Forum » Pomoč in nasveti » Internetni izpad ob uri
Internetni izpad ob uri
dr.Akula ::
Torej problem je sledeč: vsak dan okoli 21:00 ure pri nas zmanjka interneta. Kakšne 5 minut pred popolnim izpadom internet deluje zelo počasi, nakar se izklopi. Na trenutke se vrne za približno minuto, nato spet nič. To se je začelo tisti večer, ko so nam pri amisu povečali linijo iz 1 mega na 4 mega.
Kaj bi lahko bilo narobe. Za vsako pomoč se zahvaljujem.
Kaj bi lahko bilo narobe. Za vsako pomoč se zahvaljujem.
ni podatka
StandAgainst ::
Točno to se dogaja meni 10mbit liniji. Pred 2 mescema swe mi je to začelo prvič dogajat, sem klical na amis, pa so zrihtali in je bil do sedaj mir. Sedaj se pa je to začelo zopet dogajati, ravno včeraj sem klical tja, upam da danes ne doživim tega.
Najboljše je da jih tja pokličeš, pa kr reči da si vse prevero (kable pa vse, tud če jih nisi in da vse dela OK), ker drugač bodo še z tem gnjavli 1 dan preden bodo prijavli napako adminom da jo odstranijo.
Najboljše je da jih tja pokličeš, pa kr reči da si vse prevero (kable pa vse, tud če jih nisi in da vse dela OK), ker drugač bodo še z tem gnjavli 1 dan preden bodo prijavli napako adminom da jo odstranijo.
dr.Akula ::
Emm tam v wireless še ves čas kaže, da je povezan ampak strani pa ne odpira. Pa zdajle spet po eni sreči dela, prej kakšno uro ni.
EDIT: CrniE pol so pa zdej pred kratkim cel čistilni kader zamenjal xD. Jih morjo še poučit, da tko se pa ne puca.
EDIT: CrniE pol so pa zdej pred kratkim cel čistilni kader zamenjal xD. Jih morjo še poučit, da tko se pa ne puca.
ni podatka
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dr.Akula ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A1 xDSL (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Omrežja in internet | 162133 (14000) | kixs |
» | Amis težave (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 13642 (8030) | Cowboy6 |
» | SIOL ali AMIS? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 22941 (16712) | Tydek |
» | Siol ADSL ali T-2Oddelek: Omrežja in internet | 2069 (1379) | svecka |
» | Kako ste zadovoljni z delovanjem T-2 ponudnika za internet? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12270 (8071) | durrenmatt |