Forum » Omrežja in internet » Telemach digitalna tv, Pomoč!!
Telemach digitalna tv, Pomoč!!

Rotty ::
Zanekrat stvari stojijo tako:
Zadeva oz. krivda je, kot se ponavadi izkaže, v dobri meri na moji strani...kabel je napeljan po celi bajti gor in dol, pa sem direktno zvezal kabel iz sprejemnika, mimo adapterja v steni in...Paprika in DoQ se veselo sprehajata po TV-ju...Fox Life sicer še vedno malo cuka, sam to je minorna zadeva...
Jutri grem po nov adapter, če to ne bo odpravilo pol je pa foršpan v igri...
V pričakovanju HD testa Mehika: Argentina...
Zadeva oz. krivda je, kot se ponavadi izkaže, v dobri meri na moji strani...kabel je napeljan po celi bajti gor in dol, pa sem direktno zvezal kabel iz sprejemnika, mimo adapterja v steni in...Paprika in DoQ se veselo sprehajata po TV-ju...Fox Life sicer še vedno malo cuka, sam to je minorna zadeva...
Jutri grem po nov adapter, če to ne bo odpravilo pol je pa foršpan v igri...
V pričakovanju HD testa Mehika: Argentina...

V-i-p ::
Daj no Nagi Bator ne pribijaj, serviser (če ni kaj narobe in se nalog izgubi) pride v dveh, treh dneh. Če se je kdaj to zgodilo, še ne pomeni, da je vedno tako in ja, velikokrat se izkaže, da je napaka na strani naročnika, pizdi pa seveda čez providerja, kot ti in tebi podobni.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Nagi Bator ::
Vip, v cisto vseh svojih postih govorim izkljucno iz izkusenj, ki jih imam s telemachom.
Rad bi rekel kaj vzpodbudnega, res, brez sale, a zal ne morem!
Edit:
Ce ne bi ob vsakem klicu na helpdesk vztrajal pri svojem in izgubljal zivcev z ignoranti tam,
ce ne bi samozavestno in v svoj prav preprican nastopil ob obisku poslovalnice,
bi se danes lahko buljil v šum analognega signala in placeval nekaj, kar se mi ponuja le na pairju. Tako pa danes lahko vsaj uporabljam vecino tega za kar placujem. Za to gre zasluga zgolj moji gnjavazi in ne pomoci s strani telemach -a! Ja, celo sprijaznil sem se pocasi, da vsega pac ne morem imeti. Ceprav za to placujem! Hecno, ne ?
PS: ocitno se je nalog v mojem primeru zelo velikokrat izgubil! Stalna praksa ?!
Edit2:
Serviser je ugotovil, da napaka ni na moji strani!!!!
Tako, da te ne vem ze kolkic prosim, da prej preberi moj post, ce ze odgovarjas nanj
in ne obtozuj strank firme, v kateri si ocitno zaposlen, kar tja v en dan,
predvsem jih pa nehaj zalit!
Hvala lepa.
Rad bi rekel kaj vzpodbudnega, res, brez sale, a zal ne morem!
Edit:
Ce ne bi ob vsakem klicu na helpdesk vztrajal pri svojem in izgubljal zivcev z ignoranti tam,
ce ne bi samozavestno in v svoj prav preprican nastopil ob obisku poslovalnice,
bi se danes lahko buljil v šum analognega signala in placeval nekaj, kar se mi ponuja le na pairju. Tako pa danes lahko vsaj uporabljam vecino tega za kar placujem. Za to gre zasluga zgolj moji gnjavazi in ne pomoci s strani telemach -a! Ja, celo sprijaznil sem se pocasi, da vsega pac ne morem imeti. Ceprav za to placujem! Hecno, ne ?
PS: ocitno se je nalog v mojem primeru zelo velikokrat izgubil! Stalna praksa ?!
Edit2:
Serviser je ugotovil, da napaka ni na moji strani!!!!
Tako, da te ne vem ze kolkic prosim, da prej preberi moj post, ce ze odgovarjas nanj
in ne obtozuj strank firme, v kateri si ocitno zaposlen, kar tja v en dan,
predvsem jih pa nehaj zalit!
Hvala lepa.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Nagi Bator ()

axee ::
Je mogoče imeti naročeno tako digitalno kot analogno TV?
Staro TV bi uporabljal na analogni (vsakodnevno gledanje TV itd), HD digitalno pa bi preko STB gledal preko projektorja.
Na prvi pogled se mi zdi da to nebo problem.
Staro TV bi uporabljal na analogni (vsakodnevno gledanje TV itd), HD digitalno pa bi preko STB gledal preko projektorja.
Na prvi pogled se mi zdi da to nebo problem.

