» »

Islam v Evropi

Islam v Evropi

««
13 / 26
»»

nurmaln ::

medtem ko operiraš s klasično nacionalistično in krščansko versko propagando

Da ni posebej zaupat nacionalistični in kakršnikoli verski propagandi (vključno krščanski), mi je kristalno jasno. Da sem ji kdaj zaupal ali se je posluževal me boš moral pa spomniti.
"I will be quoted in someone's signature,
even if I have to do it myself!" - nurmaln

Vanich ::

jype je izjavil:

Pepca*Kardelj> Bulshit. Beri Koran. Po Koranu obstaja Dal Al Harb in pa Dar al Islam: Hiša vojne (kjer še ni Islama) in pa Hiša Islama (kjer je Islam in šerijat že establiran.)

A, pa res. Po Janku in Metki pa obstaja hišica iz sladkarij sredi gozda. Tvoj point je pa?

Nehej trolat.

Hayabusa ::

Come and get it, babyface.

Če se boš upiral z mačeto & kamenjem.
Tudi Nutella bo prepovedana.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hayabusa ()

Karaya 52 ::

Hayabusa je izjavil:

Js sm svoj cas bil naucen, da se je WW2 v Evropi koncala 15. maja 45,

Začetek 1.9 1939, konec 2.9 1945.

Evropi.

A, pa res. Po Janku in Metki pa obstaja hišica iz sladkarij sredi gozda. Tvoj point je pa?

Pravlice o Janku in Metki nihče ne jemlje za življensko vodilo.

Vanich je izjavil:

jype je izjavil:

Pepca*Kardelj> Bulshit. Beri Koran. Po Koranu obstaja Dal Al Harb in pa Dar al Islam: Hiša vojne (kjer še ni Islama) in pa Hiša Islama (kjer je Islam in šerijat že establiran.)

Nehej trolat.

Za tebe je Koran pravljica? Raje ne omenjaj teh tvojih pogledov kakšnemu muslimanu izven Evrope, izven Dar al Harb-a. Dobronamerno.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Vanich ()

Edit:
Raje ne omenjaj teh tvojih pogledov kakšnemu muslimanu v Evropi, še posebej če ima s sabo mačeto ali avto.Will save your life.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hayabusa ()

Hayabusa je izjavil:

Edit:
Raje ne omenjaj teh tvojih pogledov kakšnemu muslimanu v Evropi, še posebej če ima s sabo mačeto ali avto.Will save your life.

smo usklajeni...:))

Pithlit ::

Vanich je izjavil:

Kje so kriščanske cerkve v Saudi Arabiji, sprašujem? Reciprocitetne? Stotine njih? Tisoče?

Jih pač ni. Tko kot ni mošeje pri nas. Če imaš pa v mislih molilnice (džamije) pol se pa ziher kakšna najde, vsaj dokler ima stranke.

Drugače pa wikipedija nešteje 101 mošejo v celi EU. Pa jih je ogromno bilo zgrajenih že izpred časa velikih vojn. Marsikatera nima minareta. Pa kar nekaj jih je čisto navadnih stavb.
Life is as complicated as we make it...

JohanP ::

Pithlit je izjavil:

Vanich je izjavil:

Kje so kriščanske cerkve v Saudi Arabiji, sprašujem? Reciprocitetne? Stotine njih? Tisoče?

Jih pač ni. Tko kot ni mošeje pri nas. Če imaš pa v mislih molilnice (džamije) pol se pa ziher kakšna najde, vsaj dokler ima stranke.

Drugače pa wikipedija nešteje 101 mošejo v celi EU. Pa jih je ogromno bilo zgrajenih že izpred časa velikih vojn. Marsikatera nima minareta. Pa kar nekaj jih je čisto navadnih stavb.

