas.
lep pozdrav
Ali je kaj znano če bo ta player telemach ponudil tudi pri nas.
lep pozdrav

mojsterchen ::
Pozdravljeni!
Doma imamo paket trojček + 2 dodatna sprejemnika (skupaj 3). Potrebo pa imamo po še dodatnem četrtem.
A obstaja opcija, da ta četrti sprejemnik vzame naš bližnji sosed, potem ga pa fizično premestimo na našo lokacijo.
Dejansko bi bilo okoli naročnin in plačevanja vse OK. Kaj pa tehnično bi zadeva delovala?
Hvala!
Doma imamo paket trojček + 2 dodatna sprejemnika (skupaj 3). Potrebo pa imamo po še dodatnem četrtem.
A obstaja opcija, da ta četrti sprejemnik vzame naš bližnji sosed, potem ga pa fizično premestimo na našo lokacijo.
Dejansko bi bilo okoli naročnin in plačevanja vse OK. Kaj pa tehnično bi zadeva delovala?
Hvala!

pumaxx ::
Seveda lahko. Sprejemnik oz. kartica ti bo delala kjerkoli v omrežju pa še dodtne polne naročnine ne boš plačeval.

djordjevic ::
Če bere kdo, ki dela za Telemach (preden grem čakat na linijo):
Kot naročnik najboljšega paketa na Kabel-TV zaradi 'naprednosti' operaterja ne morem spremljati niti RTVSlo-HD (Kabel-TV nima na razpolago drugega kot običajne sprejemnike, moj tv pa še nima dvb-c sprejemnika). Obstaja kakšna možnost, da zamenjam sprejemnik za HD sprejemnik direktno na sedežu Telemacha?
Kot naročnik najboljšega paketa na Kabel-TV zaradi 'naprednosti' operaterja ne morem spremljati niti RTVSlo-HD (Kabel-TV nima na razpolago drugega kot običajne sprejemnike, moj tv pa še nima dvb-c sprejemnika). Obstaja kakšna možnost, da zamenjam sprejemnik za HD sprejemnik direktno na sedežu Telemacha?
No grave is deep enough to keep us in chains.

mojsterchen ::
Seveda lahko. Sprejemnik oz. kartica ti bo delala kjerkoli v omrežju pa še dodtne polne naročnine ne boš plačeval.
Hvala. To pomeni, da mi ne morejo ugotoviti, da imam iz mojega priključka 4 sprejemnike (TV) in ali te sprejemnike tehniki na terenu dejansko aktivirajo ali so to samo njihove finte ... ? Ni mi čisto jasno, zakaj bi se moral sprejemnik aktivirati.

kitara8 ::
kaj je pa s tistimi ce al ci karticam ki jih greš iskat h operaterju dabti dela dtv?? Telemah ma u mislih. a je to zastonj a moraš kaj plačevat??
imam pa lg 32lh3000 tv in režo za kartico kamor naj bi še en adapter a kaj dal
imam pa lg 32lh3000 tv in režo za kartico kamor naj bi še en adapter a kaj dal

Datum in ure zatemnitve programa:
Petek, 11.6.
15:50 - 17.50
Nogomet, SP: Južnoafrička Republika - Meksiko,
20:20 - 22.20
Nogomet, SP: Urugvaj - Francuska,
Sobota 12.6.
13:20 - 15.20
Nogomet, SP: Južna Koreja - Grčka,
Nogomet, SP: Argentina - Nigerija,
Nogomet, SP: Engleska - SAD,
Nedelja 13.6.
13:20 - 15.20
Nogomet, SP: Alžir - Slovenija,
Nogomet, SP: Srbija - Gana
Nogomet, SP: Njemačka - Australija
Se vidi, da se spreminjamo v hrvaško državo in da ima lepa brena kontrolo nad telemachom.
Francuska ? Engelska ? Južnoafrička Republika ? Grčka ? Njemačka ? a ni Francija, grčija, nemčija, Južnoafriška republika, Anglija ?
Zgodovina sprememb…

Od ponedeljka dalje se je kakovost signala RTV SLO HD poslabsala iz 5/10 na 1/10
ampak je kljub vsemu se slo. Od danes dalje pa lahko gledam se samo kocke
Naj samo omenim, da je od zacetka fuzbalerskega prvenstva in cez vikend
signal bil 10/10, kar prej na TVSLO HD se nisem videl nikdar(max 3/10)!
Ima se kdo podoben problem?
ampak je kljub vsemu se slo. Od danes dalje pa lahko gledam se samo kocke

Naj samo omenim, da je od zacetka fuzbalerskega prvenstva in cez vikend
signal bil 10/10, kar prej na TVSLO HD se nisem videl nikdar(max 3/10)!
Ima se kdo podoben problem?

