» »

usb hub na hercules zvočni kartici...

usb hub na hercules zvočni kartici...

EvilGod ::

Živjo mam problemček z Helcules Game Theater XP...
in sicer use hub mi dela glih najbolš...
prkloplen je u usb... naložu sm tazadne driverje od Herkules, naložu sm tut tazadne usb in via driverje od plošče, pa še enkrat sm dal SP2 na win2000...
no ampak to use ni nč pomagal... k printer uklučem sm u ta hub mi učas napiše d je printer ok prkloplen sam k hočem kj printat mi noče komunicirat...
učas se je pa tut zgodl d napiše un znakec z unplugged hardwaer... (če pa printer u računalnik uklopem pa use uredu dela...)
Kaj mi storiti je?[:\]

LP>:D

spacejam ::

jst sem mel isti problem ti povem da ne bos mogel postimat saj jaz nisem se se pisal n aHercules in odgovorili so da niso poskusili priklopit tiskalnik na tista dva usb-ja, povem pa ti da sem proval 5 tiskalnikov in niti en ne dela na unih portih medtem pa scaner mi dela in joypad tudi

P.S. sem kupu daljsi kabel za tiskalnik

ce zves kaj novega povej
Space-jam Team & Co.

EvilGod ::

Ja.. no jst mam problemček d mi nč ne dela...
in ko sm prklopu scanner se je pojavla ikonca unpluged or eject hardware in ubistvu sm ugotovu d si ne zna inštalerat huba...
tko d bi te zlo prosu če mi lahko poveš kakšen driver maš ti inštaleran za hub oz. če ga pošleš na mail
LP>:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[Router] Asus WL500g Premium FAQ (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Omrežja in internet
61983684 (15445) brez-imenko
»

Kako dati tiskalnik v skupno rabo preko routerja.Router Asus rt n16 + tiskalnik Canon (strani: 1 2 3 )

11020062 (18634) novuporabnik
»

Pomoc pri povezavi na internet!

211605 (1399) Zm3-D3n
»

Domace omrezje

Oddelek: Pomoč in nasveti
151915 (1611) ToniT
»

Hackerji kje ste ?! Sistemske napake...