No če se že vpiknem v tvoje znanje: džamija predstavlja večji objekt kot mošeja in poleg molilnice združuje še vrtec , šolo (v arabskem, turškem, farsi jeziku,..), knjižnico in podobne objekte.
Džamija je orodje za širjenje islama, ni zgolj objekt za molitev.

gruntfürmich ::

ja, muslimane je potrebno izgnati od koder so prišli.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

gruntfürmich je izjavil:

ja, muslimane je potrebno izgnati od koder so prišli.

Absolutno. Pa kristjane tud, pa budiste tud, žide, druide, sikhe in hinduiste takisto.

Pithlit je izjavil:

Vanich je izjavil:

Kje "pri nas" ? Govorim o Evropi in zahodnem svetu !!! Zakaj ni niti ene krščanske cerkve v S.A.? Pa da ti ne bi sedaj začel limati slik velelebnih evropskih džamij - začevši s tisto frišno v Rijeki.

Kar se pa strank tiče - prav čudno da jih dol pri njih ni. Če zapustiš muslimansko vero - ti odsekajo glavo. Multikulti na delu, kajne?

jype ::

Pepca*Kardelj> Zakaj ni niti ene krščanske cerkve v S.A.?

Stari moj, preden boš ti evropo spremenu v arabijo, k nima nobene džamije, ker se teb zdi, da bi morale bit prepovedane, ti bomo kr ornk vetra dal.

Pa tut vsakemu muslimanu brez slabe vesti v ksiht rečem, da je Koran pravljica, če me izzove. Katoliki so se že naučil, da v intelektualnem dvoboju nimajo za burek.

Če se me fizično loti pa, hej, jaz imam dober telefon in dobrega odvetnika. Ne bi bilo prvič komu žal, da se je spravil name.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

jype je izjavil:

Stari moj, preden boš ti evropo spremenu v arabijo, k nima nobene džamije, ker se teb zdi, da bi morale bit prepovedane, ti bomo kr ornk vetra dal.

Pa tut vsakemu muslimanu brez slabe vesti v ksiht rečem, da je Koran pravljica, če me izzove. Katoliki so se že naučil, da v intelektualnem dvoboju nimajo za burek.

Če se me fizično loti pa, hej, jaz imam dober telefon in dobrega odvetnika. Ne bi bilo prvič komu žal, da se je spravil name.

Kdaj sem rekel da morajo biti džamije v EU prepovedane? Tole je pritlehno, celo zate.

Kar se pa tiče tvojega poguma : skreši to muslimanu v faco izven Dar al Harb-a, sem rekel. Skreši to muslimanu v faco v S.A. Ali pa v Pakistanu, naprimer, če upaš. Ne pa tu, kjer so vsi pod al taqiyy-o. Skoraj vsi. Ene par se jih je naprimer ravno ta teden našlo v Londonu, pa niso bili. So bili kar na Jihad-u.

Vanich je izjavil:

Kje "pri nas" ? Govorim o Evropi in zahodnem svetu !!! Zakaj ni niti ene krščanske cerkve v S.A.?

Če govoriš o zahodnem svetu potem se ne omejevat na savdsko arabijo. Omeji se na cel muslimanski svet.

Drugače se lahko jaz omejim na... Luksemburg (kjer tudi ni mošeje, tko kot pri nas). Al pa Vatikan... je konec koncev še boljša primerjava. Samo po velikosti se malenkost razlikujeta - po bogastvu in fanatičnosti so pa kar tam-tam. Kolko cerkev je pa vatikan financiral?

JohanP je izjavil:

No če se že vpiknem v tvoje znanje

Za muslimane v Sloveniji je značilno, da uporabljajo oba izraza za molilnice ne glede na karakteristike.

Vir: HAQ

V arabskem svetu je pa 'džamija' bolj kot ne uporabljena za univerzo. In sploh nima veze s katerimkoli verskim objektom.

Ampak... dejmo se omejit na naš prostor. Sploh ker je očitno da pepca cilja na verske objekte.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Pithlit ()

Pithlit je izjavil:

Vanich je izjavil:

Kje "pri nas" ? Govorim o Evropi in zahodnem svetu !!! Zakaj ni niti ene krščanske cerkve v S.A.?