Cveto ::
To sem tudi sam opazil. Da je nekaj narobe se vidi že po tem da je signal zdaj spet 4:3, kar pomeni da SD sliko upscalajo v HD (kar je totalna bedarija)

gensi ::
Živjo,
Kot ste se nekateri že razpisali je Telemach nedloglo nazaj zaklenil večino digitalnih kanalov. Med drugim tudi POP-TV, KANAL A,...
Na enem izmed odjemnih "mest" sem TV - DBV-C - spremljal na računalniku - uporabljam Terratech HTC USB XS HD.
Klical sem na tehnično pomoč in dobil odgovor, da lahko brezplačno pridobim dodatno kartico.
Ali je morda mogoče "dekodirati" signal s pomočjo čitalca kartic?
Če, potem bi lepo prosil za nasvet kako, pomoč.
Vnaprej lepa hvala in lep pozdrav.
Kot ste se nekateri že razpisali je Telemach nedloglo nazaj zaklenil večino digitalnih kanalov. Med drugim tudi POP-TV, KANAL A,...
Na enem izmed odjemnih "mest" sem TV - DBV-C - spremljal na računalniku - uporabljam Terratech HTC USB XS HD.
Klical sem na tehnično pomoč in dobil odgovor, da lahko brezplačno pridobim dodatno kartico.

Nevem kaj vi gledate, jaz imam še vedno isto kvaliteto na SLO HD ( tudi na logotu piše HD ).

kar-nekdo ::
Ja meni dela tud kristalno cisto SLO HD pa vsi HD kanali pa vsa televizija samo nimajo vsi te srece pri telemchu je ze bol loterija, da ti dela, tak da bodi strecen dokler ti dela vse ok!

Ma, fora s SLO HD je v tem, da je se pred dnevi bil povsem uporaben signal.
Cez vikend celo popolen - kar se nikdar ni bil!!!
Kar naenkrat pa temu ni vec tako. Tak da fuzbal gledat v SD akvarelih niti ni ne vem kako zabavno!
HD je bil tudi edini razlog zaradi katerega sem prenasal nase bedaste komentatorje.
Hudo tudi dvomim da bi zadnji dez imel kaj za opravit s tem (zalilo kako omarco),
saj se pri ostalih programih kvaliteta signala ni spremenila.
Cez vikend celo popolen - kar se nikdar ni bil!!!
Kar naenkrat pa temu ni vec tako. Tak da fuzbal gledat v SD akvarelih niti ni ne vem kako zabavno!
HD je bil tudi edini razlog zaradi katerega sem prenasal nase bedaste komentatorje.
Hudo tudi dvomim da bi zadnji dez imel kaj za opravit s tem (zalilo kako omarco),
saj se pri ostalih programih kvaliteta signala ni spremenila.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Nagi Bator ()

No, od danes dalje pa RTVSLO HD sloh vec nimam!
Niti po treh posodobitvah programov v zadnjih 12. urah ga ni nikjer!
TELEMACH - PODN OD PODNA! Zasluzite s brco v rit! Z bulerom!
Niti po treh posodobitvah programov v zadnjih 12. urah ga ni nikjer!
TELEMACH - PODN OD PODNA! Zasluzite s brco v rit! Z bulerom!

AlienRex ::
Živjo,
Rabiš TerraTec Cinergy CI modul, USB 2.0 ali nekaj podobnega
Dropbox: http://db.tt/Jg5BmDw
No brain - No tumors
No brain - No tumors
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AlienRex ()

PARTyZAN ::
Zadnji firmware update za Cisco DVRe je pokvarjen. Po preklopu kanala se resetira in ponovno izvaja update. Na helpdesku so mi rekli, da vejo, da se to dogaja in, da bodo skušali problem odpravit čim-prej. Odkar imam Cisca je to že drugič, da so zajebal z FW. Imam občutek, da stvari pushajo na network brez kakršnihkoli testiranj.
Izbrali so si pa odličen čas za nadgradnjo ... pred tekmo med slovenijo in anglijo
Izbrali so si pa odličen čas za nadgradnjo ... pred tekmo med slovenijo in anglijo

gensi ::
Živjo,
Rabiš TerraTec Cinergy CI modul, USB 2.0 ali nekaj podobnega
Hmmm... kartica mora imeti tudi DVB-C (ne samo DVB-S).
Ali je morda kdo drugače (s pomočjo čitalca) uspel dekodirati kanale?
L.P.