Ce imas narocen digitalni paket - katerikoli, imas se zmeraj anlaogni signal. Tako da ja!

PARTyZAN ::
Danes zjutraj so se Cisco STBji updatali na delujoč firmware. DTV je bil "offline" od srede do nedelje.
Poraz.
Poraz.

Zako ::
Mene pa nekaj zanima,
imam Telemachov digitalni paket (DVB-C) in CISCO Z3375 STB; zelel bi spremljati TV programe na racunalniku. Pa mi ne rata usposobit zadevo.
Kupil sm DVB-C Tv kartico za racunalnik (Pinnacle PCTV Quatro Stick DBV-C, DVB-T). Ko nastavim na državo Slovenia in iscem kanale mi najde na DVB-T 8 kanalov na DVB-C pa nic kanalov. Zdaj me pa zanima ali mogoce potrebujem se CAM kartico ali dodaten STB vmesnik?
lp
imam Telemachov digitalni paket (DVB-C) in CISCO Z3375 STB; zelel bi spremljati TV programe na racunalniku. Pa mi ne rata usposobit zadevo.
Kupil sm DVB-C Tv kartico za racunalnik (Pinnacle PCTV Quatro Stick DBV-C, DVB-T). Ko nastavim na državo Slovenia in iscem kanale mi najde na DVB-T 8 kanalov na DVB-C pa nic kanalov. Zdaj me pa zanima ali mogoce potrebujem se CAM kartico ali dodaten STB vmesnik?
lp
Zako je zakon!!!

Yossarian ::
Imam digitalnega trojčka in me nekaj zanima glede videosnemalnika. Zanima me, kateri snemalnik točno je in predvsem:
1. ali si je možno filme presnet na DVD
2. ali je možno priklopit na snemalnik kamero in si presnet posnetek iz kamere na DVD
1. ali si je možno filme presnet na DVD
2. ali je možno priklopit na snemalnik kamero in si presnet posnetek iz kamere na DVD
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

JK007 ::
http://www.kabelska.net/viewtopic.php?f...
Tu imaš nekaj linkov o tem sprejemniku, navodila, ...
Ne da se mi še enkrat vse pisat, kar je bilo tu že 500x objavljeno.
Tu imaš nekaj linkov o tem sprejemniku, navodila, ...
Ne da se mi še enkrat vse pisat, kar je bilo tu že 500x objavljeno.
....... www.kabelska.net .........

1. Naprava nima DVD snemalnika, tako da je to odvisno od tvojega dvd-recorderja. Načeloma bi moralo it. Se pa vsebine ne da prenašat na zunanje medije neposredno, če te to zanima.
2. Kamero priklopiš na PC? Nevem zakaj bi rad STB vmes silil.
2. Kamero priklopiš na PC? Nevem zakaj bi rad STB vmes silil.

Yossarian ::
Torej bi moral ta sprejemnik priklopit na DVD recorder? Moj DVD recordeer podpira samo analogni signal. Bi to šlo?
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil

Včeraj smo gledali tekmo Olimpija : Široki b. na Šport TV 1 - slika se je kockala v digitalni in analogni shemi ( vglavnem, bilo je negledljivo ). Je še kdo to opazil, al smo imeli ta problem samo v Mariboru ( vsi ostali programi so delali bp ).

Alexius Heristalski ::
Glavno, da položnice redno hodijo.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

plavko61 ::
HBO je začel preklapljat 16:9. Skoraj ne morem verjet, zdaj bo se morda celo splačalo naročit zadevo.
Bomo videli kdaj bodo še HBO comedy, cinemax, cinemax2 porihtali?
Bomo videli kdaj bodo še HBO comedy, cinemax, cinemax2 porihtali?
Dvakrat preberi, nato pa blekni...