Če govoriš o zahodnem svetu potem se ne omejevat na savdsko arabijo. Omeji se na cel muslimanski svet.

Drugače se lahko jaz omejim na... Luksemburg (kjer tudi ni mošeje, tko kot pri nas). Al pa Vatikan... je konec koncev še boljša primerjava. Samo po velikosti se malenkost razlikujeta - po bogastvu in fanatičnosti so pa kar tam-tam. Kolko cerkev je pa vatikan financiral?

nenenenene, ne bomo se tako šli. Ogromno, večina džamij v EU je financiranih od strani S.A !!! Kje so cerkve v S.A. financirane od EU ???
Kje?

Zgodovina sprememb…

Unknown_001 ::

Mene najbolj skrbi ta invazivnost muslimanov, da ne bo s Slovenijo nazadnje tako ko s Kosovom, ampak kr precej kaže na to.

Ne moti me, če nekdo veruje tiste nevemkaj ampak seveda v mejah normale. Ko začnejo s tem izkoriščat pa pravice vlečt iz riti... smo pa u dreku, zarad teh naših finih levakov.

Ampak prov butasto mi je, ko bojo oni neki takšenga, kot je Džamija lahko umestil v prostor, nam so pa recmo za prizidek težil, ker smo dal dvokapnico za streho, ampak en kekc si je utupil, da mora bit enokapnica, a enokapnice ni v tistem kraju daleč naokol.

In še kj bi lahko najdu...

Zgodovina sprememb…

Mipe ::

EU je sekularna. Nima kaj financirati religioznih objektov.

Mipe je izjavil:

EU je sekularna. Nima kaj financirati religioznih objektov.

That's not the point. Oziroma - ravno to je point.
O sekularnosti kakšne Portugalske ali Poljske pa raje ne bi v tej temi.

SplitCookie ::

jype je izjavil:

Zakaj bi mu bilo žal ?

Nalomi te in spizdi čez mejo, magari v svojo matično državo. Hilda-style najmanj
SplitCookie> Prevoziš RDEČO ! jype> Ja? A to je kaj posebnega?
Ramon dekers> Ječa je lahko naravno okolje potem ko se adaptiraš.
jype> CPP ne spoštujem _NIKOLI_

Vanich je izjavil:

nenenenene, ne bomo se tako šli. Ogromno, večina džamij v EU je financiranih od strani S.A !!! Kje so cerkve v S.A. financirane od EU ???

Kje je mošeja v Vatikanu financirana s strani Savdske Arabije?

Točno tako, le obrnjeno, vprašanje ti postavljaš.

Cerkva, financiranih s strani Vatikana, v muslimanskem svetu je pa mnogo.

Pithlit je izjavil:

Vanich je izjavil:

Kje je mošeja v Vatikanu financirana s strani Savdske Arabije?

Točno tako, le obrnjeno, vprašanje ti postavljaš.

Cerkva, financiranih s strani Vatikana, v muslimanskem svetu je pa mnogo.

Ni res. Lahko bi postavili recimo protestantsko cerkev. Ali anabaptistično. Ali pravoslavno. Mogoče cello koptsko - je najbližje v regijonu. Ali katerokoli drugo cerkev krščanske orijentacije. Lahko tudi privately funded - tako, kot so to privatno financirane mošeje po Evropi in zahodnem svetu od kraljevske družine iz S.A.

Pa ja res ne misliš, da ima Vatikan edini primat in edino lastništvo nad kristjanskim Jezusom in Bogom?

jype je izjavil:

Pepca*Kardelj>

Sorry da sem se v tole utknu amoak morm ti povedat:

Ti pa res ne znaš neki konkretnega nazaj rečt.

(to z odvetnikom že vsaka budala, ka ma cajt počne, pa magar za 10dm2 zemle, al ker sosed senco na tuji parceli naredu,...)

