Forum » Pomoč in nasveti » Kako jpeg v mpeg
Kako jpeg v mpeg
buhica1 ::
Imam slike v jpeg formatu iz digitalnega fotoaparata. Kako bi lahko (s katerim programom) te slike shranil kot film v mpeg formatu, da bi lahko slike gledal na TV prek Hollywood + dekoder kartice, ki ima dosti boljši izhod kot tv-out na grafični kartici. Za nasvete in pomoč vnaprej hvala.
ender ::
zdi se mi, da TMPEGenc lahko naredi MPEG iz zaporedja slik (nisem pa prepričan, da lahko bere JPG, v tem primeru boš moral slike pretvorit)
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
SanSan ::
Jaz sem svoje slike kar z Pinnaclom med film zlozil im mislim, da bi moralo it tudi samo z slikami .
fraising ::
Pojdi na http://www.vcdhelp.com/author.htm,
kjer imaš vse vrste pomagalnike za pretvorbo
kjer imaš vse vrste pomagalnike za pretvorbo
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: fraising ()
buhica1 ::
Hvala Skiro za link. Mislim da bom poskusil z Ulead DVD Picture Show, vendar ga moram prvo prenesti (13,2 MB). O rezultatih bom poročal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hd kamera, tv .... itdOddelek: Zvok in slika | 3610 (3252) | JOKER |
» | VirtualDub za začetnike (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 15076 (8482) | Revenant |
» | [uradna tema] Pinnacle (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 20176 (7722) | dire |
» | ZDRad: Prehod v digitalno (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 9517 (9513) | gruntfürmich |
» | Firewire kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7554 (6702) | BadWolf |