Frenky ::
Imam nekaj vprašanj. Prebral sem večino strani, za vse pa res nimam časa :)
Trenutno sem na siolovi optiki, kjer imamo tudi sioltv in hkrati tudi njihovo kabelsko, ki jo ponujajo na optiki, ker imam 4TV-je v hiši, pa je predrago imeti na vseh štirih iptv (trenutno imam 2xcatv in 2xiptv).
Zanima me, kako ste zadovoljni s Telemachom, predvsem z dvb-c?
Razmišljam, da bi pri siolu ostal z internetom in telefonom, pri Telemachu pa vzel TV. Ali je možno imeti hkrati (pač predvsem kar se infrastrukture in cene tiče) tako analogno (na dveh TV), ter dvb-c (na drugih dveh TV)?
Na enem od teh dveh, kjer je dvb-c imam LCD ki podpira dvb-c mpeg2+4, za drugega tako da zanj rabim samo modul in kartico, na drugem bi rabil stb, na ostalih dveh bi pa fural analogno... Je to možno?
Pa zanima me tudi, kako ste zadovoljni z njihovimi storitvami? Pri Siolu so končno v dveh letih, odkar sem naročnik uspeli v zadnjem obdobju urediti stabilnost (vsaj na optiki). Kar me bolj moti, je nenormalno visoka kompresija, sploh na optiki (WTF?!?), ter posledično slaba kvaliteta SD kanalov, da o manjku 5.1 zvoka ne govorim. Glede HD kanalov nimam pripomb.
Se mi takšen prehod splača? Imam pa do vseh 4TV že predhodno speljan coax kabel, še od obdobja, ko sem imel analogno Telemachovo kabelsko (tako da na hiši je njihova omarica, ter tudi kabel z razdelilci).
Kaj menite?
Trenutno sem na siolovi optiki, kjer imamo tudi sioltv in hkrati tudi njihovo kabelsko, ki jo ponujajo na optiki, ker imam 4TV-je v hiši, pa je predrago imeti na vseh štirih iptv (trenutno imam 2xcatv in 2xiptv).
Zanima me, kako ste zadovoljni s Telemachom, predvsem z dvb-c?
Razmišljam, da bi pri siolu ostal z internetom in telefonom, pri Telemachu pa vzel TV. Ali je možno imeti hkrati (pač predvsem kar se infrastrukture in cene tiče) tako analogno (na dveh TV), ter dvb-c (na drugih dveh TV)?
Na enem od teh dveh, kjer je dvb-c imam LCD ki podpira dvb-c mpeg2+4, za drugega tako da zanj rabim samo modul in kartico, na drugem bi rabil stb, na ostalih dveh bi pa fural analogno... Je to možno?
Pa zanima me tudi, kako ste zadovoljni z njihovimi storitvami? Pri Siolu so končno v dveh letih, odkar sem naročnik uspeli v zadnjem obdobju urediti stabilnost (vsaj na optiki). Kar me bolj moti, je nenormalno visoka kompresija, sploh na optiki (WTF?!?), ter posledično slaba kvaliteta SD kanalov, da o manjku 5.1 zvoka ne govorim. Glede HD kanalov nimam pripomb.
Se mi takšen prehod splača? Imam pa do vseh 4TV že predhodno speljan coax kabel, še od obdobja, ko sem imel analogno Telemachovo kabelsko (tako da na hiši je njihova omarica, ter tudi kabel z razdelilci).
Kaj menite?

Spajky ::
Ostani na SiOL optični kabelski, ker praviš, da jo že imaš

"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

Potem je mnenje da za moje pogoje IPTV > dvb-c?
Saj kot sem omenil: internet in telefon bi pri Siolu obdržal.
Saj kot sem omenil: internet in telefon bi pri Siolu obdržal.

Dami ::
Zračunaj kok te pride tv zaj al pa pol. Dokler TM oddaja še analogni signal maš lahk komot navadne tvje še poleg. Sam mam občutek da se jim bo enkrat sprdnilo in ga bojo ukinli čez noč.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Je malo dražji Telemach (pri istih paketih), predvsem zaradi dodatnih dvb-c sprejemnikov. Ampak ne spet toliko, da bi zaradi (recimo 5EUR) pri 35-40EUR gledal tako razliko na mesec.
Bolj se mi gre za kakovost slike (predvsem SD, ker HD je OK) in zanesljivost operaterja, v primerjavi s SiolTV.
Požrem par EUR razliko, če se izkaže za boljšega kot Telekomovci.
Bolj se mi gre za kakovost slike (predvsem SD, ker HD je OK) in zanesljivost operaterja, v primerjavi s SiolTV.
Požrem par EUR razliko, če se izkaže za boljšega kot Telekomovci.