POINT:
Prosm, mal originalnosti, pa boš tud sebi uslugo naredu :D

Se opravičujem za offtopic8-)

Ne. Ti postavljaš glupo vprašanje. Če vztrajaš pri omejevanju na države... pol se bom tudi jaz, ko se boš omejeval na regije, se bom tudi jaz. Ne moreš pa primerjat neke države z eno abstraktno regijo (i.e. 'zahodni svet'). Niti z urejeno regijo (EU).

V Savdski Arabiji cerkve ni zato ker je ne dovolijo postavit.
V Sloveniji mošeje ni zato ker je ne dovolijo postavit.

Ko se bo dovolilo pa bodo postavljene.

Še zmer bo prej Džamija v Sloveniji, ko pa Krščanska cerku v Savdski Arabiji.

Zakaj, kle vera naj ne bi se v politiko umešavala, tam je pa vera bog in batina zakona.

Pithlit je izjavil:

Ne. Ti postavljaš glupo vprašanje. Če vztrajaš pri omejevanju na države... pol se bom tudi jaz, ko se boš omejeval na regije, se bom tudi jaz. Ne moreš pa primerjat neke države z eno abstraktno regijo (i.e. 'zahodni svet'). Niti z urejeno regijo (EU).

V Savdski Arabiji cerkve ni zato ker je ne dovolijo postavit.
V Sloveniji mošeje ni zato ker je ne dovolijo postavit.

Ko se bo dovolilo pa bodo postavljene.

Traparije govoriš. Po inerciji, verjetno.

Mošeje pa v Sloveniji pa so. A ne veš? Že desetletja.

Zakaj pa ne dovolijo postavit cerkve v S.A, če oni postavljajo džamije povsod? A ni to "multikulti" ?

Zgodovina sprememb…

"Multikulti" je v modi. Let there be peace in the world, let everyone love each other, tralala, in kozlanje z moje strani na konc, ko je treba to pojebano proprgando poslušat.

bolkonsky ::

Na koncu sm se že ustrašu za vojaka !

T-h-o-r ::

kk

Unknown_001 je izjavil:

Še zmer bo prej Džamija v Sloveniji, ko pa Krščanska cerku v Savdski Arabiji.

Zakaj, kle vera naj ne bi se v politiko umešavala, tam je pa vera bog in batina zakona.

a nisi ponosen, da si na višjem nivoju od savdijskih psov

zkaj je taka stvar kul

the President is authorized to use all necessary and appropriate force against those nations, organizations, or persons he determines planned, authorized, committed, or aided the terrorist attacks that occurred on September 11, 2001, or harbored such organizations or persons, in order to prevent any future acts of international terrorism against the United States by such nations, organizations or persons.

napad na vojaka, ki je za zgornjo stvar (tudi) uporabljen, pa ne

& also

There is nothing in international law that bans the use of remotely piloted aircraft for this purpose or that prohibits us from using lethal force against our enemies outside of an active battlefield, at least when the country involved consents or is unable or unwilling to take action against the threat.
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: T-h-o-r ()

@Thor

Da, seveda sem vesel, da nimam tako spranih možganov, kot tile nesrečniki, sam ne vem kak bo to naprej pelalo. Ker majo tako pamet naštimano, da nam škodo (posredno) povzročajo.

Zgodovina sprememb…

Vanich je izjavil:

Mošeje pa v Sloveniji pa so.

V vsaki vasi ena, ane? Tko kot cerkve.

Vanich je izjavil:

Zakaj pa ne dovolijo postavit cerkve v S.A, če oni postavljajo džamije povsod?

"Oni" jih postavljajo le tam kjer jim to dovolijo. Zakaj sami ne dovolijo cerkve postavit pri njih pa ne vem. Moraš njih vprašat.

Pepca*Kardelj> Kar se pa tiče tvojega poguma : skreši to muslimanu v faco izven Dar al Harb-a, sem rekel. Skreši to muslimanu v faco v S.A. Ali pa v Pakistanu, naprimer, če upaš. Ne pa tu, kjer so vsi pod al taqiyy-o. Skoraj vsi. Ene par se jih je naprimer ravno ta teden našlo v Londonu, pa niso bili. So bili kar na Jihad-u.