Hvala bogu, da v omrežje ne pošiljajo upgrade-ov za mojega Samsunga ;)

No, očitno ne bo fuzbala na Ciscotih. FAIL.
Tak se gleda fuzbal:
FIFA Original FEED, brez drekastih slovenskih reklam, brez zatemnitve skladateljev, brez bednega komentatorja:
HD hardware pa treba še nabavit.. imam žal samo SD.
Če kdo rabi MPEG-2 transport stream se mi na javi. Zadeva zasede 3.2GB.
Fuzbal se ne gleda preko telemach-a (ker tako ali tako ne dela) ampak prek satelita!.
Zgodovina sprememb…

Boljše, da ti ne pokažem kako zgleda fuzbal v HD ločljivosti !

Kaj ti pomaga HD ločljivost, če pa ni signala haha.
Če bi imel HD hardware bi pa imel 100x boljšo sliko od telemachove, saj bi gledal HD FEED @ 40mbit/s.
Če bi imel HD hardware bi pa imel 100x boljšo sliko od telemachove, saj bi gledal HD FEED @ 40mbit/s.

Tom-Cat ::
Kaj ti pomaga HD ločljivost, če pa ni signala haha.
Ni signala? Mislim da je do sedaj bila samo enkrat tekma v SD ločljivosti na HD kanalu zaradi izpada HD signala (mislim da celo na satelitu). Drugače pa so bile vse tekme v HD ločljivosti brez kakeršnihkoli problemov (vsaj tukaj v Mariboru), sicer vidim da so nekateri tukaj imeli probleme, ampak pri nas je bilo čisto BP.
Ja, original MPEG2 HD feed v 40mbit/s je boljši, pri nas je rekodiran MPEG4 na 12Mbit/s ampak če vidiš razliko potem si res dober... jaz je ne vidim na 42" TV.
Da ne bo pomote, ne delam reklame za Telemach - bi lahko veliko izboljšali (še posebej tehnično pomoč, ki sem jo do sedaj potreboval enkrat in ni bila ne vem kakšna) ampak tu v MB (Košaki) res nimamo veliko problemov - tv, internet, telefonija deluje ok. So občasni izpadi (opazim jih recimo 3x na leto) za mogoče 5 minut, ampak se modem pobere sam od sebe, pasovna širina je pa vedno tista za katero plačujem - sicer ni ne vem kaj (13/1.5).

axee ::
Katere priključke ima set top box? Bi bilo mogoče hkrati gledat preko hdmi na HD projektorju in preko scart-a na klasični televiziji brez da bi vsakič preklapljal kable? Imamo namreč oboje in bi bila dva set top boxa prevelika zmeda.

Hardstyle ::
In gledanje nogometa na 22-24" PC ekranu pa mi res ne sede... Sploh pa ne da bi na takem gledal HD.

Rotty ::
Zadnji firmware update za Cisco DVRe je pokvarjen. Po preklopu kanala se resetira in ponovno izvaja update. Na helpdesku so mi rekli, da vejo, da se to dogaja in, da bodo skušali problem odpravit čim-prej. Odkar imam Cisca je to že drugič, da so zajebal z FW. Imam občutek, da stvari pushajo na network brez kakršnihkoli testiranj.
Izbrali so si pa odličen čas za nadgradnjo ... pred tekmo med slovenijo in anglijo![]()
Danes sem dobil digitala sprejemnika 4398 in na parih kanalih (npr. Discovery) se zadeva vedno restarta...in to se dogaja na obeh sprejemnikih. Izgleda, da niso samo DVR "okuženi"...no ja start ravno ni najboljši.

HRT 2 ni več zatemnjen ?
A niso skladatelji zahtevali zatemnitev ?
Aja točno slovenije ni več smo izpadli...
A niso skladatelji zahtevali zatemnitev ?
Aja točno slovenije ni več smo izpadli...

plavko61 ::
A lahko kdo preveri sliko na VIASAT HISTORY in TV1000, ker bi lahko prisegel da preko satelita dela v 16:9 načinu, preko telemacha pa ne. Zdaj ko so nas prisilili na prehod na digitalno, bi lahko vsaj slike porihtali.
Dvakrat preberi, nato pa blekni...

Ker sem pri digitalnem signalu precej tabula rasa, me zanima zakaj je na nekaterih kanalih super signal, na nekaterih pa ne (npr. Pika Tv in DoQ sploh še nisem mogel gledati, ker sta vedno brez signala). History npr. dela BP. Je to odvisno od hišne napeljave ali recimo temu ulične (glede na random signal, bi rekel da ne)?
A ni tako, da Telemach pošlje signal za vse kanale naenkrat, potem pa ti izbereš preko sprejemnika?
Prav tako od česa je odvisno to, da je popoldan precej več zatikanja na določenih kananalih kot zvečer (sploh Slo HD)?
A ni tako, da Telemach pošlje signal za vse kanale naenkrat, potem pa ti izbereš preko sprejemnika?
Prav tako od česa je odvisno to, da je popoldan precej več zatikanja na določenih kananalih kot zvečer (sploh Slo HD)?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Rotty ()