Veron ::
preberi malo forum kabelska.net pa se boš hitro premislil in ostal na telekom optični kabelski tv (analogna) :-)

Ja, to imam. Ampak mi brez HD kanalov, HBO in ostalih ni živeti. Zato imam SiolTV.
No, bom pogledal na tisti forum.
No, bom pogledal na tisti forum.

Okapi ::
Frenky, a ima Siol na svoji (analogni) kabelski še vedno nekaj testnih digitalnih kanalov? Pred časom jih je namreč imel, tudi par v HD, sedaj pa že nekaj časa nisem preverjal.
O.
O.

Imajo celoten MUX-A, ter dodatno še AnixeHD in SLO HD. Ostalo so ukinili.
Aja, pa še nekaj malega radijskih programov. Ravno včeraj sem preverjal, če je kaj novega. Imajo dve testni frekvenci, kjer to spuščajo. Kljub večkratnim poizvedovanjem, ali imajo v bližnji prihodnosti namen preiti s celotno shemo v dvb-c, ne dobiš odgovora. Je pa tako, da sem s sioltv v zadnjem času zadovoljen s tega stališča, da so uspeli zagotoviti nemoteno delovanje (včasi so bili hudi problemi). Je pa velik problem kompresija. Na optiki imamo mpeg2 z okoli 4,5 mega streami, tisti na bakru prehajajo na mpeg4 z dobrima 2 mega. Samo slika SD kanalov je obup. Sploh na optiki je nerazumlijvo, da ne dajo tako kot T2 nespremenjenih streamov dalje.
Aja, pa še nekaj malega radijskih programov. Ravno včeraj sem preverjal, če je kaj novega. Imajo dve testni frekvenci, kjer to spuščajo. Kljub večkratnim poizvedovanjem, ali imajo v bližnji prihodnosti namen preiti s celotno shemo v dvb-c, ne dobiš odgovora. Je pa tako, da sem s sioltv v zadnjem času zadovoljen s tega stališča, da so uspeli zagotoviti nemoteno delovanje (včasi so bili hudi problemi). Je pa velik problem kompresija. Na optiki imamo mpeg2 z okoli 4,5 mega streami, tisti na bakru prehajajo na mpeg4 z dobrima 2 mega. Samo slika SD kanalov je obup. Sploh na optiki je nerazumlijvo, da ne dajo tako kot T2 nespremenjenih streamov dalje.

Kakšna pa se ti zdi primerjava SiolTV (iptv) in Siolova analogna kabelska, kar se kakovosti slike pri SD programih tiče?
O.
O.

Na crt je isti šit, na mojem LCD pa mislim da sploh še nisem primerjal, ker imam na njem naštelane samo testne dvb-c in iptv. Analogna ima bolj boro programsko shemo, tako da mi ni zanimiva preveč...
Bom pogledal popoldan, vsaj za relevantne programe; glavne slovenske, športne in kakšen dokumentarni, pa dal grobo subjektivno oceno.
Bom pogledal popoldan, vsaj za relevantne programe; glavne slovenske, športne in kakšen dokumentarni, pa dal grobo subjektivno oceno.

Analogna ima bolj boro programsko shemo,Kaj pa to gledaš, da ni na analogni? Za moj okus je na analogni več kot dovolj programov, je pa res, da večinoma gledam s travnika sposojene oddaje v HD.
O.

plavko61 ::
Danes spet EPG kaže spored 2 uri nazaj. Pa kaj se grejo ti kekci, zato da nam lepo kasirajo se grejo beta testiranja na strankah ali kaj???
Dvakrat preberi, nato pa blekni...

Analogna ima bolj boro programsko shemo,Kaj pa to gledaš, da ni na analogni? Za moj okus je na analogni več kot dovolj programov, je pa res, da večinoma gledam s travnika sposojene oddaje v HD.
O.
HBO, Cinemax, NG HD, History HD, FOX Life in Crime, Š2, Sportklub+, MGM... To večinoma gledam, kar na kabelski ni.

elToro ::
Nagi Bator je izjavil:
A dela rtv hd slo sedaj, ker jest že 15 minut nimam signala?
Welcome to the club. Vcasih super signal (v 10% primerov), vcasih za silo z obcasnimi obiski kockaste mavrice, najveckrat pa sploh ne.![]()
Že cel čas prvenstva imam 100% brezhibno sliko v Lj. na Sony LCD TV-ju. Očitno imaš problem na kablu.

brezhibno sliko v Lj.
V tem lj-ju je bistvena razlika!
Telemach -ovi qurci so pokupili celoten MB kabelski sistem,
s katerim sedaj delajo kot svinja z gnojem.
Iz najkvalitetnejsega kabelskega sistema v Sloveniji so nardili nekaj povsem neuporabnega!
Hvala bogu, da nimam se interneta pri njih.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Nagi Bator ()

Spc ::
Joj kak ste tečni z temi slovenskimi k.......i reklamami na discovery channel.
Najboljše je bilo prej ko ni bilo reklam ne pa zdaj neke slovenske.
Najboljše je bilo prej ko ni bilo reklam ne pa zdaj neke slovenske.

