» »

ne dela zvok na stolp

ne dela zvok na stolp

kontra ::

Prijatelj mi je potožil, da mu ne dela zvok na stolpu, ki ga ma priklopljnega na lcd tv LG 7.... Vglavnem zvok mu drugače dela, ko pa gleda film iz usbja pa mu ne predvaja na stolpu ampak samo na televiziji. Na televiziji mu napiše, da zvok ni audio podrt. Ali mogoče mora spremenit nastavitve ali pa format filma ni dober ali kaj. Prosim za pomoč. lp kk
tečnoba

gregor1997 ::

LG televizije ne podpirajo DTS zvoka, zato moraš zvok konvertirat v ac3 z popcorn audio converter.

Zgodovina sprememb…

Hvala za odgovor. A ponavadi divx filmi imajo keri zvok? Ker on ponavadi gleda divx-e. Aja se ne razumeva najbrž. Filmi in zvok delajo na tv. To pomeni, da podpira format. Ampak ne dela zvok na stolp, ki pa drugače, ko gleda kak program, dela tudi na stolp. Vglavnem zvoka, ko gleda divx filme iz usbja, ne predvaja naprej na stolp.
tečnoba

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kontra ()

clix ::

Imam isti problem na LG tvju. Ko predvajaš film z USB ključa, TV ne pošilja analognega zvoka na scart izhod. :(

Razmišljal sem kaj v taki smeri: http://www.amazon.com/FiiO-Digital-Anal...

Marilyn ::

bi bilo dobro vedeti kateri TV ima...sicer pa imajo DivX-i vedno AC3 zvok ali pa mp3.Nikakor pa DTS!Ali je to samo pri enemu filmu ali pri večih?..morda je avdio "čudno" zapisan...

lp
tečnoba

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kontra ()

hifimanijak ::

Evo me, sem se na novo priključil na forum. Lep pozdrav, ta problem sem v glavnem sprožil jaz. Tv je LG 32ld750, reciver Pioneer vsx 416. V glavnem, ko gledam filme iz USB ključka, direktno na TV, zvok ne pride do reciverja, kje je problem ne vem. Ko gledam normalen tv program, zvok preko reciverja je, vendar prihaja do zamika, oziroma odmeva, če sta oba aparata naravnana na glasnost, tako, da moram na TV glas zapreti.

Zgodovina sprememb…

Nikonja ::

kako sta povezana tv in reciver ? Upam da da si ih povezal z optičnim kablom ali ne ?

Ne, nimam optičnega kabla, nisem ga hotel še kupiti, ker nisem bil prepričan, da je v tem problem. Mi lahko svetuješ kakšnega naj kupim in ali bo to rešilo problem? LP

Scorpia ::

Odmev prihaja, ker sam lcd panel ne prikaže takoj sliko, ampak ima nekaj zamika, zaradi procesiranja. Zato je tudi zvok na lcd-ju naravnan tako, da malenkost zaostaja.
Tvoj tv ne more digitalni signal pretvoriti v analogni, zato tudi ne moreš poslušati, preko auxa. Lahko poskusiš če ti prek hdmi zvok pretvori v analogni signal? Mogoče je samo treba kje poseči v skritih nastavitvah. Žal lg televizorje ne poznam tako dobro.
////

Bom poskusil z optičnim kablom, pa vas potem obvestim.

Včeraj sem povezal tv in reciver z optičnim kablom, tako, da sedaj deluje zvok pravilno.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako povezati tv in soundbar,prosim pomoč

Oddelek: Zvok in slika
276057 (1512) Škorc
»

WD TV.. kdo ima? (strani: 1 2 3 429 30 31 32 )

1551153210 (35779) king67
»

LCD LED TV z USB

355419 (4962) Ashrack
»

DTS

193330 (3164) bronco40
»

Optični kabel in 5.1 zvok