Forum » Pomoč in nasveti » Prosim za pomoč pri težavi z usb predvajanjem na glasbenem stolpu Phillips MCM 760
Prosim za pomoč pri težavi z usb predvajanjem na glasbenem stolpu Phillips MCM 760
Volta ::
Pred kratkim sem kupil glasbeni stolp Phillips MCM 760, ki naj bi bil kar solidna zadeva. Privlačen izgled, dovolj moči in razne uporabne funkcije. Vendar sem ugotovil, da stolp nikakor noče predvajati ničesar iz USB Mp3 ključka in Mp4 playerja, kljub temu da so gor naloženi le mp3-ji ter nekaj pesmi v audio formatu, ki bi jih stolp moral predvajati. Prebral sem navodila, vendar nisem zasledil ničesar zoper ta problem. Obe enoti sem formatiral, skladbe pa niso v nobeni mapi, če bi stolp morebiti to kaj motilo. Seveda je stolp sposoben predvajati vse audio formate in pesmi direktno iz usb-ja, tako da tu nebi smelo biti problema.
Za zanimivost: Stolp je že predvajal pesmi iz Mp3-ja in sicer en komad, ki sem ga sam posnel in izvozil z audacitijem v mp3 formatu. Tudi funkcija USB recording ( snemanje iz CD-ja direktno na USB ) je že delovala, zdaj ko pa sem formatiral obe enoti piše, da snemanje ni dovoljeno.
Pomoč bi mi prišla zelo prav, tako da vse tiste, ki se spoznate na te stvari, ali si celo lastite kakšen podoben mikro sistem, prosim, da si vzamete nekaj minut časa in date kakšen nasvet. Za to vam bom zelo hvaležen!
// Edit: Težave sem že odpravil, tako da lahko operatorji to temo izbrišete.
Za zanimivost: Stolp je že predvajal pesmi iz Mp3-ja in sicer en komad, ki sem ga sam posnel in izvozil z audacitijem v mp3 formatu. Tudi funkcija USB recording ( snemanje iz CD-ja direktno na USB ) je že delovala, zdaj ko pa sem formatiral obe enoti piše, da snemanje ni dovoljeno.
Pomoč bi mi prišla zelo prav, tako da vse tiste, ki se spoznate na te stvari, ali si celo lastite kakšen podoben mikro sistem, prosim, da si vzamete nekaj minut časa in date kakšen nasvet. Za to vam bom zelo hvaležen!
// Edit: Težave sem že odpravil, tako da lahko operatorji to temo izbrišete.
- spremenil: Volta ()
gibaj ::
Evo imam enak problem. Micro glasnbeni stolp MCM760 ne čita mp3 skladb iz nobenega usb ključa. Prav tako ne čita več optična enota. Zanima me, če se da posodobiti firmware naprave in kako. Hval za pomoč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Glasbo si vedno več "izposojamo" in vedno manj kupujemo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 31938 (27942) | Egidij88 |
» | Poceni stereo receiver (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 64837 (51283) | Zvezdica27 |
» | ne dela zvok na stolpOddelek: Zvok in slika | 1248 (1050) | hifimanijak |
» | glasbeni stolpOddelek: Kaj kupiti | 1973 (1614) | Blinkys |
» | Kateri mini stolp ?Oddelek: Kaj kupiti | 2961 (2727) | jest10 |