Spc, ti že malo vročina škodi ? :)
Očitno imaš rajši romunske reklame.
Zakaj kaj takega ne rečeš za POP TV in Kanal A ?
Očitno imaš rajši romunske reklame.
Zakaj kaj takega ne rečeš za POP TV in Kanal A ?

Ker ne gledam bedarij kot sta POPTV in A-Kanal.
Zgleda, da bom še discovery nehal gledat.
Ne, ni bilo romunskih reklam, romunske so na NGCju.
Prej je bil discovery samo discovery brez reklam.
Opažam pa tudi, da so gluhi na rtvslo, saj jim vmes piska frekvenca z 14kHz .. mene to strašansko moti nevem če drugi še slišite to.
Seveda tukaj ni kriv telemach ampak rtvslo, saj piska tudi preko RF-a oz. po domače: antene.
Zgleda, da bom še discovery nehal gledat.
Ne, ni bilo romunskih reklam, romunske so na NGCju.
Prej je bil discovery samo discovery brez reklam.
Opažam pa tudi, da so gluhi na rtvslo, saj jim vmes piska frekvenca z 14kHz .. mene to strašansko moti nevem če drugi še slišite to.
Seveda tukaj ni kriv telemach ampak rtvslo, saj piska tudi preko RF-a oz. po domače: antene.

Dami ::
Ma še kdo začetni paket pr kabel-tv in mu niso zaračunal 15,50€ naročnine?
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

V-i-p ::
Spc: kaj že ima ponudnik signala z slovenskimi reklamami na Discovery Channelu? Predlagam, da jim naslednjič pošlješ mail, ko ti na POP TV ne bo všeč večerni film ;).
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Spajky ::
Vsaka postaja zdej oddaja signal (podobno kot VPS za videorekorderje vklopit pri TV slo) ob začetku in koncu reklam, pa lokalni ponudnik lahko "ubacuje" svoje reklame vmes, če ima hardware in Telemach ga je zgleda nabavil :-( ... mene "levojezične" reklame niso motile, medtem ko pa me slovenske ja!
Poleg tega pa bi Telemach lahko že enkrat za vselej zrihtal na analogni shemi generalni povprečni audio volumen (nivo modulacije!) na vseh postajah enako, ne pa da so ene postaje ful glasne (ala TV1000 ali TV3) ene pa (ala Animal planet zadnje čase pa še kaka) ful švoh. Večina jih je sicer v glavnem še kar v vredu razmerju. Razlike znajo bit tudi do 20dB v maximumu med najbolj švoh in najmočnejšo. ne pa da moraš skozi štelat volumen na TV-ju, prej kot preklopiš na drugo postajo !!! (da ni "izbruha" zvoka; ponoči je to še kar nadležno !!!
Ma kaj je tako težko (par trimerčkov malce obrnit oz. ker je danes vse digitalno, malce preprogramirat analogne modulatorje?
Pa še to, če sam Telemach injecira slo reklame, pol naj ne odstopajo bistveno od glasnosti postaje, na kateri so !!!
Poleg tega pa bi Telemach lahko že enkrat za vselej zrihtal na analogni shemi generalni povprečni audio volumen (nivo modulacije!) na vseh postajah enako, ne pa da so ene postaje ful glasne (ala TV1000 ali TV3) ene pa (ala Animal planet zadnje čase pa še kaka) ful švoh. Večina jih je sicer v glavnem še kar v vredu razmerju. Razlike znajo bit tudi do 20dB v maximumu med najbolj švoh in najmočnejšo. ne pa da moraš skozi štelat volumen na TV-ju, prej kot preklopiš na drugo postajo !!! (da ni "izbruha" zvoka; ponoči je to še kar nadležno !!!
Ma kaj je tako težko (par trimerčkov malce obrnit oz. ker je danes vse digitalno, malce preprogramirat analogne modulatorje?
Pa še to, če sam Telemach injecira slo reklame, pol naj ne odstopajo bistveno od glasnosti postaje, na kateri so !!!