Jebena stranka so tile muslimani - če se lepo obnašajo se zato, da nas bodo poklali ob prvi priložnosti, ko se enmu spuli je pa to jasen dokaz, da vsi samo čakajo, kdaj bodo lahko dobesedno živeli Koran.

Sem že "skrešu to muslimanu v faco" v muslimanski državi, pa... Je pokimal in rekel, da ve.

Škoda, da je med muslimani manj nestrpnih idiotov, kot v tej temi.

Grumf ::

Bom probal dodati še en kanček razuma, ki ga v tej temi očitno manjka, polna je prenapetih idiotov (no pa se z jypom spet enkrat strinjava :D)

Samsung06 je izjavil:

2) Zanima me tudi ali obstajajo kaki izračuni, katerega leta bi "mi" postali manjšina, seveda za vsako posamezno državo?

Kdo je to "mi", potomci in križanci raznih barbarskih plemen od slovanov naprej, hrvatov, bosancev, srbov, italianov, avstricev, francozov, madžarov, turkov... koga misliš z "mi", smo na super naravnem križišču kultur in po mojem ga ni, ki ne bi ŽE imel muslimanske krvi (pa tudi vseh ostalih) v sebi. Tako da me zanima kdo pravzaprav so/smo to "mi"?

Samsung06 je izjavil:

3) Ali lahko pričakujemo ob vse večjem naraščanju muslimanov v Evropi, da se bo ob določenem % muslimanov začelo počasno spreminjanje naše sedanje ustave, naših sedanjih zakonov v prid muslimanski populaciji? O katerem % govorimo tlele? 30%, 50%, več? Primer: Makedonija ima okrog 30% muslimanske populacije, in že spreminjajo zakone, ustavo.

Misliš tako kot to počne RKC? Ki nas je pokristjanila z mečem in ognjem in smo do sedaj postali takšni hlapci, da jo nekateri celo zagovajajo in hlapčevsko jemljejo za "svojo", naj jim Triglav pomaga :))

Samsung06 je izjavil:

4) Kako gledate na to, da naj bi Švica imela referendum za minorete?

V bistvu pri vprašanjih človekovih pravic ne sme biti referenduma, kakor ima lahko katoliška cerkev zvonove, ki kraužljajo živce vsako sobotno jutro, tako imajo pravico muslimani do minareta, pa naj se derejo iz njega, če jim to že paše. Sem pa absolutno za to da se prepove vse cerkve in minarete, VSE, ne ene ali druge.

Samsung06 je izjavil:

5) Ali ste mnenja da asimilacija ne deluje tako kot bi morala? Kaj storiti?

DA! Kaj storiti? Nehati se obnašati do muslimanov kot do tretjerazrednih ljudi, se jih prenehati bati, jim zagotoviti enake pogoje v družbi in pomešali se bodo med "nas", "mi" pa med njih, genski pool se bo razširil in vse bo lepo in prav. Dokler pa se to ne bo zgodilo in bodo nekateri sejali "krščansko" sovraštvo do soljudi, bo po prijaznih fizikalnih zakonih obstajala tudi nasprotna reakcija.

Toliko zaenkrat.
Human beings, who are almost unique in having the ability to learn from the
experience of others, are also remarkable for their apparent disinclination
to do so.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Grumf ()

Raptor F16> Še zmer bo prej Džamija v Sloveniji, ko pa Krščanska cerku v Savdski Arabiji.

Hvala bogu.

Pepca*Kardelj> Zakaj pa ne dovolijo postavit cerkve v S.A, če oni postavljajo džamije povsod? A ni to "multikulti" ?