Žal ne morem ponovno popraviti prejšnjega posta...
Pa še nekaj, kakšna razlika (v smislu signala) je med zatikanjem in kockami. Ker danes je zadeva popolnoma negledljiva...tako nogomet gledam na analognemu signalu, ker na HD Slo se premakne vsake nekaj sekund in imam občutek, da gledam diapozitive, na navadni Slo2 je pa zadeva malo boljša, vendar prav tako negledljiva...se pa vsake toliko časa pojavijo kocke...tudi sedaj, ko je zadeva za nekomu vržt v glavo, so nekateri kanali BP.
Pa še nekaj, kakšna razlika (v smislu signala) je med zatikanjem in kockami. Ker danes je zadeva popolnoma negledljiva...tako nogomet gledam na analognemu signalu, ker na HD Slo se premakne vsake nekaj sekund in imam občutek, da gledam diapozitive, na navadni Slo2 je pa zadeva malo boljša, vendar prav tako negledljiva...se pa vsake toliko časa pojavijo kocke...tudi sedaj, ko je zadeva za nekomu vržt v glavo, so nekateri kanali BP.

A lahko kdo preveri sliko na VIASAT HISTORY in TV1000, ker bi lahko prisegel da preko satelita dela v 16:9 načinu, preko telemacha pa ne. Zdaj ko so nas prisilili na prehod na digitalno, bi lahko vsaj slike porihtali.
Preko satelita NE dela v 16:9 ! Enako je z HBO-jem ( pač mamo balkanske verzije teh programov ).

Rotty...
...poklici na telemach -ov studentdesk in naroci serviserja, da ti pride izmerit signal.
Sicer se bos nacakal in pa poklicat ter narocit ga bos moral vsaj 10x,
a na koncu bo prisel, ce jim bos res zelo gnjavil! Ce bos imel sreco se pred jesenjo,
z zelo veliko srece pa v enem mescu.
Prej preveri svoje kablovje doma, ker te bodo, ko bos omenil serviserja takoj prestrasili s tem:
"da pa, ce je pri tebi kaj narobe, ga bos moral placat sam".
No, pri meni je izmeril slab(si) signal na omarci zunej in napisal nalog za menjavo ojacevalca,
ki je ne vem koliko ze star. Idejo, da bo to reseno prej kot v enem letu, pa mi je
iz glave izbil kar serviser sam in skupaj z mano poslal telemach v 3 pm!
Kar se tice SLO HD preko telemach -a, ti bo pa vse jasno, ce preberes par mojih zadnjih postov.
Danes recimo gledam Nemcija-Anglija in ni niti zakockalo
ampak sem kar naenkrat ostal popolnoma(!) brez signala. Tema! Samo sporocilo TV-ja ==NI SIGNALA==
...poklici na telemach -ov studentdesk in naroci serviserja, da ti pride izmerit signal.
Sicer se bos nacakal in pa poklicat ter narocit ga bos moral vsaj 10x,
a na koncu bo prisel, ce jim bos res zelo gnjavil! Ce bos imel sreco se pred jesenjo,
z zelo veliko srece pa v enem mescu.
Prej preveri svoje kablovje doma, ker te bodo, ko bos omenil serviserja takoj prestrasili s tem:
"da pa, ce je pri tebi kaj narobe, ga bos moral placat sam".
No, pri meni je izmeril slab(si) signal na omarci zunej in napisal nalog za menjavo ojacevalca,
ki je ne vem koliko ze star. Idejo, da bo to reseno prej kot v enem letu, pa mi je
iz glave izbil kar serviser sam in skupaj z mano poslal telemach v 3 pm!
Kar se tice SLO HD preko telemach -a, ti bo pa vse jasno, ce preberes par mojih zadnjih postov.
Danes recimo gledam Nemcija-Anglija in ni niti zakockalo
ampak sem kar naenkrat ostal popolnoma(!) brez signala. Tema! Samo sporocilo TV-ja ==NI SIGNALA==
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Elektro turnšek in digitalna TVOddelek: Omrežja in internet | 14048 (7620) | yanz |
» | digitalna kabeelska tv dvb-c izkušnje (cablestar2)Oddelek: Pomoč in nasveti | 8665 (4304) | predrag000 |
» | digitalni sprejemnik (DVB-C) za TVOddelek: Zvok in slika | 18645 (10119) | mysterio |
» | Digitalna televizija!Oddelek: Pomoč in nasveti | 7296 (5819) | robotek87 |
» | RTV SLO HD na TelemachuOddelek: Zvok in slika | 8672 (7574) | Alexius Heristalski |