» »

črv / virus issas.exe (lsas.exe)

črv / virus issas.exe (lsas.exe)

microera ::

Mam to hudobo v računalniku...občasno se mi javi in mi odšteva sekunde in nato resetira računalnik!
:(
kako ga odstraniti...poskušal sem že vse živo in pregledal kar nekaj forumov....tudi parkrat uspel odstraniti, toda očitno še vedno ždi v nekem temnem kotičku mojega čarovnalnika! :)
HELP

p.s.
mam Win2k
LP

www.microera.si
  • spremenil: microera ()

Alexius Heristalski ::

Kako zavraga si zgrešil tole?
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Madona ste hitr na tem formu res....vsa čast!
No tole mi je ušlo ker sem iskal po issas.exe, pa tega ni očitno noben omenil! :)
Kar se tiče tistega topica: v glavnem sem vse to že poskusil ...brisal issas.exe, pa un blaster exe al kaj je že..pa update windows..pa...kaj pa vem kaj še...pa še vedno se mi je pojavil takoj čez par ur ali kakšen dan!
:)
No zdajle mi laufa Symantec W32.Blaster.worm removal.......vendar dvomim, da bo kaj našel......mislim, da sem tud tega že enkrat skoz spustil pa ni najdel nič, nato pa mi čez kake pol ure zopet vrže ven tisto hudičevo odštevanje! :)
LP

www.microera.si

samo v vednost:
težave so se nadaljevale, in nadaljevale, vsa pomoč je bla skoraj brezupna, dokler nisem inštaliral XP SP2 (prej SP1) ta je zaznal "napad od intec32.exe , wisp.exe ter zlip.exe"
Vse te stringe sem zbrisal v regedit ter preimenoval (za vsak slučaj, če so to win programi) v mapi system32 ...ter nato zopet restartal....očitno je sedaj vse OK!

Moram omeniti, da antivirusni programi prej niti niso zaznali nobenega virusa oz. črva!!!!!
Sedaj bo upam končno mir!:\

LP
LP

www.microera.si

farko ::

Najdi ga kje se ti je vselil po vsej verjetnosti v sistem 32 in ga kopiraj v mapo moji dokumenti potem ga pa poskusi zbrisat v kolikor ne gre ga kopiraj na disketo vendar vse tako da klikneš izreži pa bi se ga moral znebiti. Tako sem jaz naredil s podobnim virosom. Ker moral ga boš ročno zbrisat drugače ne gre. Pa msn in podobnih reči se je boljše izogibat ker jih je v programih za klepetat največ.
farko

Zgodovina sprememb…

boset ::

VEŠ KA NARED KO TI ZAČNE ODŠTEVAT :D

1.opravilna vrstica START

2. Zaženi oziroma Run

tja no pa napiš tole:

3. shutdown -a

in to reši problem ( preneha odštevati sekunde)

OmegaBlue ::

A vi ljudje berete da so teme stare 1 leto? Da ne omenjam da je rešitev bila že napisana večkrat.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Queen ::

Ow, ti papa Omega, še dobr, da sm naletela na to temo, staro več ko eno leto!
Kr sm tud jz opazla tale Issas.exe, pa me zanima kaj naj s tem? Tule slikca za lažjo predstavo... aja, antivirus ne najde nič:\

aja slikca :) stran na [img]http://www2.shrani.si/thumbs/prtsc63365... stran na [url=http] Tukaj]

heh...upam da bo zaj TOLE

muzičar ::

a je lsass.exe (L) ali je isass.exe (i) . Pritisni i ali L pa boš videla kateri je.

(L) je.

muzičar ::

no potem preveri samo za viruse -> najbrž nebo nič ker je to sistemska datoteka v kateri se kdaj pa kdaj skrije kak ad-ware.

uh še sreča! tnx;)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

pomoč-disk

Oddelek: Pomoč in nasveti
9964 (910) mikkk
»

Proxy trojanski konj

142552 (2271) jan01
»

avdio cd

Oddelek: Programska oprema
141040 (897) Dado-prlek
»

povezava 2 računalnikov(kableski internet, statisčni IP)

Oddelek: Omrežja in internet
91490 (1383) 5er-->
»

Privzeta mapa v Windows Explorerju

71308 (1111) matjash

Več podobnih tem