"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

Spajky: Nivo glasnosti močno niha med programi tudi v digitalni programski shemi. Ko šaltaš iz tihega Discovery Science na Discovery HD, ti celo sosesko zbudi ponoči.
Resno, a je res tako težko normalizirat glasnost?
Resno, a je res tako težko normalizirat glasnost?

Spc: kaj že ima ponudnik signala z slovenskimi reklamami na Discovery Channelu? Predlagam, da jim naslednjič pošlješ mail, ko ti na POP TV ne bo všeč večerni film ;).
Ponudnik signala ?!
Ja potem pa menjajte discovery channel in nam namesto srbskega sranja dajte original angleškega.

Bodi srečen, da so sploh reklame na teh programih, ker drugače bi bila cena za te programe še višja ( Telemach je eden redkih, ki plačuje za redistribucijo vseh teh programov ).
Danes ni več nič zastojn ( minli so časi, ko smo imeli na črno polovico plačljivih programov )!
Danes ni več nič zastojn ( minli so časi, ko smo imeli na črno polovico plačljivih programov )!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: JK007 ()

Blaz90 ::
Torej tko informativno sem šel na http://digitalno.telemach.si/, ker bomo tudi mi počasi preklopili na digitalno, pa sem se odločil za premium paket, ki naj bi že vseboval HBO ter HBO comedy (vsaj tako piše tle).
Zdej mi pa ni čisto jasno če moram pri tretjem koraku (Dodatne možnosti in storitve), kjer se pojavi možnost da označim HBO in HBO comedy(ki stane dodatnih 6 EUR), to tudi označiti, saj naj bi premium ta dva programa že vseboval.
Zdej mi pa ni čisto jasno če moram pri tretjem koraku (Dodatne možnosti in storitve), kjer se pojavi možnost da označim HBO in HBO comedy(ki stane dodatnih 6 EUR), to tudi označiti, saj naj bi premium ta dva programa že vseboval.

Bodi srečen, da so sploh reklame na teh programih, ker drugače bi bila cena za te programe še višja ( Telemach je eden redkih, ki plačuje za redistribucijo vseh teh programov ).
Rajši dam par € več kot pa da mi morijo vsakih 20 minut z enakimi slovenskimi reklamami non-stop 24/7/365.
Poglej si RTVSLO, enake reklame imajo že 6. let, vse isto.
Torej tko informativno sem šel na http://digitalno.telemach.si/, ker bomo tudi mi počasi preklopili na digitalno, pa sem se odločil za premium paket, ki naj bi že vseboval HBO ter HBO comedy (vsaj tako piše tle).
Jaz imam navadni osnovni digitalni paket pa mi vsi HBOji delajo normalno.
Zakaj nimam pojma verjetno ni kaj prav nastavljeno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Spc ()

Spc, si edini ki bi dal kakšen evro več ( verjetno si pozabil na reakcije ob zadnji podražitvi ).

Spc, si edini ki bi dal kakšen evro več ( verjetno si pozabil na reakcije ob zadnji podražitvi ).
Reakcije ob podražitvi za ENAKO PROGRAMSKO SHEMO Z REKLAMAMI.

Shema bi tudi v tvojem primeru ostala enaka ( namesto reklam pa bi bili trailerji, ki se tudi 100x ponavljajo ).

Nebi rekel, da ima original angleški discovery 7 let stare show-e oz. da ponavljajo 7 let stare sezone in epizode.
To verjetno dela samo Discovery bosna, ki nima dnara za nove.
To verjetno dela samo Discovery bosna, ki nima dnara za nove.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Elektro turnšek in digitalna TVOddelek: Omrežja in internet | 14020 (7592) | yanz |
» | digitalna kabeelska tv dvb-c izkušnje (cablestar2)Oddelek: Pomoč in nasveti | 8659 (4298) | predrag000 |
» | digitalni sprejemnik (DVB-C) za TVOddelek: Zvok in slika | 18631 (10105) | mysterio |
» | Digitalna televizija!Oddelek: Pomoč in nasveti | 7275 (5798) | robotek87 |
» | RTV SLO HD na TelemachuOddelek: Zvok in slika | 8651 (7553) | Alexius Heristalski |