Očitno bi ti rad, da bi tudi pri nas imeli tak (mono-kulti) režim. Ne bo šlo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

Okapi ::

in po mojem ga ni, ki ne bi ŽE imel muslimanske krvi
To Štajerci & Dolenjci. Do Breginjskega kota niso prišli ;)

O.

jype je izjavil:

Pepca*Kardelj> Kar se pa tiče tvojega poguma : skreši to muslimanu v faco izven Dar al Harb-a, sem rekel. Skreši to muslimanu v faco v S.A. Ali pa v Pakistanu, naprimer, če upaš. Ne pa tu, kjer so vsi pod al taqiyy-o. Skoraj vsi. Ene par se jih je naprimer ravno ta teden našlo v Londonu, pa niso bili. So bili kar na Jihad-u.

Jebena stranka so tile muslimani - če se lepo obnašajo se zato, da nas bodo poklali ob prvi priložnosti, ko se enmu spuli je pa to jasen dokaz, da vsi samo čakajo, kdaj bodo lahko dobesedno živeli Koran.

Sem že "skrešu to muslimanu v faco" v muslimanski državi, pa... Je pokimal in rekel, da ve.

You lucky bastard.

jype je izjavil:

Raptor F16> Še zmer bo prej Džamija v Sloveniji, ko pa Krščanska cerku v Savdski Arabiji.

Hvala bogu.

Pepca*Kardelj> Zakaj pa ne dovolijo postavit cerkve v S.A, če oni postavljajo džamije povsod? A ni to "multikulti" ?

Očitno bi ti rad, da bi tudi pri nas imeli tak (mono-kulti) režim. Ne bo šlo.

Ne seri. Še enkrat te vprašam - kje to trdim?

Zgodovina sprememb…

Okapi je izjavil:

To Štajerci & Dolenjci. Do Breginjskega kota niso prišli ;)

Zanimivo je pa to da je doslej edina mošeja v Sloveniji stala v Logu pod Mangartom. Ne pa na Štajerskem ali Dolenjskem.

Ja, ampak takrat so pa domačinke izselili, ker je bila fronta tam.;)

O.

Grumf
DA! Kaj storiti? Nehati se obnašati do muslimanov kot do tretjerazrednih ljudi, se jih prenehati bati, jim zagotoviti enake pogoje v družbi in pomešali se bodo med "nas", "mi" pa med njih, genski pool se bo razširil in vse bo lepo in prav. Dokler pa se to ne bo zgodilo in bodo nekateri sejali "krščansko" sovraštvo do soljudi, bo po prijaznih fizikalnih zakonih obstajala tudi nasprotna reakcija.

Akcija (musličev) < - > reakcija (domorodcev).

Fraze "When in Rome, do as the Romans do" žal še niso doumeli.

Naj pustijo svojo mentalno prtljago v prvotni državi, kajti v drugi državi so gostje, a bi radi postali gostitelji.

jype je izjavil:

Jype, da bi ti vidu, kak so oni nestrpni do drugih... Sam oni tega ne izražajo na glas.

Dj ti mal poštudiri, kaj jim tista bukla napoveduje prot krivovercem. Pol pa ti govor o nestrpnosti.

Hayabusa je izjavil:

Naj pustijo svojo mentalno prtljago v prvotni državi, kajti v drugi državi so gostje, a bi radi postali gostitelji.

Heh, še sam nisi sposoben pustiti svoje mentalne prtljage, ki izvira iz časov križarskih vojn, pa bodo oni svojo, ko pridejo iz držav, globoko obarvanih z verskim fundamentalizmom (ki ga resnici na ljubo v Sloveniji širi RKC), potem pa pridejo v Slovencelj-Land, kjer jih na veliko diskriminirajo, jim kradejo (Hilda), jih goljufajo (poglej si cene sob "samskih domov") itd. Me zanima kako bi se ti počutil in ali bi se krčevito zagrabil svoje kulture in vere, ker je pač edino kar ti še daje neko identiteto.

Star pregovor pravi, najprej počisti pred svojim pragom. Aja gostitelji so pa sicer odlični, daleč pred vsem kar samo-imenovani "gostoljubni" Slovenceljni lahko ponudijo.

