Forum » Pomoč in nasveti » Odštevanje !!??
Odštevanje !!??
C4rtm4n ::
Skratka kolega ima naslednji problem:
Ko se poveže z internetom, mu po nekaj minutah začne odštevati od ene minute in potem se PC resetira.
Vem, da obstaja en program, ki to prepreči. PC je bil formatiran, tako da ni problem kakšen virus.
Če mogoče kdo pozna kakšen program, naj mi prosim posreduje.
lp
Ko se poveže z internetom, mu po nekaj minutah začne odštevati od ene minute in potem se PC resetira.
Vem, da obstaja en program, ki to prepreči. PC je bil formatiran, tako da ni problem kakšen virus.
lp
Respect my Authority!
ERGY ::
Skratka kolega ima naslednji problem:
lp
Ce me spomin ne vara pomeni, da se vedno niste patchali windowsa.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ERGY ()
R33D3M33R ::
Namesti Windows XP SP2 ali Windows XP SP3
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Looney ::
Ok, saj je smešno in vse in je zabavno poslušat kako odkrivate Ameriko, ampak... Naj kolega pogleda kaj ima nastavljeno za bližnjico na ikoni. (shutdown.exe recimo)
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."
SkIDiver ::
Namestit bo potrebno SP2 ali pa SP3. Mislim, da je bilo tole pred SP2 zelo popularno dogajanje (Blaster).
karafeka ::
Mah, zakaj rabiš sp2 ?
Jaz sem na original windowsih (brez bilokakih popravkov), preden sem se povezal na internet, povezavo zaščitil z vgrajenim winblows požarnim zidom in nisem imel nobenega problema.
Jaz sem na original windowsih (brez bilokakih popravkov), preden sem se povezal na internet, povezavo zaščitil z vgrajenim winblows požarnim zidom in nisem imel nobenega problema.
Zato ker je brez popravkov v XPjih na tone varnostnih lukenj in virusi znajo to lepo izkoristiti.
Sc0ut ::
Start => run => shutdown -a
To je na hitro:)
To je na hitro:)
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850
Očitno res. Looney pač nekaj fantazira :P
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ugašanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1765 (1357) | nonenone |
» | Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 40466 (15448) | brainiac20 |
» | črv / virus issas.exe (lsas.exe)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1426 (1066) | Queen |
» | Konec interneta v 2006Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 2587 (2587) | viper |
» | Problemi virus ali??Oddelek: Pomoč in nasveti | 993 (903) | DeLuX |