Unknown_001 je izjavil:

Dj ti mal poštudiri, kaj jim tista bukla napoveduje prot krivovercem. Pol pa ti govor o nestrpnosti.

Vse je treba vzeti v kontekst, evropa se je bolj ali manj izvila verskemu fundamentalizmu, pri njim pa ta še vedno traja. Če pogledaš kaj pravijo cerkevene "bukle" iz časov rimokatoliškega fundamentalizma boš videl, da je krivovercem tudi tam kar temeljito trda predla. In če si bi pridobili nazaj moč nad množicami, bi bilo spet enako.
to do so.

Zgodovina sprememb…

Heh, še sam nisi sposoben pustiti svoje mentalne prtljage, ki izvira iz časov križarskih vojn, pa bodo oni svojo, ko pridejo iz držav, globoko obarvanih z verskim fundamentalizmom (ki ga resnici na ljubo v Sloveniji širi RKC)

Jaz se nikamor ne selim & pri tem ne vsiljujem svoje prtljage lokalcem.When in Rome ...

Če pogledaš kaj pravijo cerkevene "bukle" iz časov rimokatoliškega fundamentalizma boš videl, da je krivovercem tudi tam kar temeljito trda predla. In če si bi pridobili nazaj moč nad množicami, bi bilo spet enako.

Zato so 500 let za časom Evrope.

Pračlovek in homo-sapiens ne moreta sobivati v isti votlini.

Hayabusa je izjavil:

Pračlovek in homo-sapiens ne moreta sobivati v isti votlini.

Lahko lahko, že celo življanje prebivam obkrožen z državo praljudi, pa se da čisto lepo sobivati. Treba je samo razumeti njihove meje, npr. ne moreš praljudi učiti o strpnosti do soljudi (čeprav se praljudje radi kitijo z krščanskimi vrednotami, ki jih sicer nimajo, niti jih ne razumejo) v živo, ker bo pretep, lahko pa jih probaš kultivirati na forumu in se pomilovalno nasmihati ob njihovem preprostem pogledu na svet.
to do so.

Zgodovina sprememb…

Half-Saint ::

Še en, ki si domišlja, da je boljši od drugih..
Moj blog: http://onlyageek.blogspot.com

Boljši od nestrpnežev ni težko bit.

Half-Saint ::

Na forumu, ni problema.
Moj blog: http://onlyageek.blogspot.com

_IKE_ ::

Takole iz radovednosti : koliko od tukaj sodelujočih pa vas je živelo / živi v recimo v zloglasnih predelih večjih mest?

Sprašujem zato ker se v teh predelih lepo iz prve roke lahko namreč marsikaj naučiš o multikulturnosti in NE samo bereš o tem....

Zgodovina sprememb…

• spremenil: _IKE_ ()

Jaz živim v zloglasnem predelu;)

In takole gre multikulturnost pri nas.
Grem en dan v lift in notri so 3 mulčki. Eden se je očitno na novo priselil in drugi ga ravno sprašuje, a je musliman ali pravoslavec ali kaj? Mali ni imel pojma in odkrito pove, da ne ve. Pa pravi tretji, saj ni važno, zdaj je Fužinc.;)

O.

Gigahertz ::

Če ne ve, pol je zih slovenc. Zgleda so ga doma napiflal da ne sme okol govort kaj je, ker sedaj živijo v zloglasnem naselju in je to lahko nevarno:| Ike in Okapi imam prav?
"670#2500#8"
««
13 / 26
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Posledice Manchesterskega napada? (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Problemi človeštva
998158632 (144295) BigWhale

Glasna muslimanska molitev na fužinah (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
47191003 (81470) Gandalfar
»

Kako se mora islam spremeniti, da ga bo zahod 'sprejel'? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Problemi človeštva
22938183 (33584) guest #44
»

Pakistan blokiral Facebook, Youtube, Wikipedijo in Flickr (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
7628038 (26176) ahac

Več